Locatie babyborrel Bekkevoort – De Waterhoek

babyborrel Bekkevoort - Een fraaie locatie voor een babyborrel op een kleine afstand van Bekkevoort - De Waterhoek

De Waterhoek, een ideale locatie voor een babyborrel bij Bekkevoort

Zoekt u een plek voor een babyborrel bijBekkevoort in een prachtige idyllische locatie? Het lieflijke domein De Waterhoek met de klassevolle kasteelhoeve is de ideale plek voor uiteenlopende evenementen. Voor een familiefeest, een babyborrel of voor zakelijke gelegenheden zoals productvoorstellingen, meetings en congressen bent u hier op de juiste plaats. Ontspanning zoeken, rustig wandelen, proeven van culinaire creaties in ons restaurant, het kan allemaal in de fijne omgeving van De Waterhoek. Onze locatie is mooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige landschap in de buurt van Tienen en vlot bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. De exclusieve toplocatie van De Waterhoek is de uitgelezen plek voor uw babyborrel!

Contacteer ons

Lees meer

Chique stijlrijke zalen voor uw babyborrel bij Bekkevoort

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat gasten wensen. Zoals het hoort heten ze u altijd warm welkom in De Waterhoek, bij Bekkevoort. Het zal aan niets ontbreken, want onze oplettende medewerkersploeg staat dag en nacht voor u paraat.

Ons bekoorlijke zalencomplex is opgebouwd uit twee prachtige met veel stijl gedecoreerde vertrekken. De Appelgaard waar buffetten voor een maximaal aantal van maar liefst 400 mensen mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets intiemere buffetten met een capaciteit tot 120 personen. Voorts voorzien wij zes kleinere, fijne zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Wanneer u een groot evenement, zoals een galabal, wil organiseren, kunnen de zalen moeiteloos uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De fraai ingerichte tafels zijn een lust voor het oog. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw dienst maar u kunt ook uw eigen dj gebruiken.

Prachtige terrassen voor een prachtige receptie bij uw babyborrel

U begrijpt meteen dat zowel voor grote als kleine feestaangelegenheden De Waterhoek een geschikte zaal kan aanbieden. De stijlvolle, statige feestzalen en de mooie inrichting zullen indruk maken op uw gasten. Ons feestzalencomplex is op een heel doordachte wijze gecomponeerd. Kortom, zalen met cachet en een ziel die direct een sterke impressie nalaten! Alle mogelijke feestaangelegenheden zoals bvb. een babyborrel en bedrijfsaangelegenheden zoals seminars en productvoorstellingen vinden bij ons de juiste setting. Onze terrassen bieden een geweldige meerwaarde wanneer het mooi weer is. De genodigden zullen niet enkel smullen van de heerlijke hapjes, maar ook van het magistrale panorama. Indien het weer wat tegenzit, is er echter geen reden tot paniek. Onze binnenvertrekken bieden namelijk een zeer valabel alternatief voor als het weer het niet zou toelaten om buiten op het terras te vertoeven. Een babyborrel bij Bekkevoort wordt in De Waterhoek een onvergetelijk festijn!

Oog voor de kleinste detail en mooi gedekte tafels

Voor een babyborrel zijn de tafels van het allergrootste belang en daarom besteden wij daar meer dan voldoende aandacht aan. Naast ronde tafels voor zes tot dertien personen hebben wij ook een zeer chique ovalen eretafel. De elegante witte borden, van kwalitatief design geven nog wat extra cachet. In de kleurkeuze krijgt u bijna onbeperkte vrijheid.

 De hoofdkleuren van het tafellinnen zijn zwart, beige of wit, kleuren die uitstekend te combineren zijn met goud, bruin, aubergine of bordeaux. Natuurlijk past ons uitgebreide palet aan menukaarten mooi bij de rest van de tafel. U kunt trouwens in overleg met ons uw zaalschikking voor een zeer groot deel zelf bepalen. Extra decoratie kunt u uiteraard bespreken met onze behulpzame mensen. Onze deskundige medewerkers hebben zodanig veel ervaring en expertise in huis dat ze samen met u uw feestconcept naar een heel hoog niveau zullen tillen. Onze toiletten, tuinen en zalen zijn toegankelijk voor kinderwagens en andersvaliden. Zo wordt uw babyborrel bij Bekkevoort een weergaloos succes!

Gezellig brunchen in stijl bij Bekkevoort

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek op de juiste plek. Perfect voor als u iets te vieren heeft zoals een babyborrel of eens wilt samenzijn met een bepaalde groep mensen. Geniet op onze brunches in een fraaie locatie van heerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een ruim dessertenbuffet en de lekkerste hapjes. Zelfs onze koffie en thee zijn van bovengemiddeld niveau om de brunch tot in de kleinste details àf te maken.

Prachtplek voor babyborrel, bedrijfsevenementen en seminars

Voor alle denkbare bedrijfsevents heeft Kasteelhoeve De Waterhoek een zaal op maat voor u. Zaal Appelgaard is uitgerust met wifi en een i3-Touch-Lcd. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens brainstormsessies kunt u lekker rondwandelen op het magnifieke domein om extra inspiratie en zuurstof op te doen.

Traiteur en catering nabij Bekkevoort

Zijn de zalen van De Waterhoek bezet op uw geprefereerde dag voor een babyborrel? Of heeft u reeds een zaal geboekt en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een congres, receptie, seminar, opendeurdag en u wenst uw bezoekers zonder extra zorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Afhankelijk van de gekozen locatie en culinaire wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zal u zeker scoren. Alle overheerlijke menu’s op de goed gevulde lijst zijn van de allerhoogste kwaliteit. Check dus snel onze website voor extra informatie hierover.

De Waterhoek is ongetwijfeld de succesformule bij Bekkevoort voor een babyborrel!