Locatie huwelijksfeest Bekkevoort – De Waterhoek

huwelijksfeest Bekkevoort - Een kostelijke locatie voor een huwelijksfeest niet ver van Bekkevoort - De Waterhoek

De Waterhoek, een gedroomde plek voor een huwelijksfeest bij Bekkevoort

Op zoek naar een huwelijksfeest in een fraaie landelijke setting bij Bekkevoort? Het mooie domein De Waterhoek met de klassevolle kasteelhoeve is de plaats bij uitstek voor uiteenlopende evenementen. Voor een familiefeest, een huwelijksfeest of voor professionele evenementen zoals productvoorstellingen, meetings en congressen bent u hier aan het juiste adres. Bij De Waterhoek kunt u helemaal wegdromen in een bekoorlijke omgeving waar u uitgebreid kunt wandelen, ontspannen en tegelijkertijd kunt profiteren van een gastronomisch intermezzo in het stijlvolle en romantische restaurant. Gelegen in het aangename heuvelland in de streek van Zuid-Hageland op de grensstreek van Brabant en Limburg zijn wij zeer gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Voor uw huwelijksfeest is dit waarlijk een exclusieve droomlocatie!

Contacteer ons

Lees meer

Chique klassevolle zalen voor uw huwelijksfeest bij Bekkevoort

De warmhartige familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het kleinste detail nodig hebben voor een huwelijksfeest. Zoals het hoort heten ze u altijd hartelijk welkom in De Waterhoek, bij Bekkevoort. De attente en professionele medewerkersploeg maakt dat het u in De Waterhoek aan niets ontbeert.

Ons verrukkelijke zalencomplex bestaat uit twee bekoorlijke met veel stijl gedecoreerde vertrekken. Voor de fijnere, intiemere diners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) zeer geschikt en voor de ruime feestmaaltijden kan u terecht in topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Wij beschikken verder over een zestal kleinere, gezellige zalen die plaats verschaffen voor 700 mensen. Wanneer u een groot event, zoals een galabal, wil organiseren, kunnen de verschillende vertrekken gemakkelijk uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De magnifiek gedecoreerde tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de meest geschikte achtergrondmuziek, maar u kunt vanzelfsprekend ook opteren voor een eigen dj.

Schitterende terrassen voor een voortreffelijke receptie bij uw huwelijksfeest

Voor zowel grote als kleine gelegenheden heeft De Waterhoek de geschikte zalen voor u. De klassevolle, statige vertrekken en de bevallige inrichting zullen indruk maken op uw gasten. Al onze zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met cachet en een ziel die onmiddellijk een sterke impressie achterlaten! Alle soorten feestevenementen zoals bvb. een huwelijksfeest en bedrijfsevenementen zoals seminars en productvoorstellingen vinden bij ons de juiste omgeving. Onze terrassen bieden een fantastische meerwaarde wanneer het mooi weer is. Met dank aan het sublieme uitzicht zullen onze met veel kundigheid bereide versnaperingen nog beter tot hun recht komen. Maar geen paniek indien de weersomstandigheden wat tegenwerken. Onze zalen bieden namelijk een zeer valabel alternatief voor als het weer het niet zou toestaan om buiten te vertoeven. Een succesrijke formule voor een huwelijksfeest bij Bekkevoort!

Oog voor de kleinste detail en tot in de puntjes verzorgde tafels

Voor een huwelijksfeest zijn de tafels van het grootste belang en daarom besteden wij daar maximale aandacht aan. Onze eretafel zal zonder enige twijfel uw gasten imponeren en daarnaast kunnen de genodigden aanschuiven aan bevallige ronde tafels voor 6-13 personen. De stijlvolle witte borden, van kwaliteitsvol design geven nog wat extra cachet. In de kleurkeuze hebt u volledige vrijheid.

 De kleur van het tafellinnen kunt u krijgen met als basiskleur wit, zwart of beige, mooi combineerbaar met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Ons uitgebreide assortiment aan menukaarten gaat ook nog eens op ideale wijze samen met het al even kwalitatieve tafellinnen. U kunt overigens in overleg met ons uw zaalindeling grotendeels zelf bepalen. In samenspraak met onze bereidwillige medewerkers zijn details als extra decoratie, versiering, enzovoort zeker bespreekbaar. De bereidwillige, deskundige en behulpzame medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw feest zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het allerhoogste niveau te tillen. Onze zalen, toiletten en tuinen zijn toegankelijk voor andersvaliden en kinderwagens. Zo wordt uw huwelijksfeest bij Bekkevoort een weergaloos succes!

Brunchen in stijl bij Bekkevoort

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek op de juiste plek. Ideaal als u iets te vieren heeft zoals een huwelijksfeest of eens wilt samenzijn met een grote of kleine groep mensen. Onze unieke brunchformule bevat onder meerde smakelijkste fruitsappen, verfijnde Luxemburgse schuimwijn en een dessertenbuffet waarvan u onder de indruk zal zijn. Zelfs onze thee en koffie zijn van bovengemiddeld niveau om de brunch helemaal àf te maken.

Droomlocatie voor huwelijksfeest, bedrijfsevenementen en seminars

Voor alle mogelijke bedrijfsaangelegenheden heeft De Waterhoek een zaal op maat voor u. Zaal Appelgaard is uitgerust met een i3-Touch-Lcd en wifi. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Indien u wat inspiratie of rust wilt vinden, is een wandelingetje in het fijnedomein altijd een welkome afwisseling.

Traiteur en catering nabij Bekkevoort

Zijn de zalen van De Waterhoek niet vrij op uw geprefereerde datum voor een huwelijksfeest? Of heeft u inmiddels een zaal gereserveerd en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een seminar, receptie of opendeurdag en u wenst uw gasten zonder zorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Rekening houdend met de gewilde locatie en gastronomische wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor grote of kleine groepen zult u honderd procent zeker scoren. Alle overheerlijke menu’s op de goed gevulde lijst zijn van ongeëvenaarde topkwaliteit. Raadpleeg dus snel onze website voor aanvullende informatie over onze formules.

Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw huwelijksfeest bij Bekkevoort een ware triomf!