Locatie babyborrel Herk-de-Stad – De Waterhoek

babyborrel Herk-de-Stad - Een luisterrijke locatie voor een babyborrel niet ver van Herk-de-Stad - De Waterhoek

De Waterhoek, een droomlocatie voor een babyborrel bij Herk-de-Stad

Bent u op zoek naar een lieflijke setting voor een babyborrel bij Herk-de-Stad? Wil u een babyborrel organiseren op een mooie landelijke plek? De Waterhoek met zijn fraaie kasteelhoeve is de ideale locatie voor uiteenlopende soorten gelegenheden. Van een babyborrel tot seminars, familiefeesten, productvoorstellingen, congressen, enzovoort. Ontspannen, aangenaam wandelen, genieten van gastronomische hoogstandjes in ons restaurant, het kan allemaal in de wondermooie omgeving van De Waterhoek. Gelegen in het mooie heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op de grens van Brabant en Limburg zijn wij heel gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als trein, tram of bus. Het is ontegensprekelijk een exclusieve locatie voor uw babyborrel!

Contacteer ons

Lees meer

Chique stijlrijke zalen voor uw babyborrel bij Herk-de-Stad

De gastvrije familie weet al generaties lang wat de genodigden tot in het allerkleinste detail nodig hebben voor een babyborrel. Zoals het hoort heten ze u altijd zeer warm welkom in De Waterhoek, bij Herk-de-Stad. De attente en professionele ploeg zorgt ervoor dat het u in De Waterhoek aan niets ontbreekt.

Ons fijne feestzalencomplex is opgebouwd uit twee mooie met veel stijl ingerichte zalen. De Appelgaard waar feestmaaltijden voor een maximaal aantal van maar liefst 400 mensen mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets kleinschaligere diners met een capaciteit tot 120 personen. Daarbovenop voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Als u een groot gebeuren, zoals een galabal, wilt organiseren, kunnen de verschillende zalen probleemloos uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De zeer verzorgde en uiterst stijlvol gedecoreerde tafels zullen direct in het oog springen. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt natuurlijk ook opteren voor een eigen dj.

Sublieme terrassen voor een onvergetelijke receptie bij uw babyborrel

U ziet meteen dat zowel voor kleine als grote feestevenementen De Waterhoek een perfecte zaal kan aanbieden. De klassevolle, statige vertrekken en de attractieve inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Ons feestzalennetwerk is op een heel doordachte wijze uitgewerkt. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die direct een sterke impressie nalaten! Alle mogelijke feestgelegenheden zoals bvb. een babyborrel en bedrijfsevents zoals seminars vinden bij ons de juiste setting. Bij aangenaam weer staan de fijne terrassen tot uw beschikking voor onze immer gesmaakte recepties. De genodigden zullen niet enkel smullen van de heerlijke gastronomische verwennerij, maar ook van het bekoorlijke panorama. Als het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot ongerustheid. Voor minder aangenaam weer hebben wij namelijk bevallige binnenvertrekken tot uw beschikking. Een toverformule voor een babyborrel bij Herk-de-Stad!

Oog voor afwerking en fraai aangeklede tafels

Bij de organisatie van uw babyborrel besteden wij de grootste zorg aan onze ten allen tijde smaakvol gedekte tafels. Naast ronde tafels voor zes tot dertien personen voorzien wij ook een zeer chique ovalen eretafel. De witte designborden zullen het cachet van uw babyborrel naar een nog hoger niveau helpen. In de kleurkeuze hebt u bijna onbeperkte vrijheid.

 De basiskleuren van het tafellinnen zijn wit, zwart of beige, kleuren die uitstekend te combineren zijn met goud, aubergine, bruin of bordeaux. Vanzelfsprekend past ons ruime palet aan mooi vormgegeven menukaarten mooi bij de rest van de tafel. Op basis van een powerpoint file kunt u uw schikking van de zaal volledig zelf op punt stellen. Extra zaalversiering kan u natuurlijk bespreken met onze behulpzame mensen. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel ervaring en expertise in huis dat ze samen met u uw feestconcept naar een heel hoog niveau zullen tillen. Onze zalen, tuinen en toiletten zijn toegankelijk voor andersvaliden en kinderwagens. Alles stellen wij in het werk om van uw babyborrel bij Herk-de-Stad een groot succes te maken!

Gezellig brunchen in luxe en stijl bij Herk-de-Stad

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek op de juiste plek. Ideaal als u iets te vieren heeft zoals een babyborrel of eens wilt tafelen met een grote of kleine groep mensen. Geniet op onze brunches in een betoverende omgeving van de lekkerste Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een uitgebreid dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Zelfs onze thee en koffie zijn van enorm hoog niveau om de brunch tot in de puntjes àf te maken.

Prachtlocatie voor babyborrel, bedrijfsevenementen en seminars

Voor alle denkbare bedrijfsevents heeft De Waterhoek een zaal op maat voor u. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve sessies kan u zalig wandelen op het fijne domein om extra inspiratie en zuurstof op te doen.

Traiteur en catering nabij Herk-de-Stad

Zijn de zalen van De Waterhoek niet vrij op uw gewilde dag voor een babyborrel? Of heeft u al een zaal gereserveerd en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een receptie, opendeurdag of seminar en u wenst uw genodigden zonder kopzorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Rekening houdend met de gekozen locatie en gastronomische wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zal u ongetwijfeld scoren. Alle superlekkere menu’s op de zeer uitgebreide lijst zijn van onberispelijke kwaliteit. Raadpleeg dus zeker onze website voor aanvullende informatie over onze formules.

Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw babyborrel bij Herk-de-Stad een ware triomf!