Locatie feest Sint-Truiden – De Waterhoek

feest Sint-Truiden - Een magnifieke locatie voor een feest op een steenworp van Sint-Truiden - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtplek voor een feest bij Sint-Truiden

Bent u op zoek naar een geweldige plek voor een feest bij Sint-Truiden? Wilt u een feest organiseren op een lieflijke idyllische plek? De Waterhoek met zijn fraaie kasteelhoeve is de ideale locatie voor uiteenlopende soorten evenementen. Van een feest tot familiefeesten, congressen, productvoorstellingen, seminars, enzovoort. Bij De Waterhoek kunt u helemaal wegdromen in een aangename omgeving waar u uitgebreid kan wandelen, ontspannen en tegelijkertijd kan proeven van een gastronomisch tussendoortje in het smaakvolle en romantische restaurant. Gelegen in het prachtige heuvelland in de streek van Zuid-Hageland op de grens van Limburg en Brabant zijn wij enorm vlot te bereiken met zowel de auto als trein, tram of bus. Voor uw feest is dit waarlijk een exclusieve droomlocatie!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle stijlvolle zalen voor uw feest bij Sint-Truiden

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat gasten verlangen. Zoals het hoort heten ze u altijd van harte welkom in De Waterhoek, bij Sint-Truiden. Het zal aan niets ontbreken, want onze kundige medewerkersploeg staat dag en nacht voor u paraat.

Ons bevallige feestzalencomplex bestaat uit twee magnifieke klassevol ingerichte vertrekken. Voor de intiemere, fijnere feestbanketten is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uiterst geschikt en voor de grootste diners kunt u terecht in De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Wij bieden voorts een zestal kleinere, innigere vertrekken die plaats verschaffen voor 700 mensen. Voor grote aangelegenheden zoals galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen vergroot worden. De zeer verzorgde en ongelofelijk stijlvol gedecoreerde tafels zullen direct in het oog springen. Onze huis-dj kan zorgen voor de meest geschikte achtergrondmuziek, maar u kunt vanzelfsprekend ook kiezen voor een eigen dj.

Schitterende terrassen voor een geslaagde receptie bij uw feest

U begrijpt onmiddellijk dat zowel voor grote als kleine feestaangelegenheden De Waterhoek een perfecte zaal kan aanbieden. De chique aankleding komt zeer goed tot uiting in de indrukwekkende vertrekken. Ons feestzalennetwerk is op een zeer doordachte manier in elkaar gezet. Onze zalen voldoen aan de allerhoogste kwaliteitsnormen en hebben cachet! Een feest, andere feestgelegenheden of zakelijke evenementen zoals bedrijfsdiners en seminars komen hier zeer goed tot hun recht. Onze terrassen bieden een schitterende meerwaarde als het aangenaam weer is. De genodigden zullen niet alleen smullen van de heerlijke gastronomische verwennerij, maar ook van het bekoorlijke panorama. Maar er is geen man overboord als de weergoden wat tegenzitten. Onze binnenvertrekken bieden namelijk een heel valabel alternatief voor als het weer het niet zou toelaten om buiten op het terras te vertoeven. Een feest bij Sint-Truiden wordt in De Waterhoek een heuglijk festijn!

Oog voor het kleinste detail en mooi verzorgde tafels

Voor een feest zijn de tafels van cruciaal belang en om die reden besteden wij daar maximale aandacht aan. Onze eretafel zal zonder enige twijfel uw genodigden imponeren en daarnaast kunnen de gasten aanschuiven aan bevallige ronde tafels voor 6 tem.13 personen. Onze witte designborden zullen het cachet van uw feest nog verhogen. In de kleurkeuze hebt u bijna onbeperkte vrijheid.

 De basiskleuren van het tafellinnen zijn wit, zwart of beige, kleuren die zeer mooi combineerbaar zijn met goud, aubergine, bruin of bordeaux. Het uitgebreide gamma aan menukaarten gaat ook nog eens op ideale wijze samen met het al even kwalitatieve tafellinnen. U kunt trouwens in overleg met ons uw zaalindeling voor een zeer groot deel zelf bepalen. In samenspraak met onze bereidwillige medewerkers zijn details als extra decoratie, versiering, enzovoort zeker bespreekbaar. De deskundige medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw gelegenheid zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het hoogst mogelijke niveau te tillen. Onze toiletten, tuinen en zalen zijn toegankelijk voor kinderwagens en andersvaliden. Op die manier wordt uw feest bij Sint-Truiden een onberispelijk succes!

Gezellig brunchen in stijl bij Sint-Truiden

Bij ons bent u aan het juiste adres om in stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een geweldig idee voor als u iets te vieren heeft zoals een feest of eens wilt samenzijn met een kleine of grote groep mensen. Onze speciale brunchformule bevat onder meerde smakelijkste fruitsappen, hoogstaande Luxemburgse schuimwijnen en een dessertenbuffet waarvan u onder de indruk zal zijn. Een lekker theetje of koffietje maakt de brunchervaring helemaal compleet.

Gedroomde locatie voor feest, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

Voor alle mogelijke bedrijfsaangelegenheden heeft De Waterhoek een zaal op maat voor u. Zaal Appelgaard is geëquipeerd met wifi en een i3-Touch-Lcd. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens brainstormsessies kan u aangenaam wandelen op het bevallige domein om extra inspiratie en zuurstof op te doen.

Catering en traiteur nabij Sint-Truiden

Zijn de feestzalen van De Waterhoek volzet op uw geprefereerde dag voor een feest? Of heeft u reeds een zaal geboekt en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een seminar, receptie of opendeurdag en u wenst uw bezoekers zonder extra zorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Afhankelijk van de gekozen locatie en gastronomische wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor kleine of grote groepen zal u altijd scoren. Alle heerlijke menu’s op de uitgebreide lijst zijn van onberispelijke kwaliteit. Check dus zeker onze website voor aanvullende informatie hierover.

Geen twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw feest bij Sint-Truiden een ware triomf!