Locatie verjaardag Stevoort – De Waterhoek

verjaardag Stevoort - Een schitterende locatie voor een verjaardag niet ver uit de buurt van Stevoort - De Waterhoek

De Waterhoek, een toplocatie voor een verjaardag bij Stevoort

Bent u op zoek naar een aangename locatie voor een verjaardag bij Stevoort? Wil u een verjaardag organiseren op een fraaie idyllische droomlocatie? De Waterhoek met zijn fraaie kasteelhoeve is de ideale locatie voor allerlei soorten evenementen. Van een verjaardag tot familiefeesten, seminars, productvoorstellingen, congressen, enzovoort. Ontspanning zoeken, aangenaam wandelen, proeven van culinaire verwennerij in het restaurant, het kan allemaal in de oogverblindende omgeving van De Waterhoek. Gelegen in het adembenemende heuvelland in de streek van Zuid-Hageland op het grensgebied van Brabant en Limburg zijn wij zeer gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als trein, tram of bus. Voor uw verjaardag is dit waarlijk een exclusieve toplocatie!

Contacteer ons

Lees meer

elegante stijlvolle zalen voor uw verjaardag bij Stevoort

De gastvrije familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het kleinste detail verlangen voor een verjaardag. Zoals het hoort heten ze u altijd van harte welkom in De Waterhoek, bij Stevoort. Het zal aan niets ontbreken, want onze kundige medewerkersploeg staat dag en nacht voor u paraat.

Twee heel machtige zalen vormen de basis van ons imposante feestzalencomplex. De Appelgaard waar feestbuffetten voor een maximaal aantal van maar liefst 400 genodigden mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets intiemere diners met een capaciteit tot 120 personen. Voorts voorzien wij zes kleinere, fijne zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor hele grote events zoals bijvoorbeeld galabals, bvb. galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen vergroot worden. De knap ingerichte tafels zijn een lust voor het oog. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw dienst maar u kunt ook uw eigen dj meenemen.

Schitterende terrassen voor een geslaagde receptie bij uw verjaardag

Voor zowel grote als kleine evenementen heeft De Waterhoek de geschikte zalen voor u. De klassevolle, imposante feestruimtes en de fijne inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Ons feestzalennetwerk is op een heel doordachte manier uitgewerkt. De feestzalen voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen en hebben cachet! Een verjaardag, andere feestgelegenheden of zakelijke evenementen zoals bedrijfslunches en seminars komen hier zeer goed tot hun recht. Bij aangenaam weer staan de prachtige terrassen tot uw beschikking voor onze immer stijlvolle recepties. Dankzij het bevallige landschap zullen onze met veel kundigheid bereide versnaperingen nog beter smaken. Wanneer het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot ongerustheid. Voor minder mooi weer hebben wij namelijk magnifieke binnenvertrekken tot uw beschikking. Een succesrijke formule voor een verjaardag bij Stevoort!

Oog voor afwerking en verzorgde tafels

Bij het organiseren van uw verjaardag besteden wij de grootste zorg aan onze altijd smaakvol gedekte tafels. Naast ronde tafels voor 6 à 13 personen voorzien wij ook een imposante ovalen eretafel. Onze witte designborden zullen het cachet van uw verjaardag naar een nog straffer niveau tillen. U kunt zelf mee de kleuren bepalen.

 De kleur van het tafellinnen kan u krijgen met als basiskleur beige, zwart of wit, goed combineerbaar met goud, bruin, bordeaux of eventueel aubergine. Ons grote keuzepalet aan menukaarten gaat uiteraard perfect samen met het al even kwalitatieve tafellinnen. U kunt overigens in overleg met ons uw zaalschikking voor een zeer groot deel zelf bepalen. Extra zaaldecoratie kan u uiteraard bespreken met onze behulpzame mensen. De bereidwillige, deskundige en behulpzame medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw verjaardag of ander evenement zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het hoogst mogelijke niveau te tillen. Onze toiletten, zalen en tuinen zijn toegankelijk voor kinderwagens en andersvaliden. Alles stellen wij in het werk om van uw verjaardag bij Stevoort een supergeslaagd succes te maken!

Brunchen in een stijlvol decor bij Stevoort

Bij ons bent u aan het juiste adres om in stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een brunch bij De Waterhoek is een topidee om iets vieren of het gewoon gezellig te maken met vrienden, familie of collega’s. Geniet op onze brunches in een verrukkelijke locatie van overheerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een ruim dessertenbuffet en de lekkerste hapjes. Zelfs onze thee en koffie zijn van enorm hoog niveau om de brunch volledig àf te maken.

Droomlocatie voor verjaardag, bedrijfsevenementen en seminars

De Waterhoek biedt geschikte zalen aan voor ieder type van bedrijfsgebeuren. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. Onze geavanceerde schermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve brainstormsessies kunt u lekker rondwandelen op het bekoorlijke domein om extra inspiratie en zuurstof op te doen.

Catering en traiteur nabij Stevoort

Zijn de feestzalen van De Waterhoek niet beschikbaar op uw geprefereerde dag voor een verjaardag? Of heeft u inmiddels een feestzaal gereserveerd en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een receptie, opendeurdag of seminar en u wenst uw bezoekers zonder kopzorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de gewilde locatie en gastronomische wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor kleinere of iets grotere groepen zal u absoluut scoren. Alle superlekkere menu’s op de uitgebreide lijst zijn van ongeëvenaarde topkwaliteit. Raadpleeg dus zeker onze website voor nog meer informatie over onze formules.

De Waterhoek is zonder twijfel de succesformule bij Stevoort voor een verjaardag!