Locatie feest Alken – De Waterhoek

feest Alken - Een unieke locatie voor een feest dicht bij Alken - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtsetting voor een feest bij Alken

Op zoek naar een feest in een mooie landelijke locatie bij Alken? Het lieflijke domein De Waterhoek met de stijlvolle kasteelhoeve is de plaats bij uitstek voor uiteenlopende gelegenheden. Van een feest tot familiefeesten, congressen, productvoorstellingen, seminars, enzovoort. Ontspanning zoeken, rustig rondwandelen, genieten van gastronomische creaties in het restaurant, het kan allemaal in de geweldige omgeving van De Waterhoek. Onze locatie is wondermooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige gebied in de buurt van Tienen en vlot bereikbaar met de wagen of het openbaar vervoer. Voor uw feest is dit ontegensprekelijk een exclusieve toplocatie!

Contacteer ons

Lees meer

elegante stijlvolle zalen voor uw feest bij Alken

De warmhartige familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het allerkleinste detail nodig hebben voor een feest. Zoals het hoort heten ze u altijd zeer warm welkom in De Waterhoek, bij Alken. De attente en professionele medewerkersploeg maakt dat het u in De Waterhoek aan niets ontbeert.

Twee heel machtige zalen vormen de basis van onze indrukwekkende zalenstructuur. Voor de intiemere, fijnere feestbuffetten is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uiterst geschikt en voor de grootste banketten kunt u terecht in onze topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Wij bieden voorts een zestal kleinere, innigere feestzalen die plaats verschaffen voor 700 mensen. Voor hele grote evenementen zoals bijvoorbeeld galabals, bvb. galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen worden uitgebreid. De goed verzorgde en ongelofelijk stijlvol gedecoreerde tafels zullen meteen in het oog springen. Onze huis-dj kan zorgen voor de meest geschikte achtergrondmuziek, maar u kunt uiteraard ook kiezen voor een eigen dj.

Fraaie terrassen voor een mooie receptie bij uw feest

U snapt meteen dat zowel voor kleine als grote feesten De Waterhoek een ideale zaal kan aanbieden. De elegante decoratie komt mooi tot uiting in de imposante feestzalen. Ons feestzalennetwerk is op een zeer doordachte wijze gecomponeerd. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die meteen een overweldigende impressie nalaten! Alle soorten feestevenementen zoals bvb. een feest en bedrijfsaangelegenheden zoals seminars en productvoorstellingen vinden bij De Waterhoek de juiste setting. Bij aangenaam weer staan de prachtige terrassen tot uw beschikking voor onze gerenommeerde recepties. De gasten zullen niet enkel smullen van de hapjes, maar ook van het prachtige uitzicht. Indien het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot paniek. Onze zalen bieden namelijk een uiterst valabel alternatief voor als het weer het niet zou toestaan om buiten op het terras te vertoeven. Een succesformule voor een feest bij Alken!

Oog voor het kleinste detail en mooi verzorgde tafels

Bij het organiseren van uw feest besteden wij de grootste zorg en aandacht aan onze altijd zeer smaakvol opgemaakte tafels. Onze eretafel zal ongetwijfeld uw genodigden imponeren en daarnaast kunnen de gasten aanschuiven aan wondermooie ronde tafels voor zes à dertien personen. De designborden zullen het cachet van uw feest naar een nog straffer niveau tillen. U kunt zelf mee de kleuren bepalen.

 De basiskleuren van het tafellinnen zijn zwart, beige of wit, kleuren die heel mooi combineerbaar zijn met bordeaux, aubergine, bruin of goud. Vanzelfsprekend past ons ruime palet aan menukaarten netjes bij de rest van de tafel. Aan de hand van een powerpoint file kan u uw zaalschikking helemaal zelf op punt stellen. In samenspraak met onze behulpzame medewerkers zijn zaken als extra decoratie, aankleding, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze deskundige medewerkers hebben zodanig veel ervaring en expertise in huis dat ze samen met u uw feestsetting naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Onze zalen, toiletten en tuinen zijn toegankelijk voor kinderwagens en andersvaliden. Zo wordt uw feest bij Alken een weergaloos succes!

Gezellig brunchen in een stijlvol decor bij Alken

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek aan het juiste adres. Een geweldig idee voor als u iets te vieren heeft zoals een feest of eens wilt samenzijn met een grote of kleine groep mensen. Geniet op onze brunches in een betoverende setting van heerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een zeer uitgebreid dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Zelfs onze koffie en thee zijn van enorm hoog niveau om de brunch tot in de puntjes àf te maken.

Gedroomde locatie voor feest, seminars en bedrijfsevenementen

Voor alle bedrijfsaangelegenheden heeft De Waterhoek een geschikte zaal voor u. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Indien u wat rust of inspiratie wilt vinden, is een wandeling in het prachtigedomein altijd een welkome afwisseling.

Traiteur en catering nabij Alken

Zijn de zalen van De Waterhoek bezet op uw gewilde datum voor een feest? Of heeft u al een feestzaal geboekt en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een opendeurdag, seminar of receptie en u wenst uw gasten zonder kopzorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de geprefereerde locatie en culinaire wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor kleine of grote groepen zult u altijd scoren. Alle superlekkere menu’s op de uiterst uitgebreide lijst zijn van onberispelijke topkwaliteit. Check dus snel onze website voor aanvullende informatie over onze formules.

Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw feest bij Alken een ware triomf!