Locatie communiefeest Herk-de-Stad – De Waterhoek

communiefeest Herk-de-Stad - Een prachtige locatie voor een communiefeest op een steenworp van Herk-de-Stad - De Waterhoek

De Waterhoek, een perfecte locatie voor een communiefeest bij Herk-de-Stad

Zoekt u een plaats voor een communiefeest bijHerk-de-Stad in een aantrekkelijke idyllische locatie? De Waterhoek met zijn aantrekkelijke kasteelhoeve is de ultieme locatie voor verschillende soorten aangelegenheden. Voor een familiefeest, een communiefeest of voor professionele aangelegenheden zoals congressen, seminars of productvoorstellingen bent u hier op de juiste plaats. Ontspannen, rustig rondwandelen, proeven van culinaire hoogstandjes in het restaurant, het kan allemaal in de prachtige omgeving van De Waterhoek. Onze locatie is prachtig gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige landschap in de buurt van Tienen en vlot te bereiken met de wagen of het openbaar vervoer. De exclusieve droomlocatie van De Waterhoek is de uitgelezen plek voor uw communiefeest!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle stijlrijke zalen voor uw communiefeest bij Herk-de-Stad

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat gasten nodig hebben en verlangen. U zult van harte welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze professionele medewerkersploeg staat dag en nacht voor u paraat.

Twee enorm sublieme zalen vormen de basis van onze indrukwekkende zalenstructuur. Voor de intiemere, fijnere feestbanketten is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) zeer geschikt en voor de grootste diners kunt u terecht in De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Wij beschikken verder over een zestal kleinere, gezellige vertrekken die plaats bieden aan 700 mensen. Indien u een groot event, zoals een galabal, wil organiseren, kunnen de verschillende vertrekken zonder problemen uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De indrukwekkend ingerichte tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt uiteraard ook kiezen voor een eigen dj.

Wondermooie terrassen voor een prachtige receptie bij uw communiefeest

U begrijpt meteen dat zowel voor grote als kleine feestaangelegenheden De Waterhoek een geschikte zaal kan aanbieden. De sierlijke decoratie komt mooi tot uiting in de imposante vertrekken. Al onze zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. De zalen voldoen aan de allerhoogste normen en hebben cachet! Een communiefeest, andere feestgelegenheden of professionele events zoals bedrijfslunches en seminars komen hier bijzonder goed tot hun recht. Onze buitenterrassen bieden een geweldige meerwaarde als het aangenaam weer is. De gasten zullen niet enkel smullen van de heerlijke traktaties, maar ook van het bekoorlijke uitzicht. Wanneer het weer wat tegenzit, is er echter geen reden tot paniek. Voor minder aangenaam weer hebben wij namelijk bevallige binnenvertrekken tot uw beschikking. Een succesformule voor een communiefeest bij Herk-de-Stad!

Oog voor detail en mooi verzorgde tafels

Voor een communiefeest zijn de tafels van primordiaal belang en om die reden besteden wij daar enorm veel aandacht aan. Onze eretafel zal ongetwijfeld uw genodigden imponeren en daarnaast kunnen de gasten aanschuiven aan prachtige ronde tafels voor 6 tem.13 personen. De witte designborden zullen het cachet van uw communiefeest nog verhogen. U kunt zelf mee de kleuren bepalen.

 De kleur van het tafellinnen kan u krijgen met als basiskleur beige, zwart of wit, mooi combineerbaar met bruin, goud, aubergine of bordeaux. Natuurlijk past ons ruime palet aan menukaarten netjes bij de rest van de tafel. Aan de hand van een powerpoint file kunt u uw schikking van de zaal volledig zelf op punt stellen. In samenspraak met onze bereidwillige medewerkers zijn details zoals extra decoratie, aankleding, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze deskundige medewerkers hebben zodanig veel expertise en ervaring in huis dat ze samen met u uw feestsetting naar een heel hoog niveau zullen tillen. Onze zalen, tuinen en toiletten zijn toegankelijk voor kinderwagens en andersvaliden. Alles stellen wij in het werk om van uw communiefeest bij Herk-de-Stad een weergaloos succes te maken!

Genieten van een brunch in een stijlvol decor bij Herk-de-Stad

Bij ons bent u aan het juiste adres om in rust en stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een brunch bij De Waterhoek is een geweldig goede manier om iets vieren of het gewoon aangenaam en gezellig te maken met familie, vrienden of collega’s. Geniet op onze brunches in een verrukkelijke setting van de lekkerste Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een zeer ruim dessertenbuffet en de lekkerste hapjes. Zelfs onze koffie en thee zijn van enorm hoog niveau om de brunch tot in de puntjes àf te maken.

Prachtlocatie voor communiefeest, seminars en bedrijfsevenementen

De Waterhoek biedt zalen op maat aan voor ieder soort bedrijfsgebeuren. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. Onze kwaliteitsvolle schermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Indien u wat inspiratie, creatieve impulsen of rust wilt vinden, is een wandelingetje in het subliemedomein altijd een welkome afwisseling.

Traiteur en catering nabij Herk-de-Stad

Zijn de feestzalen van De Waterhoek bezet op uw geprefereerde dag voor een communiefeest? Of heeft u reeds een feestzaal gereserveerd en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een opendeurdag, seminar of receptie en u wenst uw genodigden zonder extra zorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Afhankelijk van de gewilde locatie en gastronomische wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleinere of iets grotere groepen zult u altijd scoren. Alle kwaliteitsvolle menu’s op de uitgebreide lijst zijn van onberispelijke topkwaliteit. Raadpleeg dus zeker onze website voor aanvullende informatie hierover.

Geen twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw communiefeest bij Herk-de-Stad een ware triomf!