Locatie babyborrel Halen – De Waterhoek

babyborrel Halen - Een mooie locatie voor een babyborrel op een steenworp van Halen - De Waterhoek

De Waterhoek, een ideale locatie voor een babyborrel bij Halen

Zoekt u een plek voor een babyborrel bijHalen in een chique idyllische droomlocatie? Het betoverende prachtige domein De Waterhoek met de klassevolle kasteelhoeve is de ideale plek voor uiteenlopende aangelegenheden. Van een babyborrel tot congressen, productvoorstellingen, seminars, enzovoort. Ontspannen, rustig wandelen, proeven van culinaire verwennerij in ons restaurant, het kan allemaal in de prachtige omgeving van De Waterhoek. Gelegen in het fijne heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op de grens van Brabant en Limburg zijn wij zeer gemakkelijk te bereiken met zowel de wagen als bus, tram of trein. Het is waarlijk een exclusieve locatie voor uw babyborrel!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle stijlrijke zalen voor uw babyborrel bij Halen

De sympathieke familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het kleinste detail verlangen voor een babyborrel. Volgens de regels van de kunst heten ze u altijd van harte welkom in De Waterhoek, bij Halen. De ervaren, attente en bekwame ploeg maakt dat het u in De Waterhoek aan niets ontbreekt.

Twee uiterst spectaculaire zalen vormen de basis van ons knappe zalensysteem. Topzaal De Appelgaard waar buffetten voor een maximaal aantal van maar liefst 400 gasten mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets intiemere feestdiners met een capaciteit tot 120 personen. Wij beschikken verder over zes kleinere, gezellige zalen die plaats verschaffen voor 700 mensen. Voor zeer grote events zoals galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen worden uitgebreid. De zeer verzorgde en ongelofelijk stijlvol gedecoreerde tafels zullen onmiddellijk in het oog springen. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw dienst maar u kan ook uw eigen dj meenemen.

Formidabele terrassen voor een geslaagde receptie bij uw babyborrel

Voor zowel kleine als grote feesten heeft De Waterhoek de geschikte zalen voor u. De elegante decoratie komt zeer goed tot uiting in de statige feestzalen. Ons feestzalennetwerk is op een heel doordachte manier in elkaar gezet. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die meteen een sterke indruk achterlaten! Alle soorten feestgelegenheden zoals bvb. een babyborrel en bedrijfsmanifestaties zoals seminars en meetings vinden hier de juiste omgeving. Bij mooi weer staan de mooie terrassen tot uw beschikking voor onze immer gesmaakte recepties. De gasten zullen niet enkel smullen van de hapjes, maar ook van het bekoorlijke panorama. Wanneer het weer wat tegenzit, is er echter geen reden tot ongerustheid. Onze zalen bieden namelijk een uiterst valabel alternatief voor als het weer het niet toelaat om buiten op het terras te vertoeven. Een succesformule voor een babyborrel bij Halen!

Oog voor detail en verzorgde tafels

Voor een babyborrel zijn de tafels van het grootste belang en daarom besteden wij daar maximale aandacht aan. Naast ronde tafels voor 6 à 13 personen hebben wij ook een imposante ovalen eretafel. De klassevolle witte borden, van kwalitatief design geven nog wat meer cachet. In de kleurkeuze krijgt u volledige vrijheid.

 De kleur van het tafelgoed kunt u krijgen met als basiskleur beige, wit of zwart, mooi te combineren met aubergine, bordeaux, bruin en goud. Het ruime gamma aan menukaarten gaat ook nog eens op ideale wijze samen met het al even kwaliteitsvolle tafellinnen. U kan overigens in overleg met ons uw zaalindeling grotendeels zelf bepalen. Extra decoratie kunt u zonder problemen bespreken met onze behulpzame mensen. De bereidwillige, deskundige en behulpzame medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw gelegenheid zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het allerhoogste niveau te tillen. Onze tuinen, zalen en toiletten zijn toegankelijk voor andersvaliden en kinderwagens. Alles stellen wij in het werk om van uw babyborrel bij Halen een weergaloos succes te maken!

Genieten van een brunch in stijl bij Halen

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek op de juiste plek. Een brunch bij De Waterhoek is een topidee om iets vieren of het gewoon gezellig te maken met familie, collega’s of vrienden. Geniet op onze brunches in een superbe locatie van heerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een uiterst uitgebreid dessertenbuffet en de lekkerste hapjes. Een smakelijk kopje thee of koffie maakt de brunchervaring helemaal compleet.

Droomlocatie voor babyborrel, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

De Waterhoek biedt zalen op maat aan voor ieder type van bedrijfsevenement. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Indien u wat inspiratie, creatieve impulsen of rust wilt vinden, is een wandeling in het bevalligedomein altijd een welkome afwisseling.

Catering en traiteur nabij Halen

Zijn de zalen van De Waterhoek niet vrij op uw geprefereerde datum voor een babyborrel? Of heeft u reeds een feestzaal gereserveerd en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een seminar, receptie of opendeurdag en u wenst uw bezoekers zonder kopzorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Afhankelijk van de gewilde locatie en gastronomische wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zult u absoluut scoren. Alle kwaliteitsvolle menu’s op de uitgebreide lijst zijn van onbetwistbare kwaliteit. Check dus zeker onze website voor meer informatie hierover.

De Waterhoek is ongetwijfeld de succesformule bij Halen voor een babyborrel!