Locatie doopfeest Alken – De Waterhoek

doopfeest Alken - Een kostelijke locatie voor een doopfeest niet ver van Alken - De Waterhoek

De Waterhoek, een uitgelezen locatie voor een doopfeest bij Alken

Bent u op zoek naar een aantrekkelijke prachtplek voor een doopfeest bij Alken? Wil u een doopfeest organiseren op een lieflijke idyllische locatie? De Waterhoek met zijn prachtige kasteelhoeve is de ideale locatie voor allerlei soorten gelegenheden. Van een doopfeest tot congressen, productvoorstellingen, seminars, enzovoort. Ontspannen, rustig wandelen, genieten van gastronomische verwennerij in ons restaurant, het kan allemaal in de fijne omgeving van De Waterhoek. Gelegen in het lieflijke heuvelland in de streek van Zuid-Hageland op het grensgebied van Limburg en Brabant zijn wij enorm gemakkelijk te bereiken met zowel de wagen als trein, tram of bus. Het is ontegensprekelijk een exclusieve locatie voor uw doopfeest!

Contacteer ons

Lees meer

elegante stijlrijke zalen voor uw doopfeest bij Alken

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat gasten wensen. U zult hartelijk welkom geheten worden in De Waterhoek. De attente en professionele ploeg maakt dat het u in De Waterhoek aan niets mankeert.

Twee uiterst sublieme zalen vormen de basis van ons knappe zalensysteem. Topzaal De Appelgaard waar buffetten voor een maximaal aantal van maar liefst 400 mensen mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets intiemere feestdiners met een capaciteit tot 120 personen. Wij bieden voorts zes kleinere vertrekken die plaats verschaffen voor 700 mensen. Als u een groot evenement, zoals een galabal, wil laten plaatsvinden, kunnen de verschillende vertrekken zonder problemen uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De mooi gedecoreerde tafels zijn een lust voor het oog. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw dienst maar u kan ook uw eigen dj gebruiken.

Formidabele terrassen voor een succesrijke receptie bij uw doopfeest

Voor zowel grotere als kleinere feesten heeft De Waterhoek de ideale zalen voor u. De elegante decoratie komt zeer mooi tot uiting in de imposante feestzalen. Ons feestzalennetwerk is op een heel doordachte wijze in elkaar gezet. Kortom, zalen met cachet en een ziel die meteen een sterke indruk nalaten! Een doopfeest, andere feestgelegenheden of zakelijke evenementen zoals bedrijfsdiners en seminars komen hier uitstekend tot hun recht. Onze terrassen bieden een fantastische meerwaarde als het mooi weer is. De gasten zullen niet alleen smullen van de hapjes, maar ook van het fraaie uitzicht. Indien het weer wat tegenzit, is er echter geen reden tot paniek. Voor minder aangenaam weer hebben wij namelijk wondermooie binnenvertrekken tot uw beschikking. Een succesrijke formule voor een doopfeest bij Alken!

Oog voor de kleinste detail en mooi gedekte tafels

Bij het organiseren van uw doopfeest besteden wij de grootste zorg aan onze ten allen tijde smaakvol gedecoreerde tafels. Onze eretafel zal ongetwijfeld uw genodigden doen achterover vallen en daarnaast kunnen de genodigden aanschuiven aan prachtige ronde tafels voor 6 tot en met 13 personen. De stijlvolle witte borden, van kwalitatief design geven nog wat extra cachet. U kunt zelf mee de kleuren bepalen.

 De kleur van het tafelgoed kunt u krijgen met als basiskleur beige, zwart of wit, mooi combineerbaar met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Ons grote assortiment aan menukaarten gaat uiteraard op ideale wijze samen met het al even kwaliteitsvolle tafellinnen. U kunt trouwens in overleg met ons uw zaalschikking voor een zeer groot deel zelf bepalen. In samenspraak met onze bereidwillige medewerkers zijn zaken zoals extra decoratie, versiering, enzovoort zeker bespreekbaar. De deskundige medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw gelegenheid zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het allerhoogste niveau te tillen. Onze tuinen, toiletten en zalen zijn toegankelijk voor andersvaliden en kinderwagens. Daardoor wordt uw doopfeest bij Alken een onberispelijk succes!

Genieten van een brunch in een stijlvolle setting bij Alken

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek op de juiste plek. Perfect voor als u iets te vieren heeft zoals een doopfeest of eens wilt samenkomen met een grote of kleine groep mensen. Geniet op onze brunches in een superbe locatie van heerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een ruim dessertenbuffet en de lekkerste hapjes. Zelfs onze thee en koffie zijn van bovengemiddeld niveau om de brunch helemaal àf te maken.

Gedroomde locatie voor doopfeest, bedrijfsevenementen en seminars

Voor alle mogelijke bedrijfsaangelegenheden heeft De Waterhoek een geschikte zaal voor u. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Indien u wat inspiratie, creatieve impulsen of rust wilt zoeken, is een wandeling in het fraaiedomein altijd een welkome afwisseling.

Traiteur en catering nabij Alken

Zijn de feestzalen van De Waterhoek volzet op uw gewenste dag voor een doopfeest? Of heeft u al een feestzaal geboekt en zoekt u nog een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een opendeurdag, receptie of seminar en u wenst uw bezoekers zonder kopzorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Rekening houdend met de gewenste locatie en culinaire wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zal u ongetwijfeld scoren. Alle hoogstaande menu’s op de zeer uitgebreide lijst zijn van ongeëvenaarde kwaliteit. Raadpleeg dus snel onze website voor meer informatie over onze formules.

De Waterhoek is zonder twijfel de succesformule bij Alken voor een doopfeest!