Locatie huwelijksfeest Halen – De Waterhoek

huwelijksfeest Halen - Een mooie locatie voor een huwelijksfeest in de buurt van Halen - De Waterhoek

De Waterhoek, een toplocatie voor een huwelijksfeest bij Halen

Bent u op zoek naar een fijne prachtplek voor een huwelijksfeest bij Halen? Wil u een huwelijksfeest organiseren op een lieflijke landelijke locatie? De Waterhoek met zijn fraaie kasteelhoeve is de ultieme locatie voor allerlei soorten evenementen. Voor een familiefeest, een huwelijksfeest of voor professionele gelegenheden zoals productvoorstellingen, meetings en congressen bent u hier aan het juiste adres. Bij De Waterhoek kunt u volledig wegdromen in een mooie omgeving waar u uitgebreid kunt ontspannen, rondwandelen en gelijktijdig kan proeven van een culinair intermezzo in het romantische en smaakvolle restaurant. Gelegen in het adembenemende heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op de grens van Brabant en Limburg zijn wij heel vlot te bereiken met zowel de wagen als het openbaar vervoer. De exclusieve droomlocatie van De Waterhoek is de place to be voor uw huwelijksfeest!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle stijlvolle zalen voor uw huwelijksfeest bij Halen

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat de mensen nodig hebben en verlangen. U zult hartelijk welkom geheten worden in De Waterhoek. De attente en professionele medewerkersploeg maakt dat het u in De Waterhoek aan niets mankeert.

Ons attractieve zalencomplex is opgebouwd uit twee mooie stijlrijk gedecoreerde zalen. Topzaal De Appelgaard waar buffetten voor een maximaal aantal van liefst 400 gasten mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets kleinschaligere feestdiners met een capaciteit tot 120 personen. Wij bieden voorts een zestal kleinere feestzalen die plaats bieden aan 700 mensen. Voor de grootste gelegenheden zoals galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen worden vergroot. De goed verzorgde en uiterst stijlvol gedecoreerde tafels zullen onmiddellijk in het oog springen. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw dienst maar u kan ook uw eigen dj meenemen.

Schitterende terrassen voor een onvergetelijke receptie bij uw huwelijksfeest

U snapt onmiddellijk dat zowel voor grote als kleine feestgelegenheden De Waterhoek een zeer geschikte zaal kan aanbieden. De klassevolle, imposante feestzalen en de fraaie inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Al onze zalen zijn aantrekkelijk, uniek en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die direct een sterke impressie achterlaten! Een huwelijksfeest, andere feestgelegenheden of professionele events zoals bedrijfsdiners en seminars komen hier zeer goed tot hun recht. Bij aangenaam weer staan de mooie terrassen tot uw beschikking voor onze immer stijlvolle recepties. De gasten zullen niet enkel smullen van de overheerlijke traktaties, maar ook van het fraaie panorama. Maar er is geen reden tot paniek wanneer de weergoden wat tegenzitten. Voor minder mooi weer hebben wij namelijk verrukkelijke binnenvertrekken tot uw beschikking. Een huwelijksfeest bij Halen wordt in De Waterhoek een heuglijk festijn!

Oog voor detail en fraai aangeklede tafels

Bij het organiseren van uw huwelijksfeest besteden wij de grootste aandacht en zorg aan onze altijd smaakvol gedecoreerde tafels. Onze eretafel zal ongetwijfeld uw genodigden doen achterover vallen en daarnaast kunnen de gasten aanschuiven aan fijne ronde tafels voor 6 tot en met 13 personen. Onze witte designborden zullen het cachet van uw huwelijksfeest naar een nog straffer niveau tillen. In dekeuze van de kleuren krijgt u nagenoeg alle vrijheid.

 De basiskleuren van het tafellinnen zijn zwart, wit of beige, kleuren die heel vlot te combineren zijn met goud, bruin, aubergine of bordeaux. Uiteraard past ons uitgebreide palet aan menukaarten netjes bij de rest van de tafel. Op basis van een powerpoint file kan u uw zaalindeling volledig zelf op punt stellen. In samenspraak met onze behulpzame medewerkers zijn details als extra aankleding, decoratie, enzovoort zeker bespreekbaar. De bereidwillige, deskundige en behulpzame medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw gelegenheid zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het allerhoogste niveau te tillen. Onze toiletten, tuinen en zalen zijn toegankelijk voor andersvaliden en kinderwagens. Alles stellen wij in het werk om van uw huwelijksfeest bij Halen een ongeëvenaard succes te maken!

Genieten van een brunch in een stijlvolle setting bij Halen

Bij ons bent u aan het juiste adres om in rust en stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een geweldig idee voor als u iets te vieren heeft zoals een huwelijksfeest of eens wilt samenzijn met een kleine of grote groep mensen. Geniet op onze brunches in een zeer fijne omgeving van de lekkerste Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een zeer uitgebreid dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Zelfs onze thee en koffie zijn van bovengemiddeld niveau om de brunch volledig àf te maken.

Prachtplek voor huwelijksfeest, bedrijfsevenementen en seminars

Voor alle bedrijfsgelegenheden heeft De Waterhoek een zaal op maat voor u. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. Onze geavanceerde beelschermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve brainstormsessies kan u zalig rondwandelen op het zeer fijne domein om extra inspiratie en zuurstof op te doen.

Traiteur en catering nabij Halen

Zijn de feestzalen van De Waterhoek bezet op uw gewenste dag voor een huwelijksfeest? Of heeft u al een zaal gereserveerd en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een seminar, opendeurdag of receptie en u wenst uw gasten zonder extra zorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Afhankelijk van de gewenste locatie en gastronomische wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleinere of iets grotere groepen zal u altijd scoren. Alle smakelijke menu’s op de zeer uitgebreide lijst zijn van de allerhoogste topkwaliteit. Raadpleeg dus snel onze website voor aanvullende informatie hierover.

De Waterhoek is ongetwijfeld de succesformule bij Halen voor een huwelijksfeest!