Locatie trouwfeest Kortenaken – De Waterhoek

trouwfeest Kortenaken - Een magnifieke locatie voor een trouwfeest niet ver uit de buurt van Kortenaken - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtsetting voor een trouwfeest bij Kortenaken

Op zoek naar een trouwfeest in een bekoorlijke landelijke setting bij Kortenaken? Het bekoorlijke domein De Waterhoek met de stijlvolle kasteelhoeve is de ideale plek voor verschillende evenementen. Voor een familie-evenement, een trouwfeest of voor professionele gelegenheden zoals meetings, productvoorstellingen of congressen bent u hier op de juiste plaats. Ontspanning zoeken, aangenaam wandelen, genieten van gastronomische hoogstandjes in het restaurant, het kan allemaal in de prachtige omgeving van De Waterhoek. Gelegen in het mooie heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op de grens van Brabant en Limburg zijn wij heel vlot te bereiken met zowel de wagen als trein, tram of bus. Het is ontegensprekelijk een exclusieve locatie voor uw trouwfeest!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle klassevolle zalen voor uw trouwfeest bij Kortenaken

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat gasten nodig hebben en verlangen. U zult warm welkom geheten worden in De Waterhoek. De attente en professionele medewerkersploeg zorgt ervoor dat het u in De Waterhoek aan niets ontbreekt.

Twee heel chique zalen vormen de basis van ons knappe zalensysteem. Voor de intiemere, fijnere feestdiners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uiterst geschikt en voor de grootste feestbuffetten kunt u terecht in onze topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Daarbovenop voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor de grootste evenementen zoals bijvoorbeeld galabals, bvb. galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen uitgebreid worden. De zeer verzorgde en ongelofelijk stijlvol gedecoreerde tafels zullen onmiddellijk in het oog springen. Onze huis-dj kan zorgen voor de meest geschikte achtergrondmuziek, maar u kunt vanzelfsprekend ook opteren voor een eigen dj.

Wondermooie terrassen voor een tot in de details verzorgde receptie bij uw trouwfeest

Voor zowel kleinere als grotere evenementen heeft De Waterhoek de beste zalen voor u. De stijlvolle, imposante vertrekken en de attractieve inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Alle zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met cachet en een ziel die direct een stevige impressie nalaten! Een trouwfeest, andere feestgelegenheden of zakelijke events zoals bedrijfsdiners en seminars komen hier zeer goed tot hun recht. Onze buitenterrassen bieden een fantastische meerwaarde wanneer het aangenaam weer is. Dankzij het attractieve uitzicht zullen onze met veel liefde en kunde bereide versnaperingen nog beter tot hun recht komen. Maar er is geen reden tot ongerustheid wanneer de weergoden wat tegenzitten. Onze binnenvertrekken bieden namelijk een zeer valabel alternatief voor als het weer het niet toestaat om buiten te vertoeven. Een trouwfeest bij Kortenaken wordt in De Waterhoek een onvergetelijk festijn!

Oog voor de kleinste detail en knap gedecoreerde tafels

Bij het organiseren van uw trouwfeest besteden wij de grootste zorg en aandacht aan onze ten allen tijde smaakvol gedekte tafels. Naast ronde tafels voor zes tot dertien personen voorzien wij ook een imposante ovalen eretafel. Onze designborden zullen het cachet van uw trouwfeest naar een nog straffer niveau tillen. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De hoofdkleuren van het tafellinnen zijn beige, wit of zwart, kleuren die zeer goed te combineren zijn met bordeaux, aubergine, bruin of goud. Ons grote assortiment aan menukaarten gaat uiteraard perfect samen met het al even kwalitatieve tafellinnen. U kunt overigens in overleg met ons uw schikking van de zaal grotendeels zelf bepalen. In samenspraak met onze behulpzame medewerkers zijn details als extra aankleding, decoratie, enzovoort zeker bespreekbaar. De deskundige medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw feest zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het allerhoogste niveau te tillen. Onze toiletten, tuinen en zalen zijn toegankelijk voor kinderwagens en andersvaliden. Daardoor wordt uw trouwfeest bij Kortenaken een groot succes!

Uitgebreid brunchen in stijl bij Kortenaken

Bij ons bent u aan het juiste adres om in stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Ideaal als u iets te vieren heeft zoals een trouwfeest of eens wilt samenkomen met een grote of kleine groep mensen. Geniet op onze brunches in een bevallige locatie van overheerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een zeer ruim dessertenbuffet en de lekkerste hapjes. Zelfs onze thee en koffie zijn van bovengemiddeld niveau om de brunch volledig àf te maken.

Prachtlocatie voor trouwfeest, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

De Waterhoek biedt zalen naar ieders wens aan voor ieder type van bedrijfsevent. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. Onze hypermoderne schermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve sessies kunt u lekker wandelen op het attractieve domein om extra zuurstof en creatieve inspiratie op te doen.

Catering en traiteur nabij Kortenaken

Zijn de feestzalen van De Waterhoek volzet op uw gewenste dag voor een trouwfeest? Of heeft u inmiddels een zaal geboekt en zoekt u nog een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een opendeurdag, receptie of seminar en u wenst uw genodigden zorgeloos te verwelkomen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de gewenste locatie en culinaire wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleinere of iets grotere groepen zal u altijd scoren. Alle kwaliteitsvolle menu’s op de goed gevulde lijst zijn van onberispelijke topkwaliteit. Check dus zeker onze website voor aanvullende informatie over onze formules.

De Waterhoek is ongetwijfeld de succesformule bij Kortenaken voor een trouwfeest!