Locatie communiefeest Kortenaken – De Waterhoek

communiefeest Kortenaken - Een kostelijke locatie voor een communiefeest op een steenworp van Kortenaken - De Waterhoek

De Waterhoek, een uitgelezen locatie voor een communiefeest bij Kortenaken

Bent u op zoek naar een uitgelezen prachtige prachtsetting voor een communiefeest bij Kortenaken? Wilt u een communiefeest organiseren op een aantrekkelijke idyllische droomlocatie? Het fijne domein De Waterhoek met de klassevolle kasteelhoeve is de de plaats bij uitstek voor uiteenlopende gelegenheden. Van een communiefeest tot familiefeesten, congressen, productvoorstellingen, seminars, enzovoort. Ontspannen, aangenaam rondwandelen, proeven van gastronomische creaties in ons restaurant, het kan allemaal in de aangename omgeving van De Waterhoek. Onze locatie is prachtig gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige gebied in de buurt van Tienen en zeer vlot te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Het is ontegensprekelijk een exclusieve locatie voor uw communiefeest!

Contacteer ons

Lees meer

Chique klassevolle zalen voor uw communiefeest bij Kortenaken

De sympathieke familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het kleinste detail nodig hebben voor een communiefeest. U zult warm welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze attente medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Ons attractieve feestzalencomplex is opgebouwd uit twee prachtige stijlvol gedecoreerde vertrekken. De Appelgaard waar buffetten voor een maximaal aantal van liefst 400 mensen mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets intiemere feestdiners met een capaciteit tot 120 personen. Daarbovenop voorzien wij zes kleinere, fijne zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor grotere gelegenheden zoals galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen worden uitgebreid. De goed verzorgde en uiterst stijlvol gedecoreerde tafels zullen onmiddellijk in het oog springen. Onze huis-dj kan zorgen voor de meest geschikte achtergrondmuziek, maar u kunt natuurlijk ook opteren voor een eigen dj.

Sublieme terrassen voor een voortreffelijke receptie bij uw communiefeest

U begrijpt meteen dat zowel voor grote als kleine feesten De Waterhoek een zeer geschikte zaal kan aanbieden. De elegante aankleding komt zeer goed tot uiting in de indrukwekkende feestzalen. Ons feestzalencomplex is op een zeer doordachte manier opgesteld. De ruimtes voldoen aan de hoogste eisen en hebben cachet! Een communiefeest, andere feestgelegenheden of professionele evenementen zoals bedrijfslunches en seminars komen hier bijzonder goed tot hun recht. Bij aangenaam weer staan de prachtige terrassen tot uw beschikking voor onze immer gesmaakte recepties. De gasten zullen niet enkel smullen van de hapjes, maar ook van het bevallige panorama. Als het weer wat tegenzit, is er echter geen reden tot ongerustheid. Voor minder mooi weer hebben wij namelijk fraaie binnenvertrekken tot uw beschikking. Een toverformule voor een communiefeest bij Kortenaken!

Oog voor het kleinste detail en fraai aangeklede tafels

Bij het organiseren van uw communiefeest besteden wij de grootste zorg aan onze altijd smaakvol gedecoreerde tafels. Naast ronde tafels voor 6 à 13 personen voorzien wij ook een zeer chique ovalen eretafel. De elegante witte borden, van kwaliteitsvol design geven nog wat extra cachet. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De kleur van het tafelgoed kan u krijgen met als basiskleur beige, zwart of wit, mooi combineerbaar met aubergine, bordeaux, bruin en goud. Uiteraard past ons ruime gamma aan mooi vormgegeven menukaarten netjes bij de rest van de tafel. U kan trouwens in overleg met ons uw schikking van de zaal grotendeels zelf bepalen. Extra decoratie kan u uiteraard bespreken met onze behulpzame mensen. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel expertise en ervaring in huis dat ze samen met u uw feestconcept naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Bij de toegankelijkheid van de zalen, tuinen en toiletten hebben wij gedacht aan kleine kinderen, kinderwagens en anders validen. Alles stellen wij in het werk om van uw communiefeest bij Kortenaken een ongeëvenaard succes te maken!

Brunchen in luxe en stijl bij Kortenaken

Bij ons bent u aan het juiste adres om in rust en stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een brunch bij De Waterhoek is een leuk idee om iets vieren of het gewoon gezellig te maken met collega’s familie of vrienden. Onze unieke brunchformule bevat onder andere de heerlijkste fruitsappen, verfijnde Luxemburgse schuimwijn en een dessertenbuffet waarvan u achterover zult vallen. Een lekker kopje thee of koffie maakt het helemaal compleet.

Prachtlocatie voor communiefeest, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

Voor alle bedrijfsgelegenheden heeft Kasteelhoeve De Waterhoek een geschikte zaal voor u. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve brainstormsessies kan u zalig rondwandelen op het magnifieke domein om extra inspiratie en zuurstof op te doen.

Catering en traiteur nabij Kortenaken

Zijn de zalen van De Waterhoek niet vrij op uw gewilde datum voor een communiefeest? Of heeft u reeds een zaal geboekt en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een receptie, opendeurdag of seminar en u wenst uw bezoekers zorgeloos te verwelkomen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de gekozen locatie en gastronomische wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zal u absoluut scoren. Alle lekkere menu’s op de zeer uitgebreide lijst zijn van de allerhoogste kwaliteit. Check dus zeker onze website voor meer informatie hierover.

De Waterhoek is zonder twijfel de succesformule bij Kortenaken voor een communiefeest!