Locatie huwelijk Sint-Truiden – De Waterhoek

huwelijk Sint-Truiden - Een prachtige locatie voor een huwelijk dicht bij Sint-Truiden - De Waterhoek

De Waterhoek, een gedroomde locatie voor een huwelijk bij Sint-Truiden

Zoekt u een plek voor een huwelijk bijSint-Truiden in een aangename idyllische droomlocatie? De Waterhoek met zijn fijne kasteelhoeve is de gedroomde locatie voor verschillende soorten gelegenheden. Van een huwelijk tot seminars, familiefeesten, productvoorstellingen, congressen, enzovoort. Bij De Waterhoek kunt u volledig wegdromen in een lieflijke omgeving waar u uitgebreid kan wandelen, ontspannen en gelijktijdig kunt genieten van een gastronomisch intermezzo in het smaakvolle en romantische restaurant. Gelegen in het wondermooie heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op de grensstreek van Brabant en Limburg zijn wij zeer vlot te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Het is ontegensprekelijk een exclusieve locatie voor uw huwelijk!

Contacteer ons

Lees meer

Chique klassevolle zalen voor uw huwelijk bij Sint-Truiden

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat de mensen wensen. U zult van harte welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze oplettende medewerkersploeg staat dag en nacht voor u paraat.

Twee heel fijne zalen vormen de basis van ons knappe zalensysteem. De Appelgaard waar buffetten voor een maximaal aantal van maar liefst 400 genodigden mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets kleinschaligere diners met een capaciteit tot 120 personen. Verder voorzien wij zes kleinere, fijne zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor grotere gelegenheden zoals bijvoorbeeld galabals, bvb. galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen uitgebreid worden. De goed verzorgde en uiterst stijlvol gedecoreerde tafels zullen meteen in het oog springen. Indien u voor achtergrondmuziek kiest, staat onze huis-dj tot uw dienst maar u kan ook uw eigen dj meenemen.

Fraaie terrassen voor een voortreffelijke receptie bij uw huwelijk

U snapt onmiddellijk dat zowel voor kleine als grote feestevenementen De Waterhoek een geschikte zaal kan aanbieden. De sierlijke inrichting komt zeer mooi tot uiting in de statige vertrekken. Alle zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. Onze zalen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en hebben cachet! Alle soorten feestaangelegenheden zoals bvb. een huwelijk en bedrijfsmanifestaties zoals seminars vinden bij ons de juiste setting. Bij aangenaam weer staan de aangename terrassen tot uw beschikking voor onze gerenommeerde recepties. De genodigden zullen niet enkel smullen van de heerlijke hapjes, maar ook van het verrukkelijke panorama. Maar er is geen reden tot paniek indien de weergoden wat tegenzitten. Onze zalen bieden namelijk een zeer valabel alternatief voor als het weer het niet zou toelaten om op het terras te vertoeven. Een toverformule voor een huwelijk bij Sint-Truiden!

Oog voor afwerking en mooi gedekte tafels

Bij het organiseren van uw huwelijk besteden wij de grootste zorg aan onze altijd zeer smaakvol gedecoreerde tafels. Onze eretafel zal ongetwijfeld uw gasten imponeren en daarnaast kunnen de genodigden aanschuiven aan wondermooie ronde tafels voor 6 tot en met 13 personen. Onze witte designborden zullen het cachet van uw huwelijk nog verhogen. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De basiskleuren van het tafellinnen zijn zwart, wit of beige, kleuren die zeer mooi te combineren zijn met goud, aubergine, bruin of bordeaux. Vanzelfsprekend past ons uitgebreide palet aan menukaarten mooi bij de rest van de tafel. Aan de hand van een powerpoint file kunt u uw schikking van de zaal volledig zelf op punt stellen. Extra zaaldecoratie kan u zonder problemen bespreken met onze behulpzame mensen. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel expertise en ervaring in huis dat ze samen met u uw feestconcept naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Onze tuinen, toiletten en zalen zijn toegankelijk voor kinderwagens en andersvaliden. Daardoor wordt uw huwelijk bij Sint-Truiden een onberispelijk succes!

Gezellig brunchen in een stijlvolle setting bij Sint-Truiden

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek op de juiste plek. Perfect voor als u iets te vieren heeft zoals een huwelijk of eens wilt tafelen met een kleine of grote groep mensen. Geniet op onze brunches in een superbe omgeving van de lekkerste Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een zeer ruim dessertenbuffet en de lekkerste hapjes. Zelfs onze thee en koffie zijn van enorm hoog niveau om de brunch tot in de kleinste details àf te maken.

Droomlocatie voor huwelijk, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

De Waterhoek biedt geschikte zalen aan voor elk type van bedrijfsaangelegenheid. Zaal Appelgaard is geëquipeerd met een i3-Touch-Lcd en wifi. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Indien u wat rust, creativiteit of inspiratie wilt zoeken, is een wandeling in het verrukkelijkedomein altijd een welkome afwisseling.

Catering en traiteur nabij Sint-Truiden

Zijn de feestzalen van De Waterhoek niet vrij op uw favoriete dag voor een huwelijk? Of heeft u al een zaal geboekt en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een seminar, opendeurdag of receptie en u wenst uw genodigden zonder zorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Afhankelijk van de gekozen locatie en gastronomische wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zal u absoluut scoren. Alle smakelijke menu’s op de zeer uitgebreide lijst zijn van onbetwistbare kwaliteit. Check dus zeker onze website voor extra informatie over onze formules.

Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw huwelijk bij Sint-Truiden een ware triomf!