Locatie feest Limburg – De Waterhoek

feest Limburg - Een oogverblindende locatie voor een feest dicht bij Limburg - De Waterhoek

De Waterhoek, een perfecte locatie voor een feest bij Limburg

Bent u op zoek naar een mooie droomplek voor een feest bij Limburg? Wilt u een feest organiseren op een bekoorlijke landelijke plek? Het mooie domein De Waterhoek met de klassevolle kasteelhoeve is de ideale plek voor verschillende evenementen. Voor een familie-aangelegenheid, een feest of voor professionele evenementen zoals congressen, seminars of productvoorstellingen bent u hier op de juiste plaats. Bij ons kunt u helemaal wegdromen in een fijne omgeving waar u uitgebreid kan wandelen, ontspannen en gelijktijdig kunt genieten van een gastronomisch tussendoortje in het stijlvolle en romantische restaurant. Gelegen in het prachtige heuvelland in de streek van Zuid-Hageland op de grensstreek van Brabant en Limburg zijn wij enorm gemakkelijk te bereiken met zowel de wagen als trein, tram of bus. Het is ontegensprekelijk een exclusieve locatie voor uw feest!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle stijlvolle zalen voor uw feest bij Limburg

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat de mensen verlangen. Volgens de regels van de kunst heten ze u altijd warm welkom in De Waterhoek, bij Limburg. De attente en professionele medewerkersploeg zorgt ervoor dat het u in De Waterhoek aan absoluut niets mankeert.

Ons spectaculaire zalencomplex is opgebouwd uit twee sublieme met veel stijl ingerichte vertrekken. Voor de kleinere, intiemere feestdiners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uitermate geschikt en voor de meer uitgebreide feestbanketten kunt u terecht in topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Wij beschikken verder over een zestal kleinere, innigere feestzalen die plaats bieden aan 700 mensen. Als u een groot gebeuren, zoals een galabal, wil laten plaatsvinden, kunnen de zalen zonder problemen uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De goed verzorgde en uiterst stijlvol gedecoreerde tafels zullen meteen in het oog springen. Indien u voor achtergrondmuziek kiest, staat onze huis-dj tot uw dienst maar u kunt ook uw eigen dj kiezen.

Wondermooie terrassen voor een tot in de details verzorgde receptie bij uw feest

Voor zowel kleine als grote gelegenheden heeft De Waterhoek de ideale zalen voor u. De klassevolle, imposante feestzalen en de sublieme inrichting zullen indruk maken op uw gasten. Al onze zalen zijn aantrekkelijk, uniek en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die onmiddellijk een overweldigende impressie achterlaten! Alle soorten feestaangelegenheden zoals bvb. een feest en bedrijfsevents zoals seminars en productvoorstellingen vinden bij ons de juiste toets. Onze terrassen bieden een schitterende meerwaarde wanneer het mooi weer is. De gasten zullen niet enkel smullen van de hapjes, maar ook van het bekoorlijke uitzicht. Maar er is geen reden tot paniek wanneer de weergoden wat tegenwerken. Voor minder aangenaam weer hebben wij namelijk bevallige binnenvertrekken tot uw beschikking. Een feest bij Limburg wordt in De Waterhoek een onvergetelijk festijn!

Oog voor het kleinste detail en mooi aangeklede tafels

Voor een feest zijn de tafels van cruciaal belang en om die reden besteden wij daar enorm veel aandacht aan. Onze eretafel zal ongetwijfeld uw genodigden doen achterover vallen en daarnaast kunnen de genodigden aanschuiven aan magnifieke ronde tafels voor zes tot dertien personen. Onze witte designborden zullen het cachet van uw feest naar een nog straffer niveau tillen. In de kleurkeuze hebt u volledige vrijheid.

 De basiskleuren van het tafellinnen zijn beige, wit of zwart, kleuren die uitstekend combineerbaar zijn met goud, bruin, aubergine of bordeaux. Natuurlijk past ons ruime gamma aan mooi vormgegeven menukaarten mooi bij de rest van de tafel. Op basis van een powerpoint file kunt u uw schikking van de zaal volledig zelf op punt stellen. In samenspraak met onze bereidwillige medewerkers zijn zaken als extra aankleding, decoratie, enzovoort zeker bespreekbaar. De deskundige medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw feest zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het allerhoogste niveau te tillen. Bij de toegankelijkheid van de zalen, tuinen en toiletten hebben wij gedacht aan andersvaliden, kinderwagens en kinderen. Op die manier wordt uw feest bij Limburg een weergaloos succes!

Uitgebreid brunchen in een stijlvolle setting bij Limburg

Bij ons bent u aan het juiste adres om in stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een geweldig idee voor als u iets te vieren heeft zoals een feest of eens wilt samenzijn met een grote of kleine groep mensen. Geniet op onze brunches in een verrukkelijke locatie van overheerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een zeer ruim dessertenbuffet en de lekkerste hapjes. Een lekker kopje koffie of thee maakt de brunchervaring helemaal compleet.

Gedroomde locatie voor feest, seminars en bedrijfsevenementen

De Waterhoek biedt zalen naar ieders wens aan voor elk type bedrijfsaangelegenheid. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Indien u wat inspiratie, creatieve impulsen of rust wilt vinden, is een wandelingetje in het zeer fijnedomein altijd een welkome afwisseling.

Traiteur en catering nabij Limburg

Zijn de zalen van De Waterhoek niet beschikbaar op uw geprefereerde datum voor een feest? Of heeft u reeds een feestzaal gereserveerd en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een congres, seminar, receptie of opendeurdag en u wenst uw gasten zonder zorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Afhankelijk van de gewilde locatie en gastronomische wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zal u honderd procent zeker scoren. Alle overheerlijke menu’s op de zeer uitgebreide lijst zijn van de allerhoogste kwaliteit. Raadpleeg dus zeker onze website voor extra informatie over onze formules.

De Waterhoek is ongetwijfeld de succesformule bij Limburg voor een feest!