Locatie verjaardag Sint-Truiden – De Waterhoek

verjaardag Sint-Truiden - Een kostelijke locatie voor een verjaardag op een steenworp van Sint-Truiden - De Waterhoek

De Waterhoek, een droomlocatie voor een verjaardag bij Sint-Truiden

Zoekt u een plaats voor een verjaardag bijSint-Truiden in een oogverblindende idyllische droomlocatie? De Waterhoek met zijn aangename kasteelhoeve is de gedroomde locatie voor uiteenlopende soorten aangelegenheden. Van een verjaardag tot familiefeesten, congressen, productvoorstellingen, seminars, enzovoort. Bij De Waterhoek kunt u volledig wegdromen in een fantastische omgeving waar u uitgebreid kan ontspannen, rondwandelen en tegelijkertijd kunt proeven van een gastronomisch tussendoortje in het smaakvolle en romantische restaurant. Onze locatie is wondermooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige landschap in de buurt van Tienen en vlot bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Het is waarlijk een exclusieve locatie voor uw verjaardag!

Contacteer ons

Lees meer

elegante stijlvolle zalen voor uw verjaardag bij Sint-Truiden

De warmhartige familie weet al generaties lang wat de genodigden tot in het allerkleinste detail nodig hebben voor een verjaardag. Zoals het hoort heten ze u altijd warm welkom in De Waterhoek, bij Sint-Truiden. De professionele en uiterst attente medewerkersploeg zorgt ervoor dat het u in De Waterhoek aan absoluut niets ontbreekt.

Ons sublieme feestzalencomplex bestaat uit twee wondermooie betoverende klassevol gedecoreerde zalen. Voor de kleinere, intiemere feestbanketten is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) zeer geschikt en voor de ruime buffetten kan u terecht in topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Wij bieden voorts zes kleinere, innigere feestzalen die plaats bieden aan 700 mensen. Als u een groot event, zoals een galabal, wilt organiseren, kunnen de verschillende vertrekken gemakkelijk uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De goed verzorgde en uiterst stijlvol gedecoreerde tafels zullen direct in het oog springen. Indien u voor achtergrondmuziek kiest, staat onze huis-dj tot uw beschikking maar u kunt ook uw eigen dj meenemen.

Schitterende terrassen voor een mooie receptie bij uw verjaardag

U snapt onmiddellijk dat zowel voor grote als kleine feestgelegenheden De Waterhoek een ideale zaal kan aanbieden. De gracieuze inrichting komt zeer mooi tot uiting in de statige vertrekken. Ons feestzalencomplex is op een zeer doordachte wijze uitgewerkt. De zalen voldoen aan de hoogste eisen en hebben cachet! Een verjaardag, andere feestgelegenheden of professionele events zoals bedrijfslunches en seminars komen hier zeer goed tot hun recht. Onze buitenterrassen bieden een geweldige meerwaarde als het aangenaam weer is. De genodigden zullen niet alleen smullen van de overheerlijke traktaties, maar ook van het attractieve panorama. Maar er is geen reden tot paniek als de weersomstandigheden wat tegenzitten. Onze zalen bieden namelijk een heel valabel alternatief voor als het weer het niet toestaat om buiten te vertoeven. Een verjaardag bij Sint-Truiden wordt in De Waterhoek een heuglijk evenement!

Oog voor de kleinste detail en knap gedecoreerde tafels

Voor een verjaardag zijn de tafels van het grootste belang en daarom besteden wij daar maximale aandacht aan. Onze eretafel zal zonder enige twijfel uw gasten imponeren en daarnaast kunnen de gasten aanschuiven aan sublieme ronde tafels voor zes tot dertien personen. Onze design witte dekborden zullen het cachet van uw verjaardag naar een nog straffer niveau tillen. U kunt zelf mee de kleuren bepalen.

 De basiskleuren van het tafellinnen zijn beige, zwart of wit, kleuren die heel vlot te combineren zijn met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Ons uitgebreide assortiment aan menukaarten gaat uiteraard perfect samen met het al even kwaliteitsvolle tafellinnen. U kan overigens in overleg met ons uw indeling van de zaal grotendeels zelf bepalen. In samenspraak met onze bereidwillige medewerkers zijn zaken zoals extra decoratie, aankleding, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze deskundige medewerkers hebben zodanig veel expertise en ervaring in huis dat ze samen met u uw feestgebeuren naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Bij de toegankelijkheid van de tuinen, zalen en toiletten hebben wij gedacht aan andersvaliden, kinderwagens en kinderen. Alles stellen wij in het werk om van uw verjaardag bij Sint-Truiden een groot succes te maken!

Genieten van een brunch in luxe en stijl bij Sint-Truiden

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek op de juiste plek. Een brunch bij De Waterhoek is een leuk idee om iets vieren of het gewoon gezellig te maken met vrienden, familie of collega’s. Geniet op onze brunches in een sublieme setting van overheerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een uiterst uitgebreid dessertenbuffet en de lekkerste hapjes. Zelfs onze thee en koffie zijn van bovengemiddeld niveau om de brunch tot in de kleinste details àf te maken.

Droomlocatie voor verjaardag, bedrijfsevenementen en seminars

De Waterhoek biedt geschikte zalen aan voor ieder type van bedrijfsaangelegenheid. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve brainstormsessies kunt u aangenaam wandelen op het attractieve domein om extra zuurstof en inspiratie op te doen.

Catering en traiteur nabij Sint-Truiden

Zijn de zalen van De Waterhoek bezet op uw gewilde dag voor een verjaardag? Of heeft u reeds een zaal gereserveerd en zoekt u nog een traiteur? U houdt in uw bedrijf een opendeurdag, seminar of receptie en u wenst uw bezoekers zorgeloos te ontvangen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Rekening houdend met de gewenste locatie en gastronomische wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor kleinere of iets grotere groepen zal u altijd scoren. Alle smakelijke menu’s op de zeer uitgebreide lijst zijn van de allerhoogste topkwaliteit. Check dus snel onze website voor meer informatie over onze formules.

Geen twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw verjaardag bij Sint-Truiden een ware triomf!