Locatie doopfeest Kermt – De Waterhoek

doopfeest Kermt - Een prachtige locatie voor een doopfeest in de buurt van Kermt - De Waterhoek

De Waterhoek, een perfecte locatie voor een doopfeest bij Kermt

Op zoek naar een doopfeest in een fijne idyllische setting bij Kermt? Het bekoorlijke domein De Waterhoek met de stijlvolle kasteelhoeve is de plaats bij uitstek voor uiteenlopende evenementen. Voor een familiefeest, een doopfeest of voor professionele gelegenheden zoals congressen, seminars of productvoorstellingen bent u hier op de juiste plaats. Ontspannen, rustig rondwandelen, proeven van culinaire verwennerij in ons restaurant, het kan allemaal in de prachtige omgeving van De Waterhoek. Onze locatie is prachtig gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige landschap in de buurt van Tienen en gemakkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Het is ontegensprekelijk een exclusieve locatie voor uw doopfeest!

Contacteer ons

Lees meer

elegante klassevolle zalen voor uw doopfeest bij Kermt

De sympathieke familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het allerkleinste detail nodig hebben voor een doopfeest. U zult van harte welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze kundige medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Ons wondermooie zalencomplex is opgebouwd uit twee sublieme klassevol gedecoreerde zalen. Voor de intiemere, kleinere feestbuffetten is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uiterst geschikt en voor de meer uitgebreide feestmaaltijden kan u terecht in De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Daarbovenop voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor grotere evenementen zoals galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen uitgebreid worden. De zeer verzorgde en uiterst stijlvol gedecoreerde tafels zullen direct in het oog springen. Indien u voor achtergrondmuziek kiest, staat onze huis-dj tot uw beschikking maar u kunt ook uw eigen dj meenemen.

Fraaie terrassen voor een voortreffelijke receptie bij uw doopfeest

U snapt meteen dat zowel voor grote als kleine feestaangelegenheden De Waterhoek een zeer geschikte zaal kan aanbieden. De elegante aankleding komt zeer mooi tot uiting in de imposante feestzalen. Al onze zalen zijn aantrekkelijk, uniek en smaakvol samengesteld. Onze feestzalen voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen en hebben cachet! Alle mogelijke feestaangelegenheden zoals bvb. een doopfeest en bedrijfsaangelegenheden zoals seminars en congressen vinden hier de juiste toets. Onze terrassen bieden een geweldige meerwaarde wanneer het mooi weer is. De gasten zullen niet alleen smullen van de heerlijke traktaties, maar ook van het wonderlijke uitzicht. Maar er is geen reden tot ongerustheid indien de weersomstandigheden wat tegenzitten. Voor minder aangenaam weer hebben wij namelijk prachtige binnenvertrekken tot uw beschikking. Een succesrijke formule voor een doopfeest bij Kermt!

Oog voor het kleinste detail en fraai aangeklede tafels

Voor een doopfeest zijn de tafels van het grootste belang en daarom besteden wij daar meer dan voldoende aandacht aan. Onze eretafel zal zonder enige twijfel uw gasten doen achterover vallen en daarnaast kunnen de gasten aanschuiven aan fraaie ronde tafels voor 6-13 personen. De design witte dekborden zullen het cachet van uw doopfeest naar een nog hoger niveau helpen. U kunt zelf mee de kleuren bepalen.

 De basiskleuren van het tafellinnen zijn zwart, beige of wit, kleuren die zeer mooi combineerbaar zijn met goud, bruin, aubergine of bordeaux. Uiteraard past ons ruime gamma aan mooi vormgegeven menukaarten perfect bij de rest van de tafel. U kunt trouwens in overleg met ons uw schikking van de zaal grotendeels zelf bepalen. In samenspraak met onze behulpzame medewerkers zijn zaken als extra aankleding, decoratie, versieringen, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze deskundige medewerkers hebben zodanig veel ervaring en expertise in huis dat ze samen met u uw feestsetting naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Bij de toegankelijkheid van de tuinen, toiletten en zalen hebben wij gedacht aan kleine kinderen, kinderwagens en anders validen. Alles stellen wij in het werk om van uw doopfeest bij Kermt een ongeëvenaard succes te maken!

Uitgebreid brunchen in een stijlvolle setting bij Kermt

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek op de juiste plek. Een brunch bij De Waterhoek is een geweldig goede manier om iets vieren of het gewoon aangenaam en gezellig te maken met collega’s familie of vrienden. Geniet op onze brunches in een betoverende locatie van de lekkerste Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een zeer uitgebreid dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Een lekker theetje of koffietje maakt ons brunchconcept helemaal compleet.

Prachtplek voor doopfeest, seminars en bedrijfsevenementen

Voor alle denkbare bedrijfsevents heeft Kasteelhoeve De Waterhoek een zaal op maat voor u. Zaal Appelgaard is toegerust met een i3-Touch-Lcd en wifi. Onze kwaliteitsvolle beelschermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve brainstormsessies kunt u aangenaam rondwandelen op het bekoorlijke domein om extra zuurstof en creatieve inspiratie op te doen.

Traiteur en catering nabij Kermt

Zijn de feestzalen van De Waterhoek niet beschikbaar op uw geprefereerde datum voor een doopfeest? Of heeft u reeds een feestzaal geboekt en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijf een opendeurdag, seminar of receptie en u wenst uw genodigden zonder extra zorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de geprefereerde locatie en gastronomische wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zult u ongetwijfeld scoren. Alle heerlijke menu’s op de zeer uitgebreide lijst zijn van onberispelijke topkwaliteit. Check dus snel onze website voor aanvullende informatie over onze formules.

De Waterhoek is ongetwijfeld de succesformule bij Kermt voor een doopfeest!