Locatie huwelijksfeest Limburg – De Waterhoek

huwelijksfeest Limburg - Een prachtige locatie voor een huwelijksfeest op een steenworp van Limburg - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtsetting voor een huwelijksfeest bij Limburg

Zoekt u een plek voor een huwelijksfeest bijLimburg in een bekoorlijke landelijke locatie? De Waterhoek met zijn fijne kasteelhoeve is de ideale locatie voor verschillende soorten evenementen. Voor een familie-aangelegenheid, een huwelijksfeest of voor zakelijke aangelegenheden zoals congressen, seminars of productvoorstellingen bent u hier op de juiste plaats. Bij De Waterhoek kunt u volledig wegdromen in een geweldige omgeving waar u uitgebreid kunt ontspannen, rondwandelen en tegelijkertijd kunt proeven van een gastronomisch tussendoortje in het romantische en smaakvolle restaurant. Gelegen in het lieflijke heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op het grensgebied van Brabant en Limburg zijn wij zeer gemakkelijk te bereiken met zowel de wagen als het openbaar vervoer. Voor uw huwelijksfeest is dit ontegensprekelijk een exclusieve toplocatie!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle klassevolle zalen voor uw huwelijksfeest bij Limburg

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat gasten verlangen. Volgens de regels van de kunst heten ze u altijd van harte welkom in De Waterhoek, bij Limburg. Het zal aan niets ontbreken, want onze vakkundige medewerkersploeg staat dag en nacht voor u paraat.

Ons verrukkelijke feestzalencomplex is opgebouwd uit twee verrukkelijke met veel stijl gedecoreerde vertrekken. De Appelgaard waar diners voor een maximaal aantal van maar liefst 400 mensen mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets intiemere diners met een capaciteit tot 120 personen. Wij beschikken verder over zes kleinere, gezellige vertrekken die plaats bieden aan 700 mensen. Als u een groot event, zoals een galabal, wil laten plaatsvinden, kunnen de verschillende vertrekken zonder problemen uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De mooi ingerichte tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de meest geschikte achtergrondmuziek, maar u kunt uiteraard ook kiezen voor een eigen dj.

Prachtige terrassen voor een tot in de details verzorgde receptie bij uw huwelijksfeest

Voor zowel kleinere als grotere gelegenheden heeft De Waterhoek de beste zalen voor u. De stijlvolle, statige feestzalen en de magnifieke inrichting zullen indruk maken op uw gasten. Alle zalen zijn aantrekkelijk, uniek en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die direct een onvergetelijke indruk achterlaten! Alle mogelijke feestgelegenheden zoals bvb. een huwelijksfeest en bedrijfsmanifestaties zoals seminars en meetings vinden hier de juiste omgeving. Onze terrassen bieden een mooie meerwaarde wanneer het mooi weer is. De genodigden zullen niet alleen smullen van de heerlijke gastronomische verwennerij, maar ook van het fijne panorama. Wanneer het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot paniek. Voor minder mooi weer hebben wij namelijk bekoorlijke binnenvertrekken tot uw beschikking. Een huwelijksfeest bij Limburg wordt in De Waterhoek een heuglijk festijn!

Oog voor de kleinste detail en tot in de puntjes verzorgde tafels

Bij het organiseren van uw huwelijksfeest besteden wij de grootste zorg en aandacht aan onze altijd smaakvol gedekte tafels. Naast ronde tafels voor zes tot dertien personen hebben wij ook een spectaculaire ovalen eretafel. De klassevolle witte borden, van kwaliteitsvol design geven nog wat extra cachet. U kunt zelf mee de kleuren bepalen.

 De kleur van het tafelgoed kan u krijgen met als basiskleur wit, zwart of beige, mooi te combineren met bruin, goud, aubergine of bordeaux. Uiteraard past ons uitgebreide gamma aan menukaarten perfect bij de rest van de tafel. Op basis van een powerpoint file kan u uw schikking van de zaal helemaal zelf op punt stellen. Extra zaalaankleding kan u natuurlijk bespreken met onze behulpzame mensen. De deskundige medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw gelegenheid zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het allerhoogste niveau te tillen. Onze toiletten, zalen en tuinen zijn toegankelijk voor andersvaliden en kinderwagens. Alles stellen wij in het werk om van uw huwelijksfeest bij Limburg een supergeslaagd succes te maken!

Uitgebreid brunchen in luxe en stijl bij Limburg

Bij ons bent u aan het juiste adres om in rust en stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een brunch bij De Waterhoek is een geweldig goede manier om iets vieren of het gewoon gezellig te maken met collega’s familie of vrienden. Onze speciale brunchformule biedt u onder andere de smakelijkste fruitsappen, hoogstaande Luxemburgse schuimwijn en een dessertenbuffet waarvan u en uw gasten onder de indruk zullen zijn. Zelfs onze thee en koffie zijn van bovengemiddeld niveau om de brunch volledig àf te maken.

Prachtlocatie voor huwelijksfeest, bedrijfsevenementen en seminars

Voor alle denkbare bedrijfsevents heeft De Waterhoek een geschikte zaal voor u. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. Onze kwaliteitsvolle schermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Indien u wat rust of inspiratie wilt vinden, is een wandelingetje in het fijnedomein altijd een welkome afwisseling.

Traiteur en catering nabij Limburg

Zijn de zalen van De Waterhoek bezet op uw favoriete datum voor een huwelijksfeest? Of heeft u reeds een feestzaal geboekt en zoekt u nog een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een receptie, opendeurdag of seminar en u wenst uw genodigden zonder zorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Rekening houdend met de geprefereerde locatie en gastronomische wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor grote of kleine groepen zal u zeer zeker scoren. Alle hoogstaande menu’s op de uitgebreide lijst zijn van onberispelijke kwaliteit. Raadpleeg dus snel onze website voor nog meer informatie over onze formules.

De Waterhoek is zonder twijfel de succesformule bij Limburg voor een huwelijksfeest!