Locatie huwelijk Geetbets – De Waterhoek

huwelijk Geetbets - Een fraaie locatie voor een huwelijk dicht bij Geetbets - De Waterhoek

De Waterhoek, een droomlocatie voor een huwelijk bij Geetbets

Op zoek naar een huwelijk in een aangename landelijke setting bij Geetbets? Het geweldige domein De Waterhoek met de klassevolle kasteelhoeve is de ideale plek voor uiteenlopende gelegenheden. Van een huwelijk tot productvoorstelllingen, seminars, familiefeesten, enzovoort. Bij ons kunt u volledig wegdromen in een bekoorlijke omgeving waar u uitgebreid kan wandelen, ontspannen en tegelijkertijd kunt profiteren van een gastronomisch intermezzo in het smaakvolle en romantische restaurant. Onze locatie is prachtig gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige landschap in de buurt van Tienen en vlot te bereiken met de wagen of het openbaar vervoer. Voor uw huwelijk is dit ontegensprekelijk een exclusieve droomlocatie!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle klassevolle zalen voor uw huwelijk bij Geetbets

De warmhartige familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het kleinste detail verlangen voor een huwelijk. Zoals het hoort heten ze u altijd warm welkom in De Waterhoek, bij Geetbets. Het zal aan niets ontbreken, want onze attente medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Twee zeer luisterrijke zalen vormen de basis van onze indrukwekkende zalenstructuur. De Appelgaard waar buffetten voor een maximaal aantal van liefst 400 genodigden mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets kleinschaligere diners met een capaciteit tot 120 personen. Wij bieden voorts een zestal kleinere vertrekken die plaats bieden aan 700 mensen. Als u een groot event, zoals een galabal, wilt organiseren, kunnen de zalen zonder problemen uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De fijn gedecoreerde tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de meest geschikte achtergrondmuziek, maar u kunt vanzelfsprekend ook kiezen voor een eigen dj.

Wondermooie terrassen voor een geslaagde receptie bij uw huwelijk

U snapt onmiddellijk dat zowel voor grote als kleine feestgelegenheden De Waterhoek een geschikte zaal kan aanbieden. De klassevolle, statige vertrekken en de bekoorlijke inrichting zullen indruk maken op uw gasten. Al onze zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. De zalen voldoen aan de hoogste normen en hebben cachet! Alle mogelijke feestaangelegenheden zoals bvb. een huwelijk en bedrijfsaangelegenheden zoals seminars en meetings vinden hier de juiste setting. Onze buitenterrassen bieden een schitterende meerwaarde als het aangenaam weer is. Dankzij het wondermooie panorama zullen onze met veel liefde en kunde bereide versnaperingen nog beter smaken. Wanneer het weer wat tegenzit, is er echter geen reden tot ongerustheid. Voor minder aangenaam weer hebben wij namelijk attractieve binnenvertrekken tot uw beschikking. Een huwelijk bij Geetbets wordt in De Waterhoek een heuglijk festijn!

Oog voor afwerking en knap gedecoreerde tafels

Bij de organisatie van uw huwelijk besteden wij de grootste aandacht aan onze altijd smaakvol gedecoreerde tafels. Onze eretafel zal zonder enige twijfel uw genodigden doen achterover vallen en daarnaast kunnen de genodigden aanschuiven aan sublieme ronde tafels voor 6 tot en met 13 personen. De elegante witte borden, van kwaliteitsvol design geven nog wat meer cachet. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De hoofdkleuren van het tafellinnen zijn beige, zwart of wit, kleuren die uitstekend combineerbaar zijn met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Ons uitgebreide assortiment aan menukaarten gaat uiteraard perfect samen met het al even kwaliteitsvolle tafellinnen. U kunt overigens in overleg met ons uw schikking van de zaal voor een zeer groot deel zelf bepalen. In samenspraak met onze bereidwillige medewerkers zijn zaken zoals extra aankleding, decoratie, enzovoort zeker bespreekbaar. De deskundige medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw huwelijk of ander evenement zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het allerhoogste niveau te tillen. Onze zalen, toiletten en tuinen zijn toegankelijk voor kinderwagens en andersvaliden. Alles stellen wij in het werk om van uw huwelijk bij Geetbets een supergeslaagd succes te maken!

Genieten van een brunch in een stijlvolle setting bij Geetbets

Bij ons bent u aan het juiste adres om in rust en stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Ideaal als u iets te vieren heeft zoals een huwelijk of eens wilt samenkomen met een bepaalde groep mensen. Onze speciale brunchformule biedt u onder andere de heerlijkste fruitsappen, verfijnde Luxemburgse schuimwijn en een dessertenbuffet waarvan u en uw gasten onder de indruk zullen zijn. Een smakelijk kopje thee of koffie maakt het helemaal compleet.

Droomlocatie voor huwelijk, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

De Waterhoek biedt geschikte zalen aan voor ieder type van bedrijfsgebeuren. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve sessies kan u aangenaam wandelen op het verrukkelijke domein om extra inspiratie en zuurstof op te doen.

Traiteur en catering nabij Geetbets

Zijn de feestzalen van De Waterhoek bezet op uw gewilde dag voor een huwelijk? Of heeft u reeds een zaal gereserveerd en zoekt u nog een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een congres, receptie, seminar, opendeurdag en u wenst uw bezoekers zonder zorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Afhankelijk van de gekozen locatie en culinaire wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zult u ongetwijfeld scoren. Alle superlekkere menu’s op de zeer uitgebreide lijst zijn van ongeëvenaarde topkwaliteit. Check dus zeker onze website voor extra informatie hierover.

Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw huwelijk bij Geetbets een ware triomf!