Locatie communiefeest Alken – De Waterhoek

communiefeest Alken - Een luisterrijke locatie voor een communiefeest dicht bij Alken - De Waterhoek

De Waterhoek, een toplocatie voor een communiefeest bij Alken

Zoekt u een plaats voor een communiefeest bijAlken in een fraaie landelijke locatie? De Waterhoek met zijn lieflijke kasteelhoeve is de perfecte locatie voor allerlei soorten evenementen. Voor een familiefeest, een communiefeest of voor zakelijke evenementen zoals meetings, productvoorstellingen of congressen bent u hier op de juiste plaats. Bij ons kunt u volledig wegdromen in een aantrekkelijke omgeving waar u uitgebreid kunt wandelen, ontspannen en tegelijkertijd kunt genieten van een culinair intermezzo in het stijlvolle en romantische restaurant. Gelegen in het fraaie heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op het grensgebied van Limburg en Brabant zijn wij heel vlot te bereiken met zowel de auto als trein, tram of bus. Het is waarlijk een exclusieve locatie voor uw communiefeest!

Contacteer ons

Lees meer

Chique stijlvolle zalen voor uw communiefeest bij Alken

De gastvrije familie weet al generaties lang wat de genodigden tot in het allerkleinste detail verlangen voor een communiefeest. U zult warm welkom geheten worden in De Waterhoek. De oplettende en professionele ploeg verzekert dat het u in De Waterhoek aan absoluut niets ontbreekt.

Twee zeer mooie zalen vormen de basis van ons knappe zalensysteem. De Appelgaard waar feestmaaltijden voor een maximaal aantal van maar liefst 400 genodigden mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets kleinschaligere feestdiners met een capaciteit tot 120 personen. Wij beschikken verder over een zestal kleinere, innigere vertrekken die plaats verschaffen voor 700 mensen. Indien u een groot gebeuren, zoals een galabal, wilt organiseren, kunnen de verschillende vertrekken zonder problemen uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De zeer verzorgde en uiterst stijlvol gedecoreerde tafels zullen direct in het oog springen. Onze huis-dj kan zorgen voor de meest geschikte achtergrondmuziek, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een eigen dj.

Fraaie terrassen voor een succesrijke receptie bij uw communiefeest

Voor zowel kleinere als grotere gelegenheden heeft De Waterhoek de ideale zalen voor u. De klassevolle, statige vertrekken en de wondermooie inrichting zullen indruk maken op uw gasten. Ons feestzalencomplex is op een heel doordachte manier gecomponeerd. Onze ruimtes voldoen aan de allerhoogste kwaliteitsnormen en hebben cachet! Alle mogelijke feestaangelegenheden zoals bvb. een communiefeest en bedrijfsevenementen zoals seminars en productvoorstellingen vinden bij De Waterhoek de juiste omgeving. Bij mooi weer staan de fraaie terrassen tot uw beschikking voor onze immer gesmaakte recepties. Dankzij het bevallige uitzicht zullen onze met veel kundigheid bereide hapjes nog beter tot hun recht komen. Wanneer het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot ongerustheid. Onze binnenvertrekken bieden namelijk een uiterst valabel alternatief voor als het weer het niet zou toelaten om buiten te vertoeven. Een communiefeest bij Alken wordt in De Waterhoek een heuglijk festijn!

Oog voor afwerking en mooi verzorgde tafels

Bij het organiseren van uw communiefeest besteden wij de grootste aandacht aan onze altijd zeer smaakvol gedecoreerde tafels. Onze eretafel zal zonder enige twijfel uw gasten doen achterover vallen en daarnaast kunnen de gasten aanschuiven aan fraaie ronde tafels voor zes tot dertien personen. De stijlvolle witte borden, van kwalitatief design geven nog wat meer cachet. U kunt zelf mee de kleuren bepalen.

 De kleur van het tafellinnen kunt u krijgen met als basiskleur zwart, beige of wit, mooi te combineren met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Het grote gamma aan menukaarten gaat ook nog eens op ideale wijze samen met het al even kwaliteitsvolle tafellinnen. U kunt overigens in overleg met ons uw zaalschikking grotendeels zelf bepalen. In samenspraak met onze coulante medewerkers zijn zaken als extra aankleding, decoratie, versieringen, enzovoort zeker bespreekbaar. De deskundige medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw feest zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het allerhoogste niveau te tillen. Onze zalen, tuinen en toiletten zijn toegankelijk voor kinderwagens en andersvaliden. Zo wordt uw communiefeest bij Alken een groot succes!

Genieten van een brunch in luxe en stijl bij Alken

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek aan het juiste adres. Een brunch bij De Waterhoek is een topidee om iets vieren of het gewoon aangenaam en gezellig te maken met familie, vrienden of collega’s. Geniet op onze brunches in een aangename omgeving van heerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een uiterst uitgebreid dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Een smakelijk theetje of koffietje maakt de brunch helemaal compleet.

Prachtlocatie voor communiefeest, seminars en bedrijfsevenementen

Voor alle bedrijfsgelegenheden heeft De Waterhoek een zaal op maat voor u. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. Onze hypermoderne beelschermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Indien u wat inspiratie of rust wilt vinden, is een wandeling in het zeer fijnedomein altijd een welkome afwisseling.

Catering en traiteur nabij Alken

Zijn de feestzalen van De Waterhoek volzet op uw gewenste datum voor een communiefeest? Of heeft u reeds een zaal gereserveerd en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U houdt in uw bedrijf een receptie, opendeurdag of seminar en u wenst uw gasten zonder zorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de gewenste locatie en gastronomische wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor grote of kleine groepen zal u honderd procent zeker scoren. Alle superlekkere menu’s op de goed gevulde lijst zijn van onberispelijke kwaliteit. Raadpleeg dus snel onze website voor nog meer informatie hierover.

De Waterhoek is ongetwijfeld de succesformule bij Alken voor een communiefeest!