Locatie bedrijfsevenement Linter – De Waterhoek

bedrijfsevenement Linter - Een oogverblindende locatie voor een bedrijfsevenement in de omgeving van Linter - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtplek voor een bedrijfsevenement bij Linter

Zoekt u een plaats voor een bedrijfsevenement bijLinter in een fraaie landelijke droomlocatie? De Waterhoek met zijn oogverblindende kasteelhoeve is de perfecte locatie voor verschillende soorten evenementen. Van een bedrijfsevenement tot familiefeesten, congressen, productvoorstellingen, seminars, enzovoort. Bij De Waterhoek kunt u volledig wegdromen in een aantrekkelijke omgeving waar u uitgebreid kan wandelen, ontspannen en tegelijkertijd kan proeven van een gastronomisch tussendoortje in het smaakvolle en romantische restaurant. Gelegen in het geweldige heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op de grens van Limburg en Brabant zijn wij enorm vlot te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Voor uw bedrijfsevenement is dit ontegensprekelijk een exclusieve droomlocatie!

Contacteer ons

Lees meer

Chique klassevolle zalen voor uw bedrijfsevenement bij Linter

De warmhartige familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het allerkleinste detail verlangen voor een bedrijfsevenement. U zult hartelijk welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze professionele medewerkersploeg staat dag en nacht voor u paraat.

Ons prachtige zalencomplex bestaat uit twee imposante stijlrijk gedecoreerde zalen. Topzaal De Appelgaard waar buffetten voor een maximaal aantal van liefst 400 gasten mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets kleinschaligere diners met een capaciteit tot 120 personen. Wij beschikken verder over zes kleinere, gezellige zalen die plaats bieden aan 700 mensen. Als u een groot evenement, zoals een galabal, wilt organiseren, kunnen de verschillende zalen zonder problemen uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De goed verzorgde en ongelofelijk stijlvol gedecoreerde tafels zullen meteen in het oog springen. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw dienst maar u kan ook uw eigen dj kiezen.

Sublieme terrassen voor een prachtige receptie bij uw bedrijfsevenement

U begrijpt onmiddellijk dat zowel voor kleine als grote feestaangelegenheden De Waterhoek een geschikte zaal kan aanbieden. De klassevolle, statige vertrekken en de attractieve inrichting zullen indruk maken op uw gasten. Ons feestzalennetwerk is op een zeer doordachte wijze opgesteld. Onze ruimtes voldoen aan de hoogste eisen en hebben cachet! Alle soorten feestaangelegenheden zoals bvb. een bedrijfsevenement en bedrijfsaangelegenheden zoals seminars en meetings vinden hier de juiste setting. Bij aangenaam weer staan de wondermooie terrassen tot uw beschikking voor onze immer stijlvolle recepties. Dankzij het prachtige panorama zullen onze met veel liefde bereide versnaperingen nog beter smaken. Als het weer wat tegenzit, is er echter geen reden tot paniek. Onze zalen bieden namelijk een uiterst valabel alternatief voor als het weer het niet zou toelaten om buiten te vertoeven. Een succesrijke formule voor een bedrijfsevenement bij Linter!

Oog voor afwerking en knap gedecoreerde tafels

Bij het organiseren van uw bedrijfsevenement besteden wij de grootste zorg en aandacht aan onze altijd zeer smaakvol gedekte tafels. Naast ronde tafels voor zes tot dertien personen hebben wij ook een indrukwekkende ovalen eretafel. De klassevolle witte borden, van kwalitatief design geven nog wat extra cachet. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De kleur van het tafellinnen kunt u krijgen met als basiskleur zwart, wit of beige, mooi te combineren met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Het uitgebreide palet aan menukaarten gaat ook nog eens perfect samen met het al even kwaliteitsvolle tafellinnen. Op basis van een powerpoint file kunt u uw schikking van de zaal helemaal zelf op punt stellen. In samenspraak met onze behulpzame medewerkers zijn details zoals extra decoratie, aankleding, enzovoort zeker bespreekbaar. De deskundige medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw feest zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het allerhoogste niveau te tillen. Onze tuinen, zalen en toiletten zijn toegankelijk voor kinderwagens en andersvaliden. Op die manier wordt uw bedrijfsevenement bij Linter een onberispelijk succes!

Uitgebreid brunchen in stijl bij Linter

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek aan het juiste adres. Een brunch bij De Waterhoek is een topidee om iets vieren of het gewoon gezellig te maken met vrienden, collega’s of familie. Onze speciale brunchformule bevat onder andere de heerlijkste fruitsappen, hoogstaande Luxemburgse schuimwijnen en een dessertenbuffet waarvan u onder de indruk zal zijn. Een smakelijk kopje thee of koffie maakt de brunch helemaal compleet.

Prachtplek voor bedrijfsevenement, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

De Waterhoek biedt zalen op maat aan voor elk type van bedrijfsgebeuren. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Indien u wat rust, creativiteit of inspiratie wilt vinden, is een wandeling in het betoverendedomein altijd een welkome afwisseling.

Catering en traiteur nabij Linter

Zijn de zalen van De Waterhoek bezet op uw gewenste datum voor een bedrijfsevenement? Of heeft u reeds een zaal geboekt en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U houdt in uw bedrijf een opendeurdag, receptie of seminar en u wenst uw bezoekers zonder zorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Afhankelijk van de gewilde locatie en culinaire wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleinere of iets grotere groepen zult u zeer zeker scoren. Alle heerlijke menu’s op de goed gevulde lijst zijn van de allerhoogste topkwaliteit. Raadpleeg dus snel onze website voor meer informatie over onze formules.

De Waterhoek is ongetwijfeld de succesformule bij Linter voor een bedrijfsevenement!