Locatie doopfeest Sint-Truiden – De Waterhoek

doopfeest Sint-Truiden - Een mooie locatie voor een doopfeest op een steenworp van Sint-Truiden - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtplek voor een doopfeest bij Sint-Truiden

Bent u op zoek naar een aantrekkelijke plek voor een doopfeest bij Sint-Truiden? Wil u een doopfeest organiseren op een mooie idyllische droomlocatie? Het bekoorlijke domein De Waterhoek met de stijlvolle kasteelhoeve is de ideale plek voor verschillende gelegenheden. Voor een familie-aangelegenheid, een doopfeest of voor professionele evenementen zoals productvoorstellingen, meetings en congressen bent u hier op de juiste plaats. Ontspannen, rustig rondwandelen, proeven van gastronomische hoogstandjes in ons restaurant, het kan allemaal in de mooie omgeving van De Waterhoek. Onze locatie is prachtig gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige gebied in de buurt van Tienen en gemakkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Het is ontegensprekelijk een exclusieve locatie voor uw doopfeest!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle stijlrijke zalen voor uw doopfeest bij Sint-Truiden

De gastvrije familie weet al generaties lang wat de genodigden tot in het kleinste detail verlangen voor een doopfeest. Zoals het hoort heten ze u altijd warm welkom in De Waterhoek, bij Sint-Truiden. Het zal aan niets ontbreken, want onze professionele medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Twee enorm spectaculaire zalen vormen de basis van ons knappe zalensysteem. Topzaal De Appelgaard waar buffetten voor een maximaal aantal van maar liefst 400 gasten mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets intiemere diners met een capaciteit tot 120 personen. Wij bieden voorts een zestal kleinere, gezellige zalen die plaats verschaffen voor 700 mensen. Voor de grootste events zoals bijvoorbeeld galabals, bvb. galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen worden vergroot. De zeer verzorgde en ongelofelijk stijlvol gedecoreerde tafels zullen meteen in het oog springen. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt natuurlijk ook opteren voor een eigen dj.

Prachtige terrassen voor een geslaagde receptie bij uw doopfeest

U ziet onmiddellijk dat zowel voor grote als kleine feestevents De Waterhoek een geschikte zaal kan aanbieden. De stijlvolle, imposante vertrekken en de magnifieke inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Ons feestzalencomplex is op een zeer doordachte wijze samengesteld. Onze zalen voldoen aan de hoogste eisen en hebben cachet! Alle mogelijke feestaangelegenheden zoals bvb. een doopfeest en bedrijfsmanifestaties zoals seminars vinden bij De Waterhoek de juiste omgeving. Onze buitenterrassen bieden een mooie meerwaarde wanneer het aangenaam weer is. Dankzij het prachtige landschap zullen onze met veel kundigheid bereide hapjes nog beter smaken. Maar er is geen reden tot ongerustheid wanneer de weersomstandigheden wat tegenzitten. Onze binnenvertrekken bieden namelijk een uiterst valabel alternatief voor als het weer het niet zou toelaten om op het terras te vertoeven. Een succesformule voor een doopfeest bij Sint-Truiden!

Oog voor afwerking en mooi verzorgde tafels

Bij de organisatie van uw doopfeest besteden wij de grootste aandacht aan onze ten allen tijde smaakvol gedecoreerde tafels. Naast ronde tafels (6- 13 personen.) hebben wij ook een zeer chique ovalen eretafel. De designborden zullen het cachet van uw doopfeest naar een nog hoger niveau helpen. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De hoofdkleuren van het tafellinnen zijn zwart, beige of wit, kleuren die uitstekend combineerbaar zijn met bruin, goud, bordeaux of aubergine. Uiteraard past ons ruime gamma aan mooi vormgegeven menukaarten mooi bij de rest van de tafel. Op basis van een powerpoint file kunt u uw indeling van de zalen helemaal zelf op punt stellen. Extra zaaldecoratie kan u uiteraard bespreken met onze behulpzame mensen. De deskundige medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw doopfeest of ander evenement zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het allerhoogste niveau te tillen. Onze toiletten, tuinen en zalen zijn toegankelijk voor kinderwagens en andersvaliden. Alles stellen wij in het werk om van uw doopfeest bij Sint-Truiden een ongeëvenaard succes te maken!

Brunchen in een stijlvolle setting bij Sint-Truiden

Bij ons bent u aan het juiste adres om in stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een brunch bij De Waterhoek is een geweldig goede manier om iets vieren of het gewoon aangenaam en gezellig te maken met vrienden, collega’s of familie. Geniet op onze brunches in een sublieme setting van overheerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een uiterst uitgebreid dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Een lekker theetje of koffietje maakt het helemaal compleet.

Prachtlocatie voor doopfeest, bedrijfsevenementen en seminars

Voor alle mogelijke bedrijfsaangelegenheden heeft De Waterhoek een zaal op maat voor u. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. Onze geavanceerde beelschermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Indien u wat inspiratie of rust wilt zoeken, is een wandelingetje in het verrukkelijkedomein altijd een welkome afwisseling.

Traiteur en catering nabij Sint-Truiden

Zijn de feestzalen van De Waterhoek niet beschikbaar op uw gewilde datum voor een doopfeest? Of heeft u inmiddels een feestzaal geboekt en zoekt u nog een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een congres, opendeurdag receptie of seminar en u wenst uw bezoekers zonder kopzorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de gewilde locatie en culinaire wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor grote of kleine groepen zult u gegarandeerd scoren. Alle kwaliteitsvolle menu’s op de goed gevulde lijst zijn van onbetwistbare topkwaliteit. Raadpleeg dus zeker onze website voor extra informatie over onze formules.

De Waterhoek is zonder twijfel de succesformule bij Sint-Truiden voor een doopfeest!