Locatie verjaardag Zoutleeuw – De Waterhoek

verjaardag Zoutleeuw - Een magnifieke locatie voor een verjaardag op een kleine afstand van Zoutleeuw - De Waterhoek

De Waterhoek, een toplocatie voor een verjaardag bij Zoutleeuw

Zoekt u een plaats voor een verjaardag bijZoutleeuw in een oogverblindende idyllische locatie? De Waterhoek met zijn fraaie kasteelhoeve is de perfecte locatie voor verschillende soorten evenementen. Van een verjaardag tot seminars, familiefeesten, productvoorstellingen, congressen, enzovoort. Bij ons kunt u helemaal wegdromen in een aantrekkelijke omgeving waar u uitgebreid kunt wandelen, ontspannen en gelijktijdig kan profiteren van een culinair tussendoortje in het stijlvolle en romantische restaurant. Gelegen in het fraaie heuvelland in de streek van Zuid-Hageland op de grens van Limburg en Brabant zijn wij enorm vlot te bereiken met zowel de wagen als bus, tram of trein. De exclusieve droomlocatie van De Waterhoek is de uitgelezen plek voor uw verjaardag!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle stijlvolle zalen voor uw verjaardag bij Zoutleeuw

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat gasten nodig hebben en verlangen. Volgens de regels van de kunst heten ze u altijd zeer warm welkom in De Waterhoek, bij Zoutleeuw. De attente en professionele ploeg zorgt ervoor dat het u in De Waterhoek aan niets mankeert.

Twee enorm verrukkelijke zalen vormen de basis van onze indrukwekkende zalenstructuur. Voor de fijnere, intiemere feestbuffetten is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uitermate geschikt en voor de grootste feestdiners kan u terecht in topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Voorts voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor de grootste evenementen zoals bijvoorbeeld galabals, bvb. galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen worden uitgebreid. De magnifiek aangeklede tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt uiteraard ook kiezen voor een eigen dj.

Wondermooie terrassen voor een succesvolle receptie bij uw verjaardag

Voor zowel kleinere als grotere evenementen heeft De Waterhoek de meest geschikte zalen voor u. De stijlvolle, imposante feestruimtes en de verrukkelijke inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Al onze zalen zijn aantrekkelijk, uniek en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met cachet en een ziel die meteen een onvergetelijke impressie achterlaten! Alle soorten feestgelegenheden zoals bvb. een verjaardag en bedrijfsevents zoals seminars vinden bij ons de juiste omgeving. Onze buitenterrassen bieden een geweldige meerwaarde wanneer het aangenaam weer is. Dankzij het bevallige landschap zullen onze met veel liefde bereide hapjes nog beter smaken. Als het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot paniek. Voor minder mooi weer hebben wij namelijk bekoorlijke binnenvertrekken tot uw beschikking. Een toverformule voor een verjaardag bij Zoutleeuw!

Oog voor detail en mooi gedekte tafels

Voor een verjaardag zijn de tafels van onmiskenbaar groot belang en om die reden besteden wij daar enorm veel aandacht aan. Onze eretafel zal zonder enige twijfel uw gasten imponeren en daarnaast kunnen de gasten aanschuiven aan bevallige ronde tafels voor 6 tem.13 personen. De elegante witte borden, van kwaliteitsvol design geven nog wat extra cachet. U kunt zelf mee de kleuren bepalen.

 De kleur van het tafellinnen kan u krijgen met als basiskleur zwart, beige of wit, mooi combineerbaar met aubergine, bordeaux, bruin en goud. Het grote assortiment aan menukaarten gaat uiteraard op ideale wijze samen met het al even kwalitatieve tafellinnen. Aan de hand van een powerpoint file kan u uw schikking van de zaal volledig zelf op punt stellen. Extra decoratie kan u uiteraard bespreken met onze behulpzame mensen. De deskundige medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw gelegenheid zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het hoogst mogelijke niveau te tillen. Bij de toegankelijkheid van de toiletten, tuinen en zalen hebben wij gedacht aan andersvaliden, kinderwagens en kinderen. Alles stellen wij in het werk om van uw verjaardag bij Zoutleeuw een groot succes te maken!

Uitgebreid brunchen in luxe en stijl bij Zoutleeuw

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek op de juiste plek. Perfect voor als u iets te vieren heeft zoals een verjaardag of eens wilt samenzijn met een bepaalde groep mensen. Onze speciale brunchformule bevat onder andere de heerlijkste fruitsappen, hoogstaande Luxemburgse schuimwijn en een dessertenbuffet waarvan u en uw gasten onder de indruk zullen zijn. Een lekker kopje thee of koffie maakt de brunchervaring helemaal compleet.

Prachtplek voor verjaardag, seminars en bedrijfsevenementen

Voor alle bedrijfsgelegenheden heeft Kasteelhoeve De Waterhoek een geschikte zaal voor u. Zaal Appelgaard is toegerust met wifi en een i3-Touch-Lcd. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Indien u wat inspiratie of rust wilt zoeken, is een wandeling in het subliemedomein altijd een welkome afwisseling.

Traiteur en catering nabij Zoutleeuw

Zijn de zalen van De Waterhoek niet vrij op uw favoriete datum voor een verjaardag? Of heeft u al een feestzaal geboekt en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een opendeurdag, seminar of receptie en u wenst uw genodigden zonder extra zorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Rekening houdend met de gewenste locatie en culinaire wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor kleinere of iets grotere groepen zal u gegarandeerd scoren. Alle lekkere menu’s op de goed gevulde lijst zijn van de allerhoogste topkwaliteit. Check dus snel onze website voor meer informatie over onze formules.

De Waterhoek is zonder twijfel de succesformule bij Zoutleeuw voor een verjaardag!