Locatie communiefeest Halen – De Waterhoek

communiefeest Halen - Een luisterrijke locatie voor een communiefeest vlak bij Halen - De Waterhoek

De Waterhoek, een droomlocatie voor een communiefeest bij Halen

Zoekt u een plaats voor een communiefeest bijHalen in een bekoorlijke idyllische droomlocatie? De Waterhoek met zijn bekoorlijke kasteelhoeve is de ultieme locatie voor uiteenlopende soorten evenementen. Voor een familiefeest, een communiefeest of voor zakelijke aangelegenheden zoals congressen, seminars of productvoorstellingen bent u hier aan het juiste adres. Ontspannen, rustig rondwandelen, genieten van gastronomische verwennerij in ons restaurant, het kan allemaal in de fijne omgeving van De Waterhoek. Onze locatie is mooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige gebied in de buurt van Tienen en zeer vlot bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. De exclusieve droomlocatie van De Waterhoek is de place to be voor uw communiefeest!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle klassevolle zalen voor uw communiefeest bij Halen

De sympathieke familie weet al generaties lang wat de genodigden tot in het allerkleinste detail nodig hebben voor een communiefeest. Volgens de regels van de kunst heten ze u altijd zeer warm welkom in De Waterhoek, bij Halen. De attente en professionele ploeg verzekert dat het u in De Waterhoek aan werkelijk niets ontbeert.

Twee heel bevallige zalen vormen de basis van onze indrukwekkende zalenstructuur. Voor de kleinere, intiemere feestbuffetten is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) zeer geschikt en voor de grotere feestbuffetten kan u terecht in onze topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Wij bieden voorts zes kleinere zalen die plaats verschaffen voor 700 mensen. Voor hele grote aangelegenheden zoals galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen worden vergroot. De magnifiek aangeklede tafels zijn een lust voor het oog. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw dienst maar u kan ook uw eigen dj gebruiken.

Schitterende terrassen voor een geslaagde receptie bij uw communiefeest

Voor zowel grotere als kleinere evenementen heeft De Waterhoek de ideale zalen voor u. De stijlvolle, statige vertrekken en de attractieve inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Ons feestzalencomplex is op een zeer doordachte wijze opgesteld. Onze ruimtes voldoen aan de allerhoogste kwaliteitsnormen en hebben cachet! Een communiefeest, andere feestgelegenheden of professionele events zoals bedrijfsbrunches en seminars komen hier bijzonder goed tot hun recht. Bij aangenaam weer staan de sublieme terrassen tot uw beschikking voor onze gerenommeerde recepties. Met dank aan het bevallige uitzicht zullen onze met veel kundigheid bereide versnaperingen nog beter tot hun recht komen. Maar geen paniek indien de weersomstandigheden wat tegenwerken. Onze binnenvertrekken bieden namelijk een heel valabel alternatief voor als het weer het niet zou toelaten om buiten op het terras te vertoeven. Een communiefeest bij Halen wordt in De Waterhoek een heuglijk festijn!

Oog voor de kleinste detail en mooi gedekte tafels

Bij het organiseren van uw communiefeest besteden wij de grootste aandacht en zorg aan onze altijd smaakvol gedecoreerde tafels. Onze eretafel zal gegarandeerd uw gasten doen achterover vallen en daarnaast kunnen de genodigden aanschuiven aan fraaie ronde tafels voor 6-13 personen. Onze designborden zullen het cachet van uw communiefeest nog verhogen. In de kleurkeuze krijgt u vrijwel onbeperkte vrijheid.

 De kleur van het tafelgoed kan u krijgen met als basiskleur beige, wit of zwart, combineerbaar met bruin, goud, aubergine of bordeaux. Uiteraard past ons uitgebreide palet aan menukaarten mooi bij de rest van de tafel. Op basis van een powerpoint file kunt u uw zaalschikking helemaal zelf op punt stellen. In samenspraak met onze coulante medewerkers zijn details zoals extra aankleding, decoratie, versieringen, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel ervaring en expertise in huis dat ze samen met u uw feestconcept naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Onze zalen, toiletten en tuinen zijn toegankelijk voor andersvaliden en kinderwagens. Alles stellen wij in het werk om van uw communiefeest bij Halen een groot succes te maken!

Gezellig brunchen in luxe en stijl bij Halen

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek aan het juiste adres. Een brunch bij De Waterhoek is een topidee om iets vieren of het gewoon gezellig te maken met familie, collega’s of vrienden. Geniet op onze brunches in een bekoorlijke omgeving van overheerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een uitgebreid dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Zelfs onze thee en koffie zijn van bovengemiddeld niveau om de brunch tot in de allerkleinste details àf te maken.

Droomlocatie voor communiefeest, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

De Waterhoek biedt zalen op maat aan voor elk soort bedrijfsgebeuren. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. Onze kwaliteitsvolle beelschermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Indien u wat inspiratie of rust wilt vinden, is een wandelingetje in het subliemedomein altijd een welkome afwisseling.

Catering en traiteur nabij Halen

Zijn de zalen van De Waterhoek niet vrij op uw favoriete datum voor een communiefeest? Of heeft u al een feestzaal geboekt en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een congres, opendeurdag receptie of seminar en u wenst uw gasten zonder zorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Rekening houdend met de gewilde locatie en gastronomische wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleine of grote groepen zal u ongetwijfeld scoren. Alle smakelijke menu’s op de goed gevulde lijst zijn van ongeëvenaarde topkwaliteit. Raadpleeg dus snel onze website voor aanvullende informatie hierover.

Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw communiefeest bij Halen een ware triomf!