Locatie seminar Halen – De Waterhoek

seminar Halen - Een schitterende locatie voor een seminar op een geringe afstand van Halen - De Waterhoek

De Waterhoek, een uitgelezen locatie voor een seminar bij Halen

Zoekt u een plek voor een seminar bijHalen in een lieflijke landelijke locatie? De Waterhoek met zijn aangename kasteelhoeve is de gedroomde locatie voor allerlei soorten aangelegenheden. Van een seminar tot familiefeesten, congressen, productvoorstellingen, seminars, enzovoort. Bij De Waterhoek kunt u volledig wegdromen in een aantrekkelijke omgeving waar u uitgebreid kunt ontspannen, rondwandelen en tegelijkertijd kunt genieten van een gastronomisch intermezzo in het smaakvolle en romantische restaurant. Onze locatie is prachtig gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige gebied in de buurt van Tienen en gemakkelijk te bereiken met de wagen of het openbaar vervoer. De exclusieve toplocatie van De Waterhoek is de place to be voor uw seminar!

Contacteer ons

Lees meer

Chique stijlvolle zalen voor uw seminar bij Halen

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat de mensen nodig hebben en verlangen. U zult warm welkom geheten worden in De Waterhoek. De ervaren, attente en bekwame ploeg verzekert dat het u in De Waterhoek aan absoluut niets mankeert.

Twee enorm wondermooie zalen vormen de basis van onze indrukwekkende zalenstructuur. Voor de kleinere, intiemere feestbanketten is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) zeer geschikt en voor de grootste feestdiners kunt u terecht in De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Verder voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Als u een groot evenement, zoals een galabal, wil laten plaatsvinden, kunnen de verschillende zalen gemakkelijk uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De magnifiek aangeklede tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de meest geschikte achtergrondmuziek, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een eigen dj.

Heerlijke terrassen voor een tot in de details verzorgde receptie bij uw seminar

Voor zowel kleine als grote gelegenheden heeft De Waterhoek de meest geschikte zalen voor u. De stijlvolle, imposante feestruimtes en de bevallige inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Al onze zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die onmiddellijk een onvergetelijke impressie achterlaten! Een seminar, andere feestgelegenheden of zakelijke events zoals bedrijfsbrunches en seminars komen hier zeer goed tot hun recht. Onze buitenterrassen bieden een mooie meerwaarde als het aangenaam weer is. Dankzij het sublieme panorama zullen onze met veel liefde en kunde bereide versnaperingen nog beter smaken. Als het weer wat tegenzit, is er echter geen reden tot ongerustheid. Onze binnenvertrekken bieden namelijk een heel valabel alternatief voor als het weer het niet zou toestaan om buiten op het terras te vertoeven. Een succesformule voor een seminar bij Halen!

Oog voor afwerking en mooi verzorgde tafels

Bij de organisatie van uw seminar besteden wij de grootste zorg en aandacht aan onze ten allen tijde smaakvol opgemaakte tafels. Onze eretafel zal gegarandeerd uw gasten imponeren en daarnaast kunnen de mensen aanschuiven aan fijne ronde tafels voor zes tot dertien personen. De witte designborden zullen het cachet van uw seminar nog verhogen. In de kleurkeuze krijgt u alle vrijheid.

 De kleur van het tafellinnen kunt u krijgen met als basiskleur beige, wit of zwart, goed combineerbaar met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Vanzelfsprekend past ons uitgebreide gamma aan mooi vormgegeven menukaarten mooi bij de rest van de tafel. U kunt overigens in overleg met ons uw schikking van de zaal grotendeels zelf bepalen. In samenspraak met onze behulpzame medewerkers zijn zaken als extra decoratie, aankleding, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel expertise en ervaring in huis dat ze samen met u uw feestsetting naar een heel hoog niveau zullen tillen. Onze tuinen, zalen en toiletten zijn toegankelijk voor kinderwagens en andersvaliden. Zo wordt uw seminar bij Halen een weergaloos succes!

Brunchen in een stijlvol decor bij Halen

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek op de juiste plek. Een geweldig idee voor als u iets te vieren heeft zoals een seminar of eens wilt tafelen met een grote of kleine groep mensen. Onze speciale brunchformule bevat onder andere de heerlijkste fruitsappen, hoogstaande Luxemburgse schuimwijn en een dessertenbuffet waarvan u en uw gasten onder de indruk zullen zijn. Zelfs onze koffie en thee zijn van bovengemiddeld niveau om de brunch tot in de allerkleinste details àf te maken.

Gedroomde locatie voor seminar, bedrijfsevenementen en seminars

De Waterhoek biedt zalen op maat aan voor ieder type van bedrijfsevenement. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. Onze hypermoderne beelschermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Indien u wat rust of inspiratie wilt zoeken, is een wandeling in het magnifiekedomein altijd een welkome afwisseling.

Traiteur en catering nabij Halen

Zijn de feestzalen van De Waterhoek niet vrij op uw geprefereerde datum voor een seminar? Of heeft u inmiddels een zaal gereserveerd en zoekt u nog een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een opendeurdag, seminar of receptie en u wenst uw gasten zonder extra zorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de gewenste locatie en culinaire wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zult u zeer zeker scoren. Alle smakelijke menu’s op de zeer uitgebreide lijst zijn van onberispelijke kwaliteit. Raadpleeg dus zeker onze website voor nog meer informatie hierover.

De Waterhoek is zonder twijfel de succesformule bij Halen voor een seminar!