Locatie communiefeest Limburg – De Waterhoek

communiefeest Limburg - Een unieke locatie voor een communiefeest op een kleine afstand van Limburg - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtplek voor een communiefeest bij Limburg

Bent u op zoek naar een lieflijke plek voor een communiefeest bij Limburg? Wilt u een communiefeest organiseren op een oogverblindende idyllische droomplek? Het wondermooie domein De Waterhoek met de stijlvolle kasteelhoeve is de ideale plek voor uiteenlopende aangelegenheden. Voor een familiefeest, een communiefeest of voor professionele gelegenheden zoals congressen, seminars of productvoorstellingen bent u hier op de juiste plaats. Ontspannen, aangenaam wandelen, proeven van gastronomische creaties in het restaurant, het kan allemaal in de geweldige omgeving van De Waterhoek. Onze locatie is mooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige gebied in de buurt van Tienen en gemakkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Voor uw communiefeest is dit waarlijk een exclusieve droomlocatie!

Contacteer ons

Lees meer

Chique stijlrijke zalen voor uw communiefeest bij Limburg

De gastvrije familie weet al generaties lang wat de genodigden tot in het allerkleinste detail nodig hebben voor een communiefeest. Volgens de regels van de kunst heten ze u altijd van harte welkom in De Waterhoek, bij Limburg. De oplettende en professionele ploeg maakt dat het u in De Waterhoek aan absoluut niets ontbreekt.

Ons bevallige feestzalencomplex is opgebouwd uit twee imposante stijlrijk gedecoreerde zalen. De Appelgaard waar buffetten voor een maximaal aantal van maar liefst 400 mensen mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets kleinschaligere feestdiners met een capaciteit tot 120 personen. Verder voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor de grootste events zoals bijvoorbeeld galabals, bvb. galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen worden vergroot. De zeer verzorgde en uiterst stijlvol gedecoreerde tafels zullen direct in het oog springen. Indien u voor achtergrondmuziek kiest, staat onze huis-dj tot uw beschikking maar u kan ook uw eigen dj meenemen.

Formidabele terrassen voor een succesvolle receptie bij uw communiefeest

U ziet meteen dat zowel voor grote als kleine feestgelegenheden De Waterhoek een perfecte zaal kan aanbieden. De sierlijke inrichting komt mooi tot uiting in de indrukwekkende feestzalen. Alle zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. Onze ruimtes voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en hebben cachet! Een communiefeest, andere feestgelegenheden of zakelijke events zoals bedrijfslunches en seminars komen hier uitstekend tot hun recht. Onze buitenterrassen bieden een fantastische meerwaarde wanneer het mooi weer is. De genodigden zullen niet enkel smullen van de hapjes, maar ook van het wonderlijke uitzicht. Wanneer het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot paniek. Onze zalen bieden namelijk een zeer valabel alternatief voor als het weer het niet toelaat om op het terras te vertoeven. Een communiefeest bij Limburg wordt in De Waterhoek een onvergetelijk festijn!

Oog voor het kleinste detail en mooi verzorgde tafels

Bij het organiseren van uw communiefeest besteden wij de grootste aandacht aan onze altijd zeer smaakvol gedekte tafels. Naast ronde tafels (6- 13 personen.) voorzien wij ook een indrukwekkende ovalen eretafel. De elegante witte borden, van hoogkwalitatief design geven nog wat extra cachet. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De kleur van het tafelgoed kan u krijgen met als basiskleur beige, zwart of wit, goed combineerbaar met bruin, goud, aubergine of bordeaux. Ons grote gamma aan menukaarten gaat uiteraard perfect samen met het al even kwalitatieve tafellinnen. Op basis van een powerpoint file kan u uw zaalindeling helemaal zelf op punt stellen. In samenspraak met onze bereidwillige medewerkers zijn details zoals extra decoratie, aankleding, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel ervaring en expertise in huis dat ze samen met u uw feestconcept naar een heel hoog niveau zullen tillen. Bij de toegankelijkheid van de tuinen, toiletten en zalen hebben wij gedacht aan kinderen, kinderwagens en andersvaliden. Daardoor wordt uw communiefeest bij Limburg een onberispelijk succes!

Genieten van een brunch in stijl bij Limburg

Bij ons bent u aan het juiste adres om in stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een brunch bij De Waterhoek is een ideaal idee om iets vieren of het gewoon aangenaam en gezellig te maken met familie, vrienden of collega’s. Onze speciale brunchformule biedt u onder meerde heerlijkste fruitsappen, verfijnde Luxemburgse schuimwijnen en een dessertenbuffet waarvan u achterover zult vallen. Zelfs onze thee en koffie zijn van bovengemiddeld niveau om de brunch helemaal àf te maken.

Gedroomde locatie voor communiefeest, bedrijfsevenementen en seminars

De Waterhoek biedt geschikte zalen aan voor elk type van bedrijfsaangelegenheid. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve sessies kunt u lekker rondwandelen op het betoverende domein om extra zuurstof en creatieve inspiratie op te doen.

Catering en traiteur nabij Limburg

Zijn de zalen van De Waterhoek niet vrij op uw gewenste dag voor een communiefeest? Of heeft u reeds een feestzaal gereserveerd en zoekt u nog een traiteur? U houdt in uw bedrijf een opendeurdag, receptie of seminar en u wenst uw genodigden zonder kopzorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Afhankelijk van de gewenste locatie en gastronomische wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleinere of iets grotere groepen zult u zeker scoren. Alle kwaliteitsvolle menu’s op de uiterst uitgebreide lijst zijn van onbetwistbare topkwaliteit. Check dus zeker onze website voor meer informatie over onze formules.

De Waterhoek is ongetwijfeld de succesformule bij Limburg voor een communiefeest!