Locatie verjaardag Halen – De Waterhoek

verjaardag Halen - Een fraaie locatie voor een verjaardag op een boogscheut van Halen - De Waterhoek

De Waterhoek, een gedroomde locatie voor een verjaardag bij Halen

Op zoek naar een verjaardag in een oogverblindende landelijke setting bij Halen? Het oogverblindende domein De Waterhoek met de stijlvolle kasteelhoeve is de plaats bij uitstek voor uiteenlopende gelegenheden. Van een verjaardag tot productvoorstelllingen, seminars, familiefeesten, enzovoort. Ontspanning zoeken, rustig rondwandelen, genieten van gastronomische creaties in het restaurant, het kan allemaal in de prachtige omgeving van De Waterhoek. Onze locatie is prachtig gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige landschap in de buurt van Tienen en gemakkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Voor uw verjaardag is dit ontegensprekelijk een exclusieve droomlocatie!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle klassevolle zalen voor uw verjaardag bij Halen

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat de mensen verlangen. U zult hartelijk welkom geheten worden in De Waterhoek. De attente en professionele medewerkersploeg maakt dat het u in De Waterhoek aan niets ontbreekt.

Ons verrukkelijke zalencomplex is opgebouwd uit twee sublieme klassevol ingerichte zalen. De Appelgaard waar diners voor een maximaal aantal van liefst 400 genodigden mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets kleinschaligere diners met een capaciteit tot 120 personen. Verder voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Indien u een groot evenement, zoals een galabal, wil organiseren, kunnen de verschillende zalen zonder problemen uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De wondermooi ingerichte tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de meest geschikte achtergrondmuziek, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een eigen dj.

Wondermooie terrassen voor een succesvolle receptie bij uw verjaardag

Voor zowel kleinere als grotere gelegenheden heeft De Waterhoek de beste zalen voor u. De gracieuze inrichting komt zeer goed tot uiting in de indrukwekkende feestzalen. Ons feestzalencomplex is op een heel doordachte manier opgesteld. De zalen voldoen aan de hoogste eisen en hebben cachet! Alle mogelijke feestaangelegenheden zoals bvb. een verjaardag en bedrijfsevenementen zoals seminars en meetings vinden hier de juiste setting. Onze buitenterrassen bieden een mooie meerwaarde wanneer het mooi weer is. Met dank aan het fijne panorama zullen onze met veel liefde bereide hapjes nog beter tot hun recht komen. Indien het weer wat tegenzit, is er echter geen reden tot ongerustheid. Onze zalen bieden namelijk een uiterst valabel alternatief voor als het weer het niet toelaat om op het terras te vertoeven. Een verjaardag bij Halen wordt in De Waterhoek een heuglijk festijn!

Oog voor afwerking en tot in de puntjes verzorgde tafels

Voor een verjaardag zijn de tafels van primordiaal belang en daarom besteden wij daar maximale aandacht aan. Naast ronde tafels voor 6 à 13 personen hebben wij ook een spectaculaire ovalen eretafel. De stijlvolle witte borden, van kwalitatief design geven nog wat meer cachet. U kunt zelf mee de kleuren bepalen.

 De basiskleuren van het tafellinnen zijn beige, wit of zwart, kleuren die zeer mooi combineerbaar zijn met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Ons uitgebreide keuzepalet aan menukaarten gaat ook nog eens op ideale wijze samen met het al even kwalitatieve tafellinnen. U kan trouwens in overleg met ons uw zaalschikking voor een zeer groot deel zelf bepalen. Extra zaaldecoratie kunt u natuurlijk bespreken met onze behulpzame mensen. De bereidwillige, deskundige en behulpzame medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw verjaardag of ander evenement zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het allerhoogste niveau te tillen. Bij de toegankelijkheid van de tuinen, toiletten en zalen hebben wij gedacht aan andersvaliden, kinderwagens en kinderen. Alles stellen wij in het werk om van uw verjaardag bij Halen een supergeslaagd succes te maken!

Brunchen in een stijlvolle setting bij Halen

Bij ons bent u aan het juiste adres om in rust en stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een geweldig idee voor als u iets te vieren heeft zoals een verjaardag of eens wilt tafelen met een bepaalde groep mensen. Onze speciale brunchformule biedt u onder andere de smakelijkste fruitsappen, verfijnde Luxemburgse schuimwijnen en een dessertenbuffet waarvan u achterover zult vallen. Zelfs onze thee en koffie zijn van bovengemiddeld niveau om de brunch tot in de puntjes àf te maken.

Droomlocatie voor verjaardag, bedrijfsevenementen en seminars

De Waterhoek biedt zalen naar ieders wens aan voor ieder type bedrijfsevent. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. Onze hypermoderne beelschermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve brainstormsessies kan u aangenaam rondwandelen op het bekoorlijke domein om extra inspiratie en zuurstof op te doen.

Traiteur en catering nabij Halen

Zijn de feestzalen van De Waterhoek niet vrij op uw geprefereerde datum voor een verjaardag? Of heeft u inmiddels een feestzaal gereserveerd en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U organiseert in uw bedrijf een seminar, receptie of opendeurdag en u wenst uw gasten zonder zorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Afhankelijk van de gewilde locatie en culinaire wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor grote of kleine groepen zult u gegarandeerd scoren. Alle smakelijke menu’s op de zeer uitgebreide lijst zijn van ongeëvenaarde topkwaliteit. Check dus snel onze website voor meer informatie over onze formules.

Geen twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw verjaardag bij Halen een ware triomf!