Locatie huwelijksfeest Zoutleeuw – De Waterhoek

huwelijksfeest Zoutleeuw - Een luisterrijke locatie voor een huwelijksfeest vlak bij Zoutleeuw - De Waterhoek

De Waterhoek, een uitgelezen locatie voor een huwelijksfeest bij Zoutleeuw

Bent u op zoek naar een wondermooie prachtsetting voor een huwelijksfeest bij Zoutleeuw? Wilt u een huwelijksfeest organiseren op een bekoorlijke landelijke prachtlocatie? De Waterhoek met zijn aangename kasteelhoeve is de perfecte locatie voor uiteenlopende soorten aangelegenheden. Voor een familie-evenement, een huwelijksfeest of voor professionele evenementen zoals meetings, productvoorstellingen of congressen bent u hier op de juiste plaats. Bij ons kunt u volledig wegdromen in een lieflijke omgeving waar u uitgebreid kan wandelen, ontspannen en tegelijkertijd kunt proeven van een gastronomisch intermezzo in het stijlvolle en romantische restaurant. Gelegen in het fijne heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op de grens van Limburg en Brabant zijn wij heel gemakkelijk te bereiken met zowel de wagen als het openbaar vervoer. Voor uw huwelijksfeest is dit ontegensprekelijk een exclusieve droomlocatie!

Contacteer ons

Lees meer

Chique stijlvolle zalen voor uw huwelijksfeest bij Zoutleeuw

De sympathieke familie weet al generaties lang wat de genodigden tot in het allerkleinste detail nodig hebben voor een huwelijksfeest. Zoals het hoort heten ze u altijd van harte welkom in De Waterhoek, bij Zoutleeuw. Het zal aan niets ontbreken, want onze professionele medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Ons verrukkelijke feestzalencomplex is opgebouwd uit twee prachtige met veel klasse ingerichte zalen. De Appelgaard waar buffetten voor een maximaal aantal van maar liefst 400 genodigden mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets kleinschaligere buffetten met een capaciteit tot 120 personen. Verder voorzien wij zes kleinere, fijne zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Wanneer u een groot evenement, zoals een galabal, wilt laten plaatsvinden, kunnen de verschillende vertrekken moeiteloos uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De knap aangeklede tafels zijn een lust voor het oog. Indien u voor achtergrondmuziek kiest, staat onze huis-dj tot uw dienst maar u kunt ook uw eigen dj meenemen.

Prachtige terrassen voor een geslaagde receptie bij uw huwelijksfeest

Voor zowel kleinere als grotere gelegenheden heeft De Waterhoek de beste zalen voor u. De gracieuze aankleding komt zeer mooi tot uiting in de imposante feestzalen. Ons feestzalennetwerk is op een zeer doordachte manier in elkaar gezet. Kortom, zalen met cachet en een ziel die meteen een stevige indruk achterlaten! Een huwelijksfeest, andere feestgelegenheden of zakelijke events zoals bedrijfsdiners en seminars komen hier uitstekend tot hun recht. Bij mooi weer staan de mooie terrassen tot uw beschikking voor onze immer gesmaakte recepties. De genodigden zullen niet enkel smullen van de heerlijke traktaties, maar ook van het bevallige uitzicht. Als het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot ongerustheid. Onze zalen bieden namelijk een zeer valabel alternatief voor als het weer het niet toelaat om op het terras te vertoeven. Een huwelijksfeest bij Zoutleeuw wordt in De Waterhoek een heuglijk evenement!

Oog voor afwerking en mooi verzorgde tafels

Bij de organisatie van uw huwelijksfeest besteden wij de grootste aandacht aan onze altijd smaakvol gedekte tafels. Onze eretafel zal zonder enige twijfel uw genodigden doen achterover vallen en daarnaast kunnen de mensen aanschuiven aan fraaie ronde tafels voor zes à dertien personen. De design witte dekborden zullen het cachet van uw huwelijksfeest naar een nog hoger niveau helpen. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De basiskleuren van het tafellinnen zijn zwart, beige of wit, kleuren die zeer mooi te combineren zijn met bordeaux, aubergine, bruin of goud. Het grote palet aan menukaarten gaat ook nog eens perfect samen met het al even kwalitatieve tafellinnen. U kan overigens in overleg met ons uw zaalindeling grotendeels zelf bepalen. Extra zaalversiering kunt u zonder problemen bespreken met onze behulpzame mensen. De bereidwillige, deskundige en behulpzame medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw feest zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het hoogst mogelijke niveau te tillen. Onze toiletten, tuinen en zalen zijn toegankelijk voor andersvaliden en kinderwagens. Zo wordt uw huwelijksfeest bij Zoutleeuw een onberispelijk succes!

Uitgebreid brunchen in een stijlvol decor bij Zoutleeuw

Bij ons bent u aan het juiste adres om in rust en stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een brunch bij De Waterhoek is een leuk idee om iets vieren of het gewoon aangenaam en gezellig te maken met collega’s familie of vrienden. Onze unieke brunchformule bevat onder meerde smakelijkste fruitsappen, verfijnde Luxemburgse schuimwijnen en een dessertenbuffet waarvan u en uw gasten onder de indruk zullen zijn. Een smakelijk kopje thee of koffie maakt de brunch helemaal compleet.

Prachtlocatie voor huwelijksfeest, seminars en bedrijfsevenementen

Voor alle bedrijfsaangelegenheden heeft Kasteelhoeve De Waterhoek een zaal op maat voor u. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve brainstormsessies kan u heerlijk rondwandelen op het magnifieke domein om extra inspiratie en zuurstof op te doen.

Traiteur en catering nabij Zoutleeuw

Zijn de zalen van De Waterhoek niet vrij op uw geprefereerde datum voor een huwelijksfeest? Of heeft u al een zaal gereserveerd en zoekt u nog een traiteur? U houdt in uw bedrijf een congres, seminar, receptie of opendeurdag en u wenst uw genodigden zonder kopzorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de gekozen locatie en gastronomische wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zult u ongetwijfeld scoren. Alle kwaliteitsvolle menu’s op de uitgebreide lijst zijn van ongeëvenaarde kwaliteit. Raadpleeg dus snel onze website voor extra informatie over onze formules.

De Waterhoek is zonder twijfel de succesformule bij Zoutleeuw voor een huwelijksfeest!