Locatie verjaardag Linter – De Waterhoek

verjaardag Linter - Een magnifieke locatie voor een verjaardag op een steenworp van Linter - De Waterhoek

De Waterhoek, een toplocatie voor een verjaardag bij Linter

Zoekt u een plaats voor een verjaardag bijLinter in een aantrekkelijke idyllische locatie? De Waterhoek met zijn fraaie kasteelhoeve is de gedroomde locatie voor uiteenlopende soorten aangelegenheden. Voor een familie-evenement, een verjaardag of voor zakelijke aangelegenheden zoals congressen, seminars of productvoorstellingen bent u hier op de juiste plaats. Bij ons kunt u helemaal wegdromen in een geweldige omgeving waar u uitgebreid kunt ontspannen, rondwandelen en gelijktijdig kan profiteren van een culinair tussendoortje in het stijlvolle en romantische restaurant. Gelegen in het geweldige heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op de grensstreek van Limburg en Brabant zijn wij enorm vlot te bereiken met zowel de wagen als trein, tram of bus. Voor uw verjaardag is dit waarlijk een exclusieve droomlocatie!

Contacteer ons

Lees meer

Chique stijlvolle zalen voor uw verjaardag bij Linter

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat de mensen verlangen. U zult van harte welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze ervaren medewerkersploeg staat dag en nacht voor u paraat.

Twee uiterst imposante zalen vormen de basis van ons imposante feestzalencomplex. Voor de intiemere, fijnere feestbanketten is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uiterst geschikt en voor de grootste banketten kan u terecht in topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Daarbovenop voorzien wij zes kleinere, fijne zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor hele grote events zoals galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen worden uitgebreid. De goed verzorgde en uiterst stijlvol gedecoreerde tafels zullen direct in het oog springen. Onze huis-dj kan zorgen voor de meest geschikte achtergrondmuziek, maar u kunt uiteraard ook opteren voor een eigen dj.

Heerlijke terrassen voor een succesvolle receptie bij uw verjaardag

Voor zowel kleinere als grotere gelegenheden heeft De Waterhoek de meest geschikte zalen voor u. De elegante inrichting komt zeer goed tot uiting in de imposante vertrekken. Ons feestzalennetwerk is op een zeer doordachte wijze samengesteld. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die meteen een sterke impressie achterlaten! Een verjaardag, andere feestgelegenheden of zakelijke events zoals bedrijfsdiners en seminars komen hier zeer goed tot hun recht. Bij aangenaam weer staan de attractieve terrassen tot uw beschikking voor onze immer gesmaakte recepties. De genodigden zullen niet alleen smullen van de overheerlijke traktaties, maar ook van het verrukkelijke uitzicht. Als het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot ongerustheid. Onze zalen bieden namelijk een heel valabel alternatief voor als het weer het niet zou toestaan om buiten op het terras te vertoeven. Een succesrijke formule voor een verjaardag bij Linter!

Oog voor de kleinste detail en knap gedecoreerde tafels

Voor een verjaardag zijn de tafels van onmiskenbaar groot belang en daarom besteden wij daar maximale aandacht aan. Onze eretafel zal ongetwijfeld uw genodigden doen achterover vallen en daarnaast kunnen de genodigden aanschuiven aan fijne ronde tafels voor 6-13 personen. De klassevolle witte borden, van kwalitatief design geven nog wat meer cachet. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De basiskleuren van het tafellinnen zijn zwart, beige of wit, kleuren die zeer mooi combineerbaar zijn met goud, bruin, aubergine of bordeaux. Uiteraard past ons uitgebreide palet aan mooi vormgegeven menukaarten netjes bij de rest van de tafel. Op basis van een powerpoint file kan u uw schikking van de zaal volledig zelf op punt stellen. Extra zaalaankleding kan u zonder problemen bespreken met onze behulpzame mensen. Onze deskundige medewerkers hebben zodanig veel ervaring en expertise in huis dat ze samen met u uw feestconcept naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Bij de toegankelijkheid van de toiletten, tuinen en zalen hebben wij gedacht aan kinderen, kinderwagens en andersvaliden. Op die manier wordt uw verjaardag bij Linter een onberispelijk succes!

Brunchen in een stijlvol decor bij Linter

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek op de juiste plek. Een brunch bij De Waterhoek is een ideaal idee om iets vieren of het gewoon aangenaam en gezellig te maken met vrienden, familie of collega’s. Geniet op onze brunches in een bekoorlijke locatie van heerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een zeer uitgebreid dessertenbuffet en de lekkerste hapjes. Zelfs onze koffie en thee zijn van bovengemiddeld niveau om de brunch tot in de puntjes àf te maken.

Prachtlocatie voor verjaardag, bedrijfsevenementen en seminars

De Waterhoek biedt zalen op maat aan voor elk type bedrijfsevent. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. Onze kwaliteitsvolle beelschermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve brainstormsessies kunt u lekker rondwandelen op het zeer fijne domein om extra zuurstof en creatieve inspiratie op te doen.

Catering en traiteur nabij Linter

Zijn de zalen van De Waterhoek volzet op uw gewenste dag voor een verjaardag? Of heeft u inmiddels een zaal geboekt en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een seminar, opendeurdag of receptie en u wenst uw bezoekers zonder extra zorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Afhankelijk van de geprefereerde locatie en gastronomische wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zal u zeer zeker scoren. Alle kwaliteitsvolle menu’s op de goed gevulde lijst zijn van onbetwistbare topkwaliteit. Raadpleeg dus zeker onze website voor aanvullende informatie over onze formules.

Geen twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw verjaardag bij Linter een ware triomf!