Locatie huwelijksfeest Alken – De Waterhoek

huwelijksfeest Alken - Een prachtige locatie voor een huwelijksfeest dicht bij Alken - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtplek voor een huwelijksfeest bij Alken

Zoekt u een plek voor een huwelijksfeest bijAlken in een fraaie idyllische locatie? Het lieflijke domein De Waterhoek met de klassevolle kasteelhoeve is de de plaats bij uitstek voor verschillende evenementen. Voor een familiefeest, een huwelijksfeest of voor zakelijke evenementen zoals congressen, seminars of productvoorstellingen bent u hier op de juiste plaats. Bij ons kunt u helemaal wegdromen in een aantrekkelijke omgeving waar u uitgebreid kan wandelen, ontspannen en gelijktijdig kan profiteren van een gastronomisch intermezzo in het romantische en smaakvolle restaurant. Onze locatie is mooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige gebied in de buurt van Tienen en zeer vlot te bereiken met de wagen of het openbaar vervoer. De exclusieve droomlocatie van De Waterhoek is de uitgelezen plek voor uw huwelijksfeest!

Contacteer ons

Lees meer

elegante stijlrijke zalen voor uw huwelijksfeest bij Alken

De warmhartige familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het allerkleinste detail verlangen voor een huwelijksfeest. Zoals het hoort heten ze u altijd zeer warm welkom in De Waterhoek, bij Alken. Het zal aan niets ontbreken, want onze vakkundige medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Ons luisterrijke zalencomplex is opgebouwd uit twee imposante stijlrijk gedecoreerde zalen. De Appelgaard waar feestbuffetten voor een maximaal aantal van liefst 400 mensen mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets intiemere feestdiners met een capaciteit tot 120 personen. Wij beschikken verder over een zestal kleinere, knusse feestzalen die plaats bieden aan 700 mensen. Voor grote events zoals galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen worden vergroot. De bevallig aangeklede tafels zijn een lust voor het oog. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw beschikking maar u kunt ook uw eigen dj meenemen.

Heerlijke terrassen voor een geslaagde receptie bij uw huwelijksfeest

Voor zowel grotere als kleinere feesten heeft De Waterhoek de geschikte zalen voor u. De stijlvolle, statige feestzalen en de bevallige inrichting zullen indruk maken op uw gasten. Alle zalen zijn aantrekkelijk, uniek en smaakvol samengesteld. De ruimtes voldoen aan de allerhoogste kwaliteitsnormen en hebben cachet! Alle soorten feestevenementen zoals bvb. een huwelijksfeest en bedrijfsevenementen zoals seminars en meetings vinden bij De Waterhoek de juiste omgeving. Onze buitenterrassen bieden een geweldige meerwaarde als het mooi weer is. De genodigden zullen niet enkel smullen van de overheerlijke traktaties, maar ook van het wondermooie panorama. Wanneer het weer wat tegenzit, is er echter geen reden tot ongerustheid. Onze binnenvertrekken bieden namelijk een heel valabel alternatief voor als het weer het niet toelaat om buiten op het terras te vertoeven. Een huwelijksfeest bij Alken wordt in De Waterhoek een onvergetelijk festijn!

Oog voor afwerking en tot in de puntjes verzorgde tafels

Voor een huwelijksfeest zijn de tafels van het allergrootste belang en om die reden besteden wij daar enorm veel aandacht aan. Naast ronde tafels voor zes tot dertien personen voorzien wij ook een spectaculaire ovalen eretafel. De designborden zullen het cachet van uw huwelijksfeest nog verhogen. U kunt zelf mee de kleuren bepalen.

 De basiskleuren van het tafellinnen zijn zwart, beige of wit, kleuren die zeer goed combineerbaar zijn met goud, bruin, aubergine of bordeaux. Vanzelfsprekend past ons uitgebreide palet aan mooi vormgegeven menukaarten perfect bij de rest van de tafel. Op basis van een powerpoint file kan u uw indeling van de zalen helemaal zelf op punt stellen. Extra zaalaankleding kan u natuurlijk bespreken met onze behulpzame mensen. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel ervaring en expertise in huis dat ze samen met u uw feestconcept naar een heel hoog niveau zullen tillen. Onze tuinen, toiletten en zalen zijn toegankelijk voor kinderwagens en andersvaliden. Alles stellen wij in het werk om van uw huwelijksfeest bij Alken een groot succes te maken!

Gezellig brunchen in een stijlvol decor bij Alken

Bij ons bent u aan het juiste adres om in stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een brunch bij De Waterhoek is een geweldig goede manier om iets vieren of het gewoon aangenaam en gezellig te maken met vrienden, collega’s of familie. Onze speciale brunchformule bevat onder andere de smakelijkste fruitsappen, hoogstaande Luxemburgse schuimwijn en een dessertenbuffet waarvan u en uw gasten onder de indruk zullen zijn. Een lekker kopje koffie of thee maakt het helemaal compleet.

Droomlocatie voor huwelijksfeest, seminars en bedrijfsevenementen

Voor alle bedrijfsaangelegenheden heeft De Waterhoek een zaal op maat voor u. Zaal Appelgaard is geëquipeerd met een i3-Touch-Lcd en wifi. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve brainstormsessies kan u aangenaam wandelen op het zeer fijne domein om extra zuurstof en creatieve inspiratie op te doen.

Traiteur en catering nabij Alken

Zijn de zalen van De Waterhoek niet beschikbaar op uw geprefereerde dag voor een huwelijksfeest? Of heeft u reeds een zaal gereserveerd en zoekt u nog een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een receptie, opendeurdag of seminar en u wenst uw bezoekers zonder extra zorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de gewenste locatie en culinaire wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zal u altijd scoren. Alle hoogstaande menu’s op de uiterst uitgebreide lijst zijn van de allerhoogste topkwaliteit. Raadpleeg dus zeker onze website voor aanvullende informatie hierover.

De Waterhoek is ongetwijfeld de succesformule bij Alken voor een huwelijksfeest!