Locatie communiefeest Geetbets – De Waterhoek

communiefeest Geetbets - Een mooie locatie voor een communiefeest niet ver van Geetbets - De Waterhoek

De Waterhoek, een gedroomde plek voor een communiefeest bij Geetbets

Bent u op zoek naar een lieflijke prachtlocatie voor een communiefeest bij Geetbets? Wil u een communiefeest organiseren op een aantrekkelijke idyllische prachtlocatie? De Waterhoek met zijn oogverblindende kasteelhoeve is de ultieme locatie voor verschillende soorten gelegenheden. Voor een familie-evenement, een communiefeest of voor zakelijke evenementen zoals productvoorstellingen, meetings en congressen bent u hier aan het juiste adres. Bij ons kunt u volledig wegdromen in een aantrekkelijke omgeving waar u uitgebreid kunt ontspannen, rondwandelen en gelijktijdig kan proeven van een gastronomisch tussendoortje in het smaakvolle en romantische restaurant. Gelegen in het fraaie heuvelland in de streek van Zuid-Hageland op het grensgebied van Brabant en Limburg zijn wij zeer gemakkelijk te bereiken met zowel de wagen als het openbaar vervoer. Voor uw communiefeest is dit waarlijk een exclusieve toplocatie!

Contacteer ons

Lees meer

elegante klassevolle zalen voor uw communiefeest bij Geetbets

De gastvrije familie weet al generaties lang wat de genodigden tot in het allerkleinste detail nodig hebben voor een communiefeest. Zoals het hoort heten ze u altijd warm welkom in De Waterhoek, bij Geetbets. De professionele en uiterst attente ploeg verzekert dat het u in De Waterhoek aan werkelijk niets ontbeert.

Ons bekoorlijke zalencomplex bestaat uit twee bevallige met veel stijl ingerichte vertrekken. Topzaal De Appelgaard waar diners voor een maximaal aantal van liefst 400 genodigden mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets intiemere diners met een capaciteit tot 120 personen. Voorts voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Als u een groot evenement, zoals een galabal, wil organiseren, kunnen de verschillende zalen probleemloos uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De zeer verzorgde en uiterst stijlvol gedecoreerde tafels zullen direct in het oog springen. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw dienst maar u kunt ook uw eigen dj meenemen.

Sublieme terrassen voor een succesvolle receptie bij uw communiefeest

U begrijpt meteen dat zowel voor grote als kleine feestevents De Waterhoek een perfecte zaal kan aanbieden. De stijlvolle, statige feestruimtes en de fijne inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Ons feestzalennetwerk is op een heel doordachte wijze uitgewerkt. Onze feestzalen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en hebben cachet! Alle soorten feestevenementen zoals bvb. een communiefeest en bedrijfsevents zoals seminars en meetings vinden bij De Waterhoek de juiste omgeving. Bij mooi weer staan de fraaie terrassen tot uw beschikking voor onze immer gesmaakte recepties. De gasten zullen niet alleen smullen van de heerlijke hapjes, maar ook van het fraaie uitzicht. Maar geen paniek wanneer de weergoden wat tegenwerken. Onze binnenvertrekken bieden namelijk een uiterst valabel alternatief voor als het weer het niet zou toelaten om buiten op het terras te vertoeven. Een communiefeest bij Geetbets wordt in De Waterhoek een heuglijk evenement!

Oog voor afwerking en mooi verzorgde tafels

Voor een communiefeest zijn de tafels van het allergrootste belang en daarom besteden wij daar meer dan voldoende aandacht aan. Onze eretafel zal gegarandeerd uw genodigden imponeren en daarnaast kunnen de mensen aanschuiven aan mooie ronde tafels voor 6 tot en met 13 personen. De witte designborden zullen het cachet van uw communiefeest nog verhogen. In dekeuze van de kleuren krijgt u nagenoeg alle vrijheid.

 De kleur van het tafellinnen kunt u krijgen met als basiskleur wit, zwart of beige, combineerbaar met bruin, goud, aubergine of bordeaux. Ons ruime gamma aan menukaarten gaat uiteraard perfect samen met het al even kwalitatieve tafellinnen. Op basis van een powerpoint file kan u uw zaalschikking volledig zelf op punt stellen. Extra zaalaankleding kunt u natuurlijk bespreken met onze behulpzame mensen. Onze deskundige medewerkers hebben zodanig veel ervaring en expertise in huis dat ze samen met u uw feestconcept naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Bij de toegankelijkheid van de toiletten, zalen en tuinen hebben wij gedacht aan anders validen, kinderwagens en kleine kinderen. Zo wordt uw communiefeest bij Geetbets een onberispelijk succes!

Gezellig brunchen in een stijlvol decor bij Geetbets

Bij ons bent u aan het juiste adres om in stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Ideaal als u iets te vieren heeft zoals een communiefeest of eens wilt samenkomen met een grote of kleine groep mensen. Geniet op onze brunches in een sublieme omgeving van heerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een ruim dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Een smakelijk theetje of koffietje maakt de brunchervaring helemaal compleet.

Gedroomde locatie voor communiefeest, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

De Waterhoek biedt zalen op maat aan voor ieder type bedrijfsevenement. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve sessies kunt u heerlijk wandelen op het prachtige domein om extra zuurstof en inspiratie op te doen.

Catering en traiteur nabij Geetbets

Zijn de feestzalen van De Waterhoek volzet op uw gewenste datum voor een communiefeest? Of heeft u reeds een feestzaal geboekt en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een opendeurdag, receptie of seminar en u wenst uw gasten zonder zorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de gekozen locatie en culinaire wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zal u gegarandeerd scoren. Alle overheerlijke menu’s op de goed gevulde lijst zijn van onberispelijke kwaliteit. Raadpleeg dus snel onze website voor meer informatie hierover.

Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw communiefeest bij Geetbets een ware triomf!