Locatie trouwfeest Sint-Truiden – De Waterhoek

trouwfeest Sint-Truiden - Een unieke locatie voor een trouwfeest in de omgeving van Sint-Truiden - De Waterhoek

De Waterhoek, een uitgelezen locatie voor een trouwfeest bij Sint-Truiden

Op zoek naar een trouwfeest in een prachtige landelijke locatie bij Sint-Truiden? Het bekoorlijke domein De Waterhoek met de klassevolle kasteelhoeve is de de plaats bij uitstek voor verschillende gelegenheden. Voor een familie-aangelegenheid, een trouwfeest of voor zakelijke evenementen zoals meetings, productvoorstellingen of congressen bent u hier op de juiste plaats. Bij De Waterhoek kunt u volledig wegdromen in een fantastische omgeving waar u uitgebreid kan ontspannen, rondwandelen en gelijktijdig kunt proeven van een culinair tussendoortje in het smaakvolle en romantische restaurant. Gelegen in het bekoorlijke heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op de grens van Brabant en Limburg zijn wij enorm gemakkelijk te bereiken met zowel de wagen als trein, tram of bus. Het is waarlijk een exclusieve locatie voor uw trouwfeest!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle stijlvolle zalen voor uw trouwfeest bij Sint-Truiden

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat gasten nodig hebben en verlangen. Zoals het hoort heten ze u altijd zeer warm welkom in De Waterhoek, bij Sint-Truiden. De ervaren, attente en bekwame medewerkersploeg zorgt ervoor dat het u in De Waterhoek aan absoluut niets mankeert.

Twee heel chique zalen vormen de basis van ons knappe zalensysteem. Voor de kleinere, intiemere feestdiners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uitermate geschikt en voor de grootste feestmaaltijden kunt u terecht in topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Wij beschikken verder over een zestal kleinere zalen die plaats verschaffen voor 700 mensen. Voor zeer grote evenementen zoals galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen vergroot worden. De indrukwekkend ingerichte tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt uiteraard ook opteren voor een eigen dj.

Sublieme terrassen voor een prachtige receptie bij uw trouwfeest

Voor zowel kleinere als grotere feesten heeft De Waterhoek de meest geschikte zalen voor u. De gracieuze decoratie komt zeer mooi tot uiting in de indrukwekkende vertrekken. Alle zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met cachet en een ziel die onmiddellijk een sterke impressie achterlaten! Een trouwfeest, andere feestgelegenheden of professionele events zoals bedrijfsbrunches en seminars komen hier bijzonder goed tot hun recht. Onze buitenterrassen bieden een mooie meerwaarde wanneer het aangenaam weer is. De gasten zullen niet enkel smullen van de heerlijke gastronomische verwennerij, maar ook van het attractieve uitzicht. Maar geen paniek indien de weergoden wat tegenwerken. Onze zalen bieden namelijk een zeer valabel alternatief voor als het weer het niet toestaat om buiten op het terras te vertoeven. Een trouwfeest bij Sint-Truiden wordt in De Waterhoek een heuglijk evenement!

Oog voor de kleinste detail en mooi aangeklede tafels

Voor een trouwfeest zijn de tafels van cruciaal belang en om die reden besteden wij daar enorm veel aandacht aan. Onze eretafel zal ongetwijfeld uw genodigden imponeren en daarnaast kunnen de genodigden aanschuiven aan mooie ronde tafels voor zes tot dertien personen. De elegante witte borden, van kwaliteitsvol design geven nog wat meer cachet. U kunt zelf mee de kleuren bepalen.

 De hoofdkleuren van het tafellinnen zijn zwart, wit of beige, kleuren die heel vlot te combineren zijn met goud, aubergine, bruin of bordeaux. Het grote palet aan menukaarten gaat ook nog eens op ideale wijze samen met het al even kwaliteitsvolle tafellinnen. Op basis van een powerpoint file kan u uw indeling van de zalen helemaal zelf op punt stellen. In samenspraak met onze bereidwillige medewerkers zijn zaken zoals extra aankleding, decoratie, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze deskundige medewerkers hebben zodanig veel expertise en ervaring in huis dat ze samen met u uw feestconcept naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Bij de toegankelijkheid van de toiletten, zalen en tuinen hebben wij gedacht aan kinderen, kinderwagens en andersvaliden. Alles stellen wij in het werk om van uw trouwfeest bij Sint-Truiden een weergaloos succes te maken!

Gezellig brunchen in een stijlvol decor bij Sint-Truiden

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek aan het juiste adres. Een brunch bij De Waterhoek is een topidee om iets vieren of het gewoon aangenaam en gezellig te maken met collega’s familie of vrienden. Geniet op onze brunches in een wondermooie omgeving van de lekkerste Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een uitgebreid dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Zelfs onze thee en koffie zijn van bovengemiddeld niveau om de brunch volledig àf te maken.

Droomlocatie voor trouwfeest, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

De Waterhoek biedt zalen op maat aan voor elk type bedrijfsevent. Zaal Appelgaard is toegerust met een i3-Touch-Lcd en wifi. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Indien u wat inspiratie, creatieve impulsen of rust wilt zoeken, is een wandeling in het bekoorlijkedomein altijd een welkome afwisseling.

Traiteur en catering nabij Sint-Truiden

Zijn de feestzalen van De Waterhoek volzet op uw gewilde datum voor een trouwfeest? Of heeft u al een zaal geboekt en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een seminar, receptie of opendeurdag en u wenst uw gasten zonder zorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Afhankelijk van de geprefereerde locatie en gastronomische wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleinere of iets grotere groepen zal u gegarandeerd scoren. Alle overheerlijke menu’s op de goed gevulde lijst zijn van ongeëvenaarde topkwaliteit. Check dus snel onze website voor extra informatie hierover.

Geen twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw trouwfeest bij Sint-Truiden een ware triomf!