Locatie communiefeest Bekkevoort – De Waterhoek

communiefeest Bekkevoort - Een oogverblindende locatie voor een communiefeest in de omgeving van Bekkevoort - De Waterhoek

De Waterhoek, een uitgelezen locatie voor een communiefeest bij Bekkevoort

Op zoek naar een communiefeest in een oogverblindende landelijke locatie bij Bekkevoort? Het betoverende prachtige domein De Waterhoek met de klassevolle kasteelhoeve is de plaats bij uitstek voor verschillende aangelegenheden. Van een communiefeest tot familiefeesten, congressen, productvoorstellingen, seminars, enzovoort. Bij De Waterhoek kunt u volledig wegdromen in een geweldige omgeving waar u uitgebreid kunt wandelen, ontspannen en tegelijkertijd kan profiteren van een gastronomisch tussendoortje in het stijlvolle en romantische restaurant. Onze locatie is wondermooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige gebied in de buurt van Tienen en zeer vlot bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. De exclusieve toplocatie van De Waterhoek is de uitgelezen plek voor uw communiefeest!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle klassevolle zalen voor uw communiefeest bij Bekkevoort

De sympathieke familie weet al generaties lang wat de genodigden tot in het kleinste detail nodig hebben voor een communiefeest. U zult hartelijk welkom geheten worden in De Waterhoek. De oplettende en professionele ploeg verzekert dat het u in De Waterhoek aan absoluut niets ontbeert.

Twee zeer bevallige zalen vormen de basis van onze intelligente zalenopstelling. Topzaal De Appelgaard waar buffetten voor een maximaal aantal van maar liefst 400 gasten mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets kleinschaligere diners met een capaciteit tot 120 personen. Wij beschikken verder over een zestal kleinere, knusse zalen die plaats verschaffen voor 700 mensen. Voor grotere gelegenheden zoals bijvoorbeeld galabals, bvb. galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen uitgebreid worden. De mooi ingerichte tafels zijn een lust voor het oog. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw beschikking maar u kan ook uw eigen dj kiezen.

Wondermooie terrassen voor een geslaagde receptie bij uw communiefeest

U ziet meteen dat zowel voor grote als kleine feestaangelegenheden De Waterhoek een geschikte zaal kan aanbieden. De elegante aankleding komt mooi tot uiting in de indrukwekkende vertrekken. Alle zalen zijn aantrekkelijk, uniek en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die direct een stevige impressie achterlaten! Alle soorten feestgelegenheden zoals bvb. een communiefeest en bedrijfsevenementen zoals seminars en congressen vinden bij De Waterhoek de juiste setting. Onze buitenterrassen bieden een schitterende meerwaarde als het aangenaam weer is. Dankzij het verrukkelijke uitzicht zullen onze met veel liefde en kunde bereide hapjes nog beter tot hun recht komen. Als het weer wat tegenzit, is er echter geen reden tot ongerustheid. Voor minder mooi weer hebben wij namelijk attractieve binnenvertrekken tot uw beschikking. Een communiefeest bij Bekkevoort wordt in De Waterhoek een onvergetelijk festijn!

Oog voor het kleinste detail en mooi gedekte tafels

Bij het organiseren van uw communiefeest besteden wij de grootste aandacht aan onze altijd zeer smaakvol opgemaakte tafels. Onze eretafel zal ongetwijfeld uw genodigden doen achterover vallen en daarnaast kunnen de gasten aanschuiven aan fraaie ronde tafels voor zes à dertien personen. Onze designborden zullen het cachet van uw communiefeest naar een nog straffer niveau tillen. U kunt zelf mee de kleuren bepalen.

 De hoofdkleuren van het tafellinnen zijn beige, wit of zwart, kleuren die heel vlot combineerbaar zijn met goud, aubergine, bruin of bordeaux. Ons ruime keuzepalet aan menukaarten gaat uiteraard op ideale wijze samen met het al even kwaliteitsvolle tafellinnen. U kunt overigens in overleg met ons uw indeling van de zaal grotendeels zelf bepalen. Extra zaalversiering kunt u zonder problemen bespreken met onze behulpzame mensen. Onze deskundige medewerkers hebben zodanig veel ervaring en expertise in huis dat ze samen met u uw feestgebeuren naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Onze zalen, toiletten en tuinen zijn toegankelijk voor kinderwagens en andersvaliden. Daardoor wordt uw communiefeest bij Bekkevoort een weergaloos succes!

Brunchen in een stijlvolle setting bij Bekkevoort

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek aan het juiste adres. Een geweldig idee voor als u iets te vieren heeft zoals een communiefeest of eens wilt samenzijn met een bepaalde groep mensen. Geniet op onze brunches in een luisterrijke locatie van heerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een zeer ruim dessertenbuffet en de lekkerste hapjes. Zelfs onze thee en koffie zijn van bovengemiddeld niveau om de brunch tot in de allerkleinste details àf te maken.

Gedroomde locatie voor communiefeest, bedrijfsevenementen en seminars

Voor alle mogelijke bedrijfsaangelegenheden heeft De Waterhoek een geschikte zaal voor u. Zaal Appelgaard is geëquipeerd met wifi en een i3-Touch-Lcd. Onze kwaliteitsvolle beelschermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve sessies kan u heerlijk wandelen op het attractieve domein om extra zuurstof en inspiratie op te doen.

Traiteur en catering nabij Bekkevoort

Zijn de feestzalen van De Waterhoek bezet op uw geprefereerde dag voor een communiefeest? Of heeft u inmiddels een feestzaal geboekt en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een congres, seminar, receptie of opendeurdag en u wenst uw bezoekers zorgeloos te ontvangen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Afhankelijk van de gewenste locatie en gastronomische wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor kleine of grote groepen zult u zeker scoren. Alle hoogstaande menu’s op de uiterst uitgebreide lijst zijn van de allerhoogste kwaliteit. Raadpleeg dus zeker onze website voor aanvullende informatie hierover.

Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw communiefeest bij Bekkevoort een ware triomf!