Locatie feest Geetbets – De Waterhoek

feest Geetbets - Een kostelijke locatie voor een feest in de omgeving van Geetbets - De Waterhoek

De Waterhoek, een toplocatie voor een feest bij Geetbets

Bent u op zoek naar een aangename droomplek voor een feest bij Geetbets? Wilt u een feest organiseren op een prachtige idyllische locatie? De Waterhoek met zijn fijne kasteelhoeve is de ideale locatie voor uiteenlopende soorten aangelegenheden. Van een feest tot congressen, productvoorstellingen, seminars, enzovoort. Ontspanning zoeken, aangenaam rondwandelen, genieten van culinaire hoogstandjes in het restaurant, het kan allemaal in de wondermooie omgeving van De Waterhoek. Gelegen in het oogverblindende heuvelland in de streek van Zuid-Hageland op het grensgebied van Brabant en Limburg zijn wij heel vlot te bereiken met zowel de wagen als het openbaar vervoer. Het is ontegensprekelijk een exclusieve locatie voor uw feest!

Contacteer ons

Lees meer

Chique stijlvolle zalen voor uw feest bij Geetbets

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat de mensen wensen. U zult van harte welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze professionele medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Twee zeer imposante zalen vormen de basis van onze indrukwekkende zalenstructuur. De Appelgaard waar diners voor een maximaal aantal van maar liefst 400 mensen mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets intiemere diners met een capaciteit tot 120 personen. Verder voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor grotere gelegenheden zoals bijvoorbeeld galabals, bvb. galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen vergroot worden. De magnifiek aangeklede tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de meest geschikte achtergrondmuziek, maar u kunt vanzelfsprekend ook opteren voor een eigen dj.

Fraaie terrassen voor een tot in de details verzorgde receptie bij uw feest

U begrijpt meteen dat zowel voor grote als kleine feestevents De Waterhoek een geschikte zaal kan aanbieden. De klassevolle, imposante vertrekken en de verrukkelijke inrichting zullen indruk maken op uw gasten. Ons feestzalennetwerk is op een zeer doordachte wijze opgesteld. Onze ruimtes voldoen aan de hoogste eisen en hebben cachet! Een feest, andere feestgelegenheden of zakelijke evenementen zoals bedrijfslunches en seminars komen hier zeer goed tot hun recht. Onze terrassen bieden een geweldige meerwaarde wanneer het mooi weer is. De genodigden zullen niet enkel smullen van de heerlijke traktaties, maar ook van het verrukkelijke panorama. Indien het weer wat tegenzit, is er echter geen reden tot ongerustheid. Onze zalen bieden namelijk een zeer valabel alternatief voor als het weer het niet zou toestaan om buiten te vertoeven. Een feest bij Geetbets wordt in De Waterhoek een onvergetelijk festijn!

Oog voor detail en verzorgde tafels

Voor een feest zijn de tafels van het allergrootste belang en daarom besteden wij daar maximale aandacht aan. Naast ronde tafels (6- 13 personen.) voorzien wij ook een zeer chique ovalen eretafel. De designborden zullen het cachet van uw feest naar een nog hoger niveau helpen. In dekeuze van de kleuren hebt u alle vrijheid.

 De hoofdkleuren van het tafellinnen zijn beige, zwart of wit, kleuren die zeer goed te combineren zijn met goud, aubergine, bruin of bordeaux. Natuurlijk past ons ruime gamma aan menukaarten mooi bij de rest van de tafel. Op basis van een powerpoint file kan u uw zaalschikking volledig zelf op punt stellen. Extra decoratie kan u uiteraard bespreken met onze behulpzame mensen. De bereidwillige, deskundige en behulpzame medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw feest of ander evenement zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het hoogst mogelijke niveau te tillen. Onze zalen, toiletten en tuinen zijn toegankelijk voor kinderwagens en andersvaliden. Alles stellen wij in het werk om van uw feest bij Geetbets een weergaloos succes te maken!

Gezellig brunchen in luxe en stijl bij Geetbets

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek op de juiste plek. Een brunch bij De Waterhoek is een geweldig goede manier om iets vieren of het gewoon gezellig te maken met vrienden, collega’s of familie. Geniet op onze brunches in een mooie omgeving van de lekkerste Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een zeer uitgebreid dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Zelfs onze koffie en thee zijn van bovengemiddeld niveau om de brunch tot in de puntjes àf te maken.

Gedroomde locatie voor feest, seminars en bedrijfsevenementen

De Waterhoek biedt geschikte zalen aan voor elk type bedrijfsevent. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve brainstormsessies kunt u lekker rondwandelen op het bekoorlijke domein om extra inspiratie en zuurstof op te doen.

Traiteur en catering nabij Geetbets

Zijn de zalen van De Waterhoek niet beschikbaar op uw favoriete datum voor een feest? Of heeft u inmiddels een feestzaal geboekt en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een congres, seminar, receptie of opendeurdag en u wenst uw genodigden zonder zorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de gewilde locatie en gastronomische wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zult u gegarandeerd scoren. Alle smakelijke menu’s op de uiterst uitgebreide lijst zijn van ongeëvenaarde topkwaliteit. Check dus zeker onze website voor meer informatie hierover.

Geen twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw feest bij Geetbets een ware triomf!