Locatie verjaardag Alken – De Waterhoek

verjaardag Alken - Een magnifieke locatie voor een verjaardag op een boogscheut van Alken - De Waterhoek

De Waterhoek, een gedroomde plek voor een verjaardag bij Alken

Zoekt u een plaats voor een verjaardag bijAlken in een bekoorlijke idyllische droomlocatie? De Waterhoek met zijn wondermooie kasteelhoeve is de perfecte locatie voor uiteenlopende soorten evenementen. Voor een familie-evenement, een verjaardag of voor zakelijke gelegenheden zoals productvoorstellingen, meetings en congressen bent u hier op de juiste plaats. Ontspannen, rustig rondwandelen, proeven van gastronomische verwennerij in het restaurant, het kan allemaal in de aantrekkelijke omgeving van De Waterhoek. Gelegen in het fijne heuvelland in de streek van Zuid-Hageland op het grensgebied van Brabant en Limburg zijn wij heel gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als trein, tram of bus. Het is ontegensprekelijk een exclusieve locatie voor uw verjaardag!

Contacteer ons

Lees meer

elegante stijlvolle zalen voor uw verjaardag bij Alken

De warmhartige familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het kleinste detail nodig hebben voor een verjaardag. Volgens de regels van de kunst heten ze u altijd hartelijk welkom in De Waterhoek, bij Alken. De professionele en uiterst attente medewerkersploeg verzekert dat het u in De Waterhoek aan absoluut niets ontbreekt.

Twee heel wondermooie zalen vormen de basis van ons imposante feestzalencomplex. Voor de fijnere, intiemere feestbanketten is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) zeer geschikt en voor de ruime diners kan u terecht in De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Daarbovenop voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor grote evenementen zoals bijvoorbeeld galabals, bvb. galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen worden vergroot. De knap gedecoreerde tafels zijn een lust voor het oog. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw dienst maar u kan ook uw eigen dj kiezen.

Schitterende terrassen voor een onvergetelijke receptie bij uw verjaardag

U snapt onmiddellijk dat zowel voor grote als kleine feestaangelegenheden De Waterhoek een zeer geschikte zaal kan aanbieden. De klassevolle, statige feestruimtes en de prachtige inrichting zullen indruk maken op uw gasten. Al onze zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. De feestzalen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en hebben cachet! Alle soorten feestaangelegenheden zoals bvb. een verjaardag en bedrijfsevenementen zoals seminars en congressen vinden bij De Waterhoek de juiste setting. Onze buitenterrassen bieden een geweldige meerwaarde als het mooi weer is. De gasten zullen niet alleen smullen van de heerlijke gastronomische verwennerij, maar ook van het attractieve uitzicht. Maar er is geen man overboord indien de weersomstandigheden wat tegenzitten. Voor minder aangenaam weer hebben wij namelijk attractieve binnenvertrekken tot uw beschikking. Een verjaardag bij Alken wordt in De Waterhoek een onvergetelijk festijn!

Oog voor detail en mooi aangeklede tafels

Voor een verjaardag zijn de tafels van het allergrootste belang en om die reden besteden wij daar maximale aandacht aan. Onze eretafel zal ongetwijfeld uw genodigden imponeren en daarnaast kunnen de genodigden aanschuiven aan bevallige ronde tafels voor 6-13 personen. De elegante witte borden, van hoogkwalitatief design geven nog wat meer cachet. U kunt zelf mee de kleuren bepalen.

 De kleur van het tafelgoed kunt u krijgen met als basiskleur zwart, beige of wit, combineerbaar met bruin, goud, aubergine of bordeaux. Vanzelfsprekend past ons uitgebreide palet aan mooi vormgegeven menukaarten perfect bij de rest van de tafel. Op basis van een powerpoint file kan u uw indeling van de zalen volledig zelf op punt stellen. In samenspraak met onze behulpzame medewerkers zijn details zoals extra aankleding, decoratie, enzovoort zeker bespreekbaar. De deskundige medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw gelegenheid zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het allerhoogste niveau te tillen. Bij de toegankelijkheid van de zalen, tuinen en toiletten hebben wij gedacht aan kleine kinderen, kinderwagens en anders validen. Daardoor wordt uw verjaardag bij Alken een weergaloos succes!

Uitgebreid brunchen in een stijlvol decor bij Alken

Bij ons bent u aan het juiste adres om in rust en stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Ideaal als u iets te vieren heeft zoals een verjaardag of eens wilt samenkomen met een kleine of grote groep mensen. Onze unieke brunchformule bevat onder meerde smakelijkste fruitsappen, hoogstaande Luxemburgse schuimwijn en een dessertenbuffet waarvan u en uw gasten onder de indruk zullen zijn. Zelfs onze thee en koffie zijn van enorm hoog niveau om de brunch tot in de kleinste details àf te maken.

Prachtlocatie voor verjaardag, seminars en bedrijfsevenementen

Voor alle bedrijfsgelegenheden heeft Kasteelhoeve De Waterhoek een zaal op maat voor u. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Indien u wat inspiratie of rust wilt vinden, is een wandelingetje in het wondermooiedomein altijd een welkome afwisseling.

Catering en traiteur nabij Alken

Zijn de zalen van De Waterhoek bezet op uw gewenste datum voor een verjaardag? Of heeft u reeds een zaal gereserveerd en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een receptie, opendeurdag of seminar en u wenst uw bezoekers zorgeloos te verwelkomen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Rekening houdend met de gewilde locatie en culinaire wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zult u honderd procent zeker scoren. Alle lekkere menu’s op de uitgebreide lijst zijn van onbetwistbare topkwaliteit. Raadpleeg dus snel onze website voor nog meer informatie over onze formules.

Geen twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw verjaardag bij Alken een ware triomf!