Locatie babyborrel Linter – De Waterhoek

babyborrel Linter - Een fraaie locatie voor een babyborrel niet ver uit de buurt van Linter - De Waterhoek

De Waterhoek, een gedroomde locatie voor een babyborrel bij Linter

Bent u op zoek naar een bekoorlijke prachtlocatie voor een babyborrel bij Linter? Wil u een babyborrel organiseren op een mooie idyllische locatie? De Waterhoek met zijn lieflijke kasteelhoeve is de perfecte locatie voor allerlei soorten gelegenheden. Voor een familie-evenement, een babyborrel of voor professionele evenementen zoals productvoorstellingen, meetings en congressen bent u hier op de juiste plaats. Bij ons kunt u volledig wegdromen in een fantastische omgeving waar u uitgebreid kan ontspannen, rondwandelen en tegelijkertijd kunt proeven van een gastronomisch intermezzo in het romantische en smaakvolle restaurant. Onze locatie is mooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige gebied in de buurt van Tienen en vlot te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Het is waarlijk een exclusieve locatie voor uw babyborrel!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle klassevolle zalen voor uw babyborrel bij Linter

De gastvrije familie weet al generaties lang wat de genodigden tot in het kleinste detail verlangen voor een babyborrel. Volgens de regels van de kunst heten ze u altijd zeer warm welkom in De Waterhoek, bij Linter. Het zal aan niets ontbreken, want onze ervaren medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Ons sublieme feestzalencomplex is opgebouwd uit twee verrukkelijke klassevol gedecoreerde vertrekken. Topzaal De Appelgaard waar feestbuffetten voor een maximaal aantal van maar liefst 400 mensen mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets intiemere feestdiners met een capaciteit tot 120 personen. Verder voorzien wij zes kleinere, fijne zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor hele grote events zoals galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen uitgebreid worden. De goed verzorgde en ongelofelijk stijlvol gedecoreerde tafels zullen meteen in het oog springen. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw dienst maar u kunt ook uw eigen dj kiezen.

Heerlijke terrassen voor een onvergetelijke receptie bij uw babyborrel

U ziet meteen dat zowel voor kleine als grote feestaangelegenheden De Waterhoek een zeer geschikte zaal kan aanbieden. De klassevolle, statige vertrekken en de bekoorlijke inrichting zullen indruk maken op uw gasten. Al onze zalen zijn aantrekkelijk, uniek en smaakvol samengesteld. Onze zalen voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen en hebben cachet! Alle soorten feestgelegenheden zoals bvb. een babyborrel en bedrijfsaangelegenheden zoals seminars vinden bij ons de juiste toets. Onze buitenterrassen bieden een fantastische meerwaarde wanneer het aangenaam weer is. De gasten zullen niet enkel smullen van de heerlijke gastronomische verwennerij, maar ook van het betoverende panorama. Maar er is geen man overboord als de weersomstandigheden wat tegenzitten. Onze zalen bieden namelijk een uiterst valabel alternatief voor als het weer het niet toestaat om buiten te vertoeven. Een succesrijke formule voor een babyborrel bij Linter!

Oog voor detail en tot in de puntjes verzorgde tafels

Voor een babyborrel zijn de tafels van cruciaal belang en daarom besteden wij daar maximale aandacht aan. Naast ronde tafels (6- 13 personen.) hebben wij ook een zeer chique ovalen eretafel. De elegante witte borden, van hoogkwalitatief design geven nog wat extra cachet. In de kleurkeuze hebt u vrijwel onbeperkte vrijheid.

 De hoofdkleuren van het tafellinnen zijn beige, zwart of wit, kleuren die heel vlot combineerbaar zijn met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Het uitgebreide gamma aan menukaarten gaat uiteraard op ideale wijze samen met het al even kwaliteitsvolle tafellinnen. Op basis van een powerpoint file kunt u uw indeling van de zalen helemaal zelf op punt stellen. In samenspraak met onze behulpzame medewerkers zijn details als extra aankleding, decoratie, versieringen, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel expertise en ervaring in huis dat ze samen met u uw feestsetting naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Bij de toegankelijkheid van de zalen, tuinen en toiletten hebben wij gedacht aan andersvaliden, kinderwagens en kinderen. Alles stellen wij in het werk om van uw babyborrel bij Linter een groot succes te maken!

Gezellig brunchen in een stijlvol decor bij Linter

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek aan het juiste adres. Een brunch bij De Waterhoek is een geweldig goede manier om iets vieren of het gewoon aangenaam en gezellig te maken met familie, collega’s of vrienden. Onze unieke brunchformule bevat onder andere de heerlijkste fruitsappen, verfijnde Luxemburgse schuimwijn en een dessertenbuffet waarvan u en uw gasten onder de indruk zullen zijn. Een smakelijk theetje of koffietje maakt de brunchervaring helemaal compleet.

Gedroomde locatie voor babyborrel, seminars en bedrijfsevenementen

Voor alle bedrijfsaangelegenheden heeft Kasteelhoeve De Waterhoek een zaal op maat voor u. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Indien u wat inspiratie of rust wilt vinden, is een wandelingetje in het betoverendedomein altijd een welkome afwisseling.

Catering en traiteur nabij Linter

Zijn de feestzalen van De Waterhoek niet beschikbaar op uw geprefereerde datum voor een babyborrel? Of heeft u reeds een feestzaal geboekt en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijf een opendeurdag, seminar of receptie en u wenst uw genodigden zonder extra zorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Afhankelijk van de gekozen locatie en gastronomische wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor grote of kleine groepen zult u honderd procent zeker scoren. Alle superlekkere menu’s op de goed gevulde lijst zijn van onberispelijke kwaliteit. Check dus snel onze website voor extra informatie hierover.

De Waterhoek is zonder twijfel de succesformule bij Linter voor een babyborrel!