Locatie feest Herk-de-Stad – De Waterhoek

feest Herk-de-Stad - Een kostelijke locatie voor een feest op een kleine afstand van Herk-de-Stad - De Waterhoek

De Waterhoek, een toplocatie voor een feest bij Herk-de-Stad

Bent u op zoek naar een uitgelezen prachtige plek voor een feest bij Herk-de-Stad? Wil u een feest organiseren op een mooie landelijke prachtlocatie? De Waterhoek met zijn bekoorlijke kasteelhoeve is de ideale locatie voor allerlei soorten gelegenheden. Voor een familie-evenement, een feest of voor professionele aangelegenheden zoals meetings, productvoorstellingen of congressen bent u hier op de juiste plaats. Ontspanning zoeken, rustig rondwandelen, genieten van culinaire verwennerij in het restaurant, het kan allemaal in de fijne omgeving van De Waterhoek. Gelegen in het aangename heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op het grensgebied van Brabant en Limburg zijn wij heel vlot te bereiken met zowel de auto als trein, tram of bus. De exclusieve droomlocatie van De Waterhoek is de uitgelezen plek voor uw feest!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle stijlvolle zalen voor uw feest bij Herk-de-Stad

De sympathieke familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het kleinste detail verlangen voor een feest. Volgens de regels van de kunst heten ze u altijd warm welkom in De Waterhoek, bij Herk-de-Stad. Het zal aan niets ontbreken, want onze oplettende medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Twee enorm bevallige zalen vormen de basis van ons imposante feestzalencomplex. Voor de kleinere, intiemere feestbuffetten is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uiterst geschikt en voor de ruime diners kunt u terecht in onze topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Voorts voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor hele grote aangelegenheden zoals bijvoorbeeld galabals, bvb. galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen vergroot worden. De zeer verzorgde en uiterst stijlvol gedecoreerde tafels zullen meteen in het oog springen. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt uiteraard ook kiezen voor een eigen dj.

Fraaie terrassen voor een tot in de details verzorgde receptie bij uw feest

U begrijpt onmiddellijk dat zowel voor kleine als grote feesten De Waterhoek een geschikte zaal kan aanbieden. De stijlvolle, statige feestruimtes en de bekoorlijke inrichting zullen indruk maken op uw gasten. Alle zalen zijn aantrekkelijk, uniek en smaakvol samengesteld. Onze ruimtes voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en hebben cachet! Alle mogelijke feestevenementen zoals bvb. een feest en bedrijfsevents zoals seminars en productvoorstellingen vinden bij De Waterhoek de juiste toets. Onze buitenterrassen bieden een geweldige meerwaarde wanneer het aangenaam weer is. De genodigden zullen niet alleen smullen van de heerlijke hapjes, maar ook van het schilderachtige uitzicht. Indien het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot paniek. Onze zalen bieden namelijk een uiterst valabel alternatief voor als het weer het niet zou toestaan om buiten te vertoeven. Een feest bij Herk-de-Stad wordt in De Waterhoek een heuglijk evenement!

Oog voor detail en mooi verzorgde tafels

Voor een feest zijn de tafels van onmiskenbaar groot belang en daarom besteden wij daar enorm veel aandacht aan. Naast ronde tafels voor zes tot dertien personen hebben wij ook een imposante ovalen eretafel. Onze witte designborden zullen het cachet van uw feest naar een nog hoger niveau helpen. In dekeuze van de kleuren hebt u bijna onbeperkte vrijheid.

 De kleur van het tafelgoed kan u krijgen met als basiskleur beige, wit of zwart, goed combineerbaar met aubergine, bordeaux, bruin en goud. Uiteraard past ons uitgebreide palet aan mooi vormgegeven menukaarten mooi bij de rest van de tafel. U kan trouwens in overleg met ons uw zaalschikking voor een zeer groot deel zelf bepalen. In samenspraak met onze behulpzame medewerkers zijn zaken zoals extra aankleding, decoratie, versieringen, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze deskundige medewerkers hebben zodanig veel expertise en ervaring in huis dat ze samen met u uw feestgebeuren naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Onze zalen, toiletten en tuinen zijn toegankelijk voor andersvaliden en kinderwagens. Alles stellen wij in het werk om van uw feest bij Herk-de-Stad een ongeëvenaard succes te maken!

Genieten van een brunch in een stijlvol decor bij Herk-de-Stad

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek aan het juiste adres. Perfect voor als u iets te vieren heeft zoals een feest of eens wilt samenkomen met een grote of kleine groep mensen. Geniet op onze brunches in een fijne setting van overheerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een uiterst uitgebreid dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Zelfs onze koffie en thee zijn van bovengemiddeld niveau om de brunch tot in de puntjes àf te maken.

Gedroomde locatie voor feest, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

De Waterhoek biedt zalen op maat aan voor elk type bedrijfsevent. Zaal Appelgaard is geëquipeerd met een i3-Touch-Lcd en wifi. Onze hypermoderne schermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Indien u wat rust of inspiratie wilt zoeken, is een wandeling in het wondermooiedomein altijd een welkome afwisseling.

Catering en traiteur nabij Herk-de-Stad

Zijn de feestzalen van De Waterhoek volzet op uw geprefereerde dag voor een feest? Of heeft u inmiddels een zaal gereserveerd en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een congres, receptie, seminar, opendeurdag en u wenst uw bezoekers zonder extra zorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Afhankelijk van de gewilde locatie en gastronomische wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor kleinere of iets grotere groepen zult u zeer zeker scoren. Alle smakelijke menu’s op de goed gevulde lijst zijn van onbetwistbare kwaliteit. Check dus zeker onze website voor aanvullende informatie hierover.

Geen twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw feest bij Herk-de-Stad een ware triomf!