Locatie huwelijksfeest Kortenaken – De Waterhoek

huwelijksfeest Kortenaken - Een schitterende locatie voor een huwelijksfeest niet ver van Kortenaken - De Waterhoek

De Waterhoek, een toplocatie voor een huwelijksfeest bij Kortenaken

Bent u op zoek naar een fijne setting voor een huwelijksfeest bij Kortenaken? Wil u een huwelijksfeest organiseren op een aantrekkelijke idyllische prachtlocatie? Het oogverblindende domein De Waterhoek met de stijlvolle kasteelhoeve is de ideale plek voor uiteenlopende gelegenheden. Van een huwelijksfeest tot seminars, familiefeesten, productvoorstellingen, congressen, enzovoort. Bij De Waterhoek kunt u helemaal wegdromen in een bekoorlijke omgeving waar u uitgebreid kan ontspannen, rondwandelen en tegelijkertijd kan profiteren van een culinair tussendoortje in het stijlvolle en romantische restaurant. Gelegen in het aantrekkelijke heuvelland in de streek van Zuid-Hageland op de grensstreek van Brabant en Limburg zijn wij zeer vlot te bereiken met zowel de wagen als trein, tram of bus. Het is waarlijk een exclusieve locatie voor uw huwelijksfeest!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle stijlrijke zalen voor uw huwelijksfeest bij Kortenaken

De sympathieke familie weet al generaties lang wat de genodigden tot in het allerkleinste detail nodig hebben voor een huwelijksfeest. U zult van harte welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze professionele medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Twee enorm spectaculaire zalen vormen de basis van onze intelligente zalenopstelling. Voor de kleinere, intiemere feestdiners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uitermate geschikt en voor de grootste buffetten kunt u terecht in De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Verder voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor grote aangelegenheden zoals bijvoorbeeld galabals, bvb. galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen vergroot worden. De goed verzorgde en uiterst stijlvol gedecoreerde tafels zullen onmiddellijk in het oog springen. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw dienst maar u kan ook uw eigen dj kiezen.

Schitterende terrassen voor een mooie receptie bij uw huwelijksfeest

U ziet meteen dat zowel voor grote als kleine feestgelegenheden De Waterhoek een ideale zaal kan aanbieden. De gracieuze aankleding komt zeer goed tot uiting in de imposante feestzalen. Ons feestzalencomplex is op een zeer doordachte manier gecomponeerd. Kortom, zalen met cachet en een ziel die meteen een overweldigende indruk nalaten! Een huwelijksfeest, andere feestgelegenheden of professionele events zoals bedrijfslunches en seminars komen hier uitstekend tot hun recht. Bij mooi weer staan de sublieme terrassen tot uw beschikking voor onze immer gesmaakte recepties. De genodigden zullen niet enkel smullen van de hapjes, maar ook van het wondermooie panorama. Maar er is geen reden tot ongerustheid als de weergoden wat tegenzitten. Voor minder mooi weer hebben wij namelijk magnifieke binnenvertrekken tot uw beschikking. Een toverformule voor een huwelijksfeest bij Kortenaken!

Oog voor detail en mooi aangeklede tafels

Voor een huwelijksfeest zijn de tafels van het grootste belang en om die reden besteden wij daar meer dan voldoende aandacht aan. Naast ronde tafels voor 6 à 13 personen voorzien wij ook een indrukwekkende ovalen eretafel. Onze design witte dekborden zullen het cachet van uw huwelijksfeest naar een nog straffer niveau tillen. In de kleurkeuze hebt u volledige vrijheid.

 De kleur van het tafelgoed kunt u krijgen met als basiskleur zwart, beige of wit, combineerbaar met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Ons uitgebreide gamma aan menukaarten gaat ook nog eens perfect samen met het al even kwaliteitsvolle tafellinnen. U kunt overigens in overleg met ons uw indeling van de zaal grotendeels zelf bepalen. Extra zaalversiering kan u uiteraard bespreken met onze behulpzame mensen. De deskundige medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw gelegenheid zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het allerhoogste niveau te tillen. Bij de toegankelijkheid van de toiletten, zalen en tuinen hebben wij gedacht aan kleine kinderen, kinderwagens en anders validen. Alles stellen wij in het werk om van uw huwelijksfeest bij Kortenaken een supergeslaagd succes te maken!

Brunchen in stijl bij Kortenaken

Bij ons bent u aan het juiste adres om in stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een brunch bij De Waterhoek is een leuk idee om iets vieren of het gewoon aangenaam en gezellig te maken met collega’s familie of vrienden. Onze unieke brunchformule biedt u onder meerde heerlijkste fruitsappen, hoogstaande Luxemburgse schuimwijnen en een dessertenbuffet waarvan u onder de indruk zal zijn. Een lekker kopje koffie of thee maakt het helemaal compleet.

Prachtlocatie voor huwelijksfeest, bedrijfsevenementen en seminars

Voor alle denkbare bedrijfsevents heeft Kasteelhoeve De Waterhoek een zaal op maat voor u. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve sessies kan u lekker rondwandelen op het betoverende domein om extra zuurstof en inspiratie op te doen.

Catering en traiteur nabij Kortenaken

Zijn de zalen van De Waterhoek niet vrij op uw gewilde dag voor een huwelijksfeest? Of heeft u inmiddels een zaal geboekt en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een congres, receptie, seminar, opendeurdag en u wenst uw genodigden zonder extra zorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Afhankelijk van de gewenste locatie en culinaire wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zult u ongetwijfeld scoren. Alle hoogstaande menu’s op de uiterst uitgebreide lijst zijn van ongeëvenaarde kwaliteit. Raadpleeg dus snel onze website voor extra informatie hierover.

Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw huwelijksfeest bij Kortenaken een ware triomf!