Locatie communiefeest Stevoort – De Waterhoek

communiefeest Stevoort - Een mooie locatie voor een communiefeest dicht bij Stevoort - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtsetting voor een communiefeest bij Stevoort

Bent u op zoek naar een oogverblindende prachtplek voor een communiefeest bij Stevoort? Wil u een communiefeest organiseren op een geweldige landelijke droomlocatie? Het lieflijke domein De Waterhoek met de klassevolle kasteelhoeve is de de plaats bij uitstek voor uiteenlopende aangelegenheden. Van een communiefeest tot congressen, productvoorstellingen, seminars, enzovoort. Ontspanning zoeken, rustig rondwandelen, genieten van gastronomische creaties in het restaurant, het kan allemaal in de mooie omgeving van De Waterhoek. Onze locatie is prachtig gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige landschap in de buurt van Tienen en gemakkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Voor uw communiefeest is dit waarlijk een exclusieve toplocatie!

Contacteer ons

Lees meer

Chique stijlrijke zalen voor uw communiefeest bij Stevoort

De sympathieke familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het allerkleinste detail verlangen voor een communiefeest. Zoals het hoort heten ze u altijd van harte welkom in De Waterhoek, bij Stevoort. De professionele en uiterst attente ploeg maakt dat het u in De Waterhoek aan werkelijk niets mankeert.

Twee zeer verrukkelijke zalen vormen de basis van ons knappe zalensysteem. De Appelgaard waar feestdiners voor een maximaal aantal van liefst 400 genodigden mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets intiemere feestdiners met een capaciteit tot 120 personen. Wij beschikken verder over zes kleinere feestzalen die plaats verschaffen voor 700 mensen. Voor grotere evenementen zoals galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen worden uitgebreid. De wondermooi aangeklede tafels zijn een lust voor het oog. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw beschikking maar u kunt ook uw eigen dj meenemen.

Fraaie terrassen voor een mooie receptie bij uw communiefeest

Voor zowel grote als kleine evenementen heeft De Waterhoek de ideale zalen voor u. De stijlvolle, imposante feestzalen en de fijne inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Alle zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met cachet en een ziel die onmiddellijk een overweldigende indruk nalaten! Een communiefeest, andere feestgelegenheden of professionele evenementen zoals bedrijfsbrunches en seminars komen hier uitstekend tot hun recht. Bij aangenaam weer staan de bevallige terrassen tot uw beschikking voor onze immer stijlvolle recepties. Met dank aan het betoverende landschap zullen onze met veel liefde en kunde bereide versnaperingen nog beter smaken. Indien het weer wat tegenzit, is er echter geen reden tot paniek. Voor minder aangenaam weer hebben wij namelijk bevallige binnenvertrekken tot uw beschikking. Een communiefeest bij Stevoort wordt in De Waterhoek een onvergetelijk evenement!

Oog voor detail en verzorgde tafels

Bij het organiseren van uw communiefeest besteden wij de grootste zorg en aandacht aan onze ten allen tijde smaakvol opgemaakte tafels. Onze eretafel zal zonder enige twijfel uw gasten doen achterover vallen en daarnaast kunnen de genodigden aanschuiven aan bevallige ronde tafels voor 6-13 personen. De klassevolle witte borden, van hoogkwalitatief design geven nog wat meer cachet. U kunt zelf mee de kleuren bepalen.

 De hoofdkleuren van het tafellinnen zijn zwart, beige of wit, kleuren die uitstekend te combineren zijn met bruin, goud, bordeaux of aubergine. Het uitgebreide palet aan menukaarten gaat ook nog eens op ideale wijze samen met het al even kwalitatieve tafellinnen. Op basis van een powerpoint file kunt u uw indeling van de zalen volledig zelf op punt stellen. Extra zaaldecoratie kan u zonder problemen bespreken met onze behulpzame mensen. De bereidwillige, deskundige en behulpzame medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw communiefeest of ander evenement zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het hoogst mogelijke niveau te tillen. Bij de toegankelijkheid van de zalen, tuinen en toiletten hebben wij gedacht aan andersvaliden, kinderwagens en kinderen. Alles stellen wij in het werk om van uw communiefeest bij Stevoort een weergaloos succes te maken!

Gezellig brunchen in een stijlvolle setting bij Stevoort

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek aan het juiste adres. Een brunch bij De Waterhoek is een topidee om iets vieren of het gewoon gezellig te maken met vrienden, familie of collega’s. Geniet op onze brunches in een verrukkelijke locatie van overheerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een ruim dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Zelfs onze koffie en thee zijn van bovengemiddeld niveau om de brunch helemaal àf te maken.

Gedroomde locatie voor communiefeest, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

Voor alle mogelijke bedrijfsaangelegenheden heeft Kasteelhoeve De Waterhoek een geschikte zaal voor u. Zaal Appelgaard is geëquipeerd met een i3-Touch-Lcd en wifi. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Tijdens brainstormsessies kan u lekker wandelen op het wondermooie domein om extra inspiratie en zuurstof op te doen.

Traiteur en catering nabij Stevoort

Zijn de zalen van De Waterhoek volzet op uw favoriete datum voor een communiefeest? Of heeft u inmiddels een feestzaal geboekt en zoekt u nog een traiteur? U houdt in uw bedrijf een congres, opendeurdag receptie of seminar en u wenst uw genodigden zorgeloos te verwelkomen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Afhankelijk van de gekozen locatie en culinaire wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor kleinere of iets grotere groepen zult u zeer zeker scoren. Alle hoogstaande menu’s op de uitgebreide lijst zijn van onbetwistbare topkwaliteit. Check dus snel onze website voor nog meer informatie over onze formules.

Geen twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw communiefeest bij Stevoort een ware triomf!