Locatie feest Kermt – De Waterhoek

feest Kermt - Een prachtige locatie voor een feest op een geringe afstand van Kermt - De Waterhoek

De Waterhoek, een ideale locatie voor een feest bij Kermt

Zoekt u een plaats voor een feest bijKermt in een fijne idyllische droomlocatie? De Waterhoek met zijn mooie kasteelhoeve is de perfecte locatie voor allerlei soorten aangelegenheden. Van een feest tot congressen, productvoorstellingen, seminars, enzovoort. Bij De Waterhoek kunt u volledig wegdromen in een geweldige omgeving waar u uitgebreid kan ontspannen, rondwandelen en gelijktijdig kan genieten van een culinair tussendoortje in het smaakvolle en romantische restaurant. Onze locatie is mooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige landschap in de buurt van Tienen en zeer vlot te bereiken met de wagen of het openbaar vervoer. Voor uw feest is dit ontegensprekelijk een exclusieve droomlocatie!

Contacteer ons

Lees meer

elegante stijlrijke zalen voor uw feest bij Kermt

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat gasten verlangen. U zult warm welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze kundige medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Twee heel wondermooie zalen vormen de basis van onze indrukwekkende zalenstructuur. Voor de fijnere, intiemere diners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uiterst geschikt en voor de grotere feestmaaltijden kunt u terecht in topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Voorts voorzien wij zes kleinere, fijne zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor grote events zoals bijvoorbeeld galabals, bvb. galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen uitgebreid worden. De goed verzorgde en uiterst stijlvol gedecoreerde tafels zullen onmiddellijk in het oog springen. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt natuurlijk ook opteren voor een eigen dj.

Wondermooie terrassen voor een tot in de details verzorgde receptie bij uw feest

U begrijpt meteen dat zowel voor kleine als grote feestevents De Waterhoek een zeer geschikte zaal kan aanbieden. De chique inrichting komt zeer mooi tot uiting in de imposante vertrekken. Al onze zalen zijn aantrekkelijk, uniek en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die meteen een stevige indruk nalaten! Alle mogelijke feestevenementen zoals bvb. een feest en bedrijfsaangelegenheden zoals seminars en congressen vinden bij De Waterhoek de juiste toets. Bij aangenaam weer staan de fraaie terrassen tot uw beschikking voor onze immer gesmaakte recepties. De gasten zullen niet alleen smullen van de heerlijke hapjes, maar ook van het magistrale panorama. Indien het weer wat tegenzit, is er echter geen reden tot paniek. Voor minder aangenaam weer hebben wij namelijk bevallige binnenvertrekken tot uw beschikking. Een succesrijke formule voor een feest bij Kermt!

Oog voor afwerking en mooi gedekte tafels

Voor een feest zijn de tafels van het grootste belang en daarom besteden wij daar meer dan voldoende aandacht aan. Naast ronde tafels voor zes tot dertien personen hebben wij ook een zeer chique ovalen eretafel. De stijlvolle witte borden, van kwaliteitsvol design geven nog wat extra cachet. In de kleurkeuze hebt u volledige vrijheid.

 De basiskleuren van het tafellinnen zijn wit, zwart of beige, kleuren die heel vlot te combineren zijn met bruin, goud, bordeaux of aubergine. Natuurlijk past ons uitgebreide palet aan mooi vormgegeven menukaarten perfect bij de rest van de tafel. Op basis van een powerpoint file kan u uw zaalindeling helemaal zelf op punt stellen. In samenspraak met onze behulpzame medewerkers zijn zaken zoals extra aankleding, decoratie, versieringen, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze deskundige medewerkers hebben zodanig veel expertise en ervaring in huis dat ze samen met u uw feestgebeuren naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Onze tuinen, zalen en toiletten zijn toegankelijk voor kinderwagens en andersvaliden. Alles stellen wij in het werk om van uw feest bij Kermt een ongeëvenaard succes te maken!

Genieten van een brunch in een stijlvolle setting bij Kermt

Bij ons bent u aan het juiste adres om in stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een brunch bij De Waterhoek is een ideaal idee om iets vieren of het gewoon aangenaam en gezellig te maken met vrienden, familie of collega’s. Geniet op onze brunches in een bekoorlijke locatie van overheerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een uiterst uitgebreid dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Een smakelijk kopje koffie of thee maakt de brunchervaring helemaal compleet.

Prachtplek voor feest, bedrijfsevenementen en seminars

De Waterhoek biedt zalen naar ieders wens aan voor elk type bedrijfsaangelegenheid. Zaal Appelgaard is geëquipeerd met wifi en een i3-Touch-Lcd. Onze kwaliteitsvolle schermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Indien u wat inspiratie of rust wilt zoeken, is een wandelingetje in het betoverendedomein altijd een welkome afwisseling.

Traiteur en catering nabij Kermt

Zijn de zalen van De Waterhoek bezet op uw gewenste datum voor een feest? Of heeft u reeds een feestzaal geboekt en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U organiseert in uw bedrijf een congres, opendeurdag receptie of seminar en u wenst uw genodigden zonder zorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Afhankelijk van de geprefereerde locatie en culinaire wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor kleine of grote groepen zal u zeer zeker scoren. Alle smakelijke menu’s op de uitgebreide lijst zijn van ongeëvenaarde kwaliteit. Raadpleeg dus snel onze website voor extra informatie hierover.

Geen twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw feest bij Kermt een ware triomf!