Locatie huwelijk Linter – De Waterhoek

huwelijk Linter - Een magnifieke locatie voor een huwelijk niet ver uit de buurt van Linter - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtsetting voor een huwelijk bij Linter

Op zoek naar een huwelijk in een fraaie idyllische locatie bij Linter? De Waterhoek met zijn mooie kasteelhoeve is de ideale locatie voor uiteenlopende soorten gelegenheden. Van een huwelijk tot familiefeesten, congressen, productvoorstellingen, seminars, enzovoort. Ontspannen, aangenaam wandelen, proeven van gastronomische verwennerij in ons restaurant, het kan allemaal in de mooie omgeving van De Waterhoek. Onze locatie is wondermooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige landschap in de buurt van Tienen en vlot te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. De exclusieve toplocatie van De Waterhoek is de uitgelezen plek voor uw huwelijk!

Contacteer ons

Lees meer

Chique stijlrijke zalen voor uw huwelijk bij Linter

De gastvrije familie weet al generaties lang wat de genodigden tot in het allerkleinste detail nodig hebben voor een huwelijk. U zult warm welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze attente medewerkersploeg staat dag en nacht voor u paraat.

Twee enorm indrukwekkende zalen vormen de basis van onze intelligente zalenopstelling. Voor de intiemere, kleinere feestdiners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uiterst geschikt en voor de grotere feestmaaltijden kan u terecht in De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Voorts voorzien wij zes kleinere, fijne zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Wanneer u een groot evenement, zoals een galabal, wil laten plaatsvinden, kunnen de verschillende zalen moeiteloos uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De zeer verzorgde en uiterst stijlvol gedecoreerde tafels zullen onmiddellijk in het oog springen. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt natuurlijk ook opteren voor een eigen dj.

Wondermooie terrassen voor een prachtige receptie bij uw huwelijk

Voor zowel kleine als grote gelegenheden heeft De Waterhoek de beste zalen voor u. De klassevolle, statige vertrekken en de prachtige inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Ons feestzalencomplex is op een heel doordachte wijze in elkaar gezet. Onze ruimtes voldoen aan de allerhoogste normen en hebben cachet! Alle mogelijke feestevenementen zoals bvb. een huwelijk en bedrijfsevenementen zoals seminars vinden bij De Waterhoek de juiste toets. Onze buitenterrassen bieden een mooie meerwaarde wanneer het mooi weer is. De genodigden zullen niet alleen smullen van de heerlijke gastronomische verwennerij, maar ook van het betoverende uitzicht. Indien het weer wat tegenzit, is er echter geen reden tot ongerustheid. Onze zalen bieden namelijk een uiterst valabel alternatief voor als het weer het niet toestaat om op het terras te vertoeven. Een huwelijk bij Linter wordt in De Waterhoek een onvergetelijk festijn!

Oog voor het kleinste detail en tot in de puntjes verzorgde tafels

Voor een huwelijk zijn de tafels van cruciaal belang en om die reden besteden wij daar maximale aandacht aan. Onze eretafel zal ongetwijfeld uw gasten imponeren en daarnaast kunnen de genodigden aanschuiven aan bevallige ronde tafels voor zes tot dertien personen. De design witte dekborden zullen het cachet van uw huwelijk naar een nog hoger niveau helpen. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De basiskleuren van het tafellinnen zijn beige, zwart of wit, kleuren die heel mooi te combineren zijn met bordeaux, aubergine, bruin of goud. Het grote assortiment aan menukaarten gaat ook nog eens op ideale wijze samen met het al even kwaliteitsvolle tafellinnen. U kan trouwens in overleg met ons uw schikking van de zaal voor een zeer groot deel zelf bepalen. Extra zaaldecoratie kan u natuurlijk bespreken met onze behulpzame mensen. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel expertise en ervaring in huis dat ze samen met u uw feestsetting naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Bij de toegankelijkheid van de toiletten, zalen en tuinen hebben wij gedacht aan kleine kinderen, kinderwagens en anders validen. Alles stellen wij in het werk om van uw huwelijk bij Linter een weergaloos succes te maken!

Gezellig brunchen in luxe en stijl bij Linter

Bij ons bent u aan het juiste adres om in stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Perfect voor als u iets te vieren heeft zoals een huwelijk of eens wilt samenkomen met een bepaalde groep mensen. Onze speciale brunchformule bevat onder meerde heerlijkste fruitsappen, hoogstaande Luxemburgse schuimwijn en een dessertenbuffet waarvan u achterover zult vallen. Zelfs onze koffie en thee zijn van enorm hoog niveau om de brunch volledig àf te maken.

Gedroomde locatie voor huwelijk, bedrijfsevenementen en seminars

Voor alle mogelijke bedrijfsaangelegenheden heeft De Waterhoek een zaal op maat voor u. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. Onze geavanceerde schermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Indien u wat inspiratie, creatieve impulsen of rust wilt zoeken, is een wandeling in het attractievedomein altijd een welkome afwisseling.

Traiteur en catering nabij Linter

Zijn de zalen van De Waterhoek niet beschikbaar op uw geprefereerde datum voor een huwelijk? Of heeft u inmiddels een feestzaal gereserveerd en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een receptie, opendeurdag of seminar en u wenst uw bezoekers zonder zorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de gekozen locatie en culinaire wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor grote of kleine groepen zult u honderd procent zeker scoren. Alle lekkere menu’s op de uiterst uitgebreide lijst zijn van de allerhoogste kwaliteit. Check dus zeker onze website voor meer informatie hierover.

Geen twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw huwelijk bij Linter een ware triomf!