Locatie huwelijk Bekkevoort – De Waterhoek

huwelijk Bekkevoort - Een fraaie locatie voor een huwelijk niet ver uit de buurt van Bekkevoort - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtlocatie voor een huwelijk bij Bekkevoort

Op zoek naar een huwelijk in een oogverblindende idyllische setting bij Bekkevoort? De Waterhoek met zijn geweldige kasteelhoeve is de ideale locatie voor allerlei soorten evenementen. Van een huwelijk tot seminars, familiefeesten, productvoorstellingen, congressen, enzovoort. Bij ons kunt u helemaal wegdromen in een bekoorlijke omgeving waar u uitgebreid kunt wandelen, ontspannen en tegelijkertijd kan genieten van een gastronomisch intermezzo in het stijlvolle en romantische restaurant. Onze locatie is prachtig gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige landschap in de buurt van Tienen en vlot te bereiken met de wagen of het openbaar vervoer. Voor uw huwelijk is dit ontegensprekelijk een exclusieve toplocatie!

Contacteer ons

Lees meer

Chique stijlvolle zalen voor uw huwelijk bij Bekkevoort

De gastvrije familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het allerkleinste detail nodig hebben voor een huwelijk. Volgens de regels van de kunst heten ze u altijd warm welkom in De Waterhoek, bij Bekkevoort. De oplettende en professionele medewerkersploeg zorgt ervoor dat het u in De Waterhoek aan werkelijk niets ontbreekt.

Ons fraaie zalencomplex is opgebouwd uit twee bevallige stijlrijk ingerichte vertrekken. Topzaal De Appelgaard waar buffetten voor een maximaal aantal van maar liefst 400 mensen mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets intiemere feestdiners met een capaciteit tot 120 personen. Voorts voorzien wij zes kleinere, fijne zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Wanneer u een groot gebeuren, zoals een galabal, wil laten plaatsvinden, kunnen de verschillende vertrekken probleemloos uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De goed verzorgde en ongelofelijk stijlvol gedecoreerde tafels zullen direct in het oog springen. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw dienst maar u kan ook uw eigen dj kiezen.

Heerlijke terrassen voor een mooie receptie bij uw huwelijk

U snapt meteen dat zowel voor grote als kleine feestevents De Waterhoek een perfecte zaal kan aanbieden. De chique aankleding komt zeer goed tot uiting in de indrukwekkende feestzalen. Ons feestzalennetwerk is op een heel doordachte manier gecomponeerd. Kortom, zalen met cachet en een ziel die direct een sterke impressie nalaten! Een huwelijk, andere feestgelegenheden of professionele evenementen zoals bedrijfsbrunches en seminars komen hier uitstekend tot hun recht. Bij mooi weer staan de wondermooie terrassen tot uw beschikking voor onze immer stijlvolle recepties. Dankzij het attractieve landschap zullen onze met veel liefde bereide hapjes nog beter smaken. Wanneer het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot paniek. Voor minder mooi weer hebben wij namelijk prachtige binnenvertrekken tot uw beschikking. Een toverformule voor een huwelijk bij Bekkevoort!

Oog voor afwerking en verzorgde tafels

Voor een huwelijk zijn de tafels van het grootste belang en daarom besteden wij daar enorm veel aandacht aan. Naast ronde tafels voor 6 à 13 personen hebben wij ook een zeer chique ovalen eretafel. De stijlvolle witte borden, van kwaliteitsvol design geven nog wat meer cachet. U kunt zelf mee de kleuren bepalen.

 De kleur van het tafelgoed kunt u krijgen met als basiskleur beige, wit of zwart, te combineren met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Het grote keuzepalet aan menukaarten gaat uiteraard op ideale wijze samen met het al even kwalitatieve tafellinnen. U kan trouwens in overleg met ons uw zaalindeling grotendeels zelf bepalen. In samenspraak met onze bereidwillige medewerkers zijn details als extra decoratie, versiering, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel expertise en ervaring in huis dat ze samen met u uw feestconcept naar een heel hoog niveau zullen tillen. Onze tuinen, toiletten en zalen zijn toegankelijk voor kinderwagens en andersvaliden. Alles stellen wij in het werk om van uw huwelijk bij Bekkevoort een ongeëvenaard succes te maken!

Brunchen in een stijlvol decor bij Bekkevoort

Bij ons bent u aan het juiste adres om in rust en stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een brunch bij De Waterhoek is een ideaal idee om iets vieren of het gewoon gezellig te maken met collega’s familie of vrienden. Onze speciale brunchformule bevat onder meerde heerlijkste fruitsappen, verfijnde Luxemburgse schuimwijn en een dessertenbuffet waarvan u onder de indruk zal zijn. Een lekker kopje thee of koffie maakt de brunchervaring helemaal compleet.

Prachtlocatie voor huwelijk, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

De Waterhoek biedt zalen naar ieders wens aan voor elk type van bedrijfsaangelegenheid. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve brainstormsessies kan u lekker wandelen op het bevallige domein om extra zuurstof en creatieve inspiratie op te doen.

Catering en traiteur nabij Bekkevoort

Zijn de zalen van De Waterhoek bezet op uw gewenste dag voor een huwelijk? Of heeft u al een zaal gereserveerd en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijf een receptie, opendeurdag of seminar en u wenst uw genodigden zorgeloos te ontvangen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de gewilde locatie en gastronomische wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor kleinere of iets grotere groepen zal u ongetwijfeld scoren. Alle hoogstaande menu’s op de goed gevulde lijst zijn van onberispelijke kwaliteit. Raadpleeg dus snel onze website voor nog meer informatie hierover.

De Waterhoek is zonder twijfel de succesformule bij Bekkevoort voor een huwelijk!