Locatie feest Zoutleeuw – De Waterhoek

feest Zoutleeuw - Een prachtige locatie voor een feest op een kleine afstand van Zoutleeuw - De Waterhoek

De Waterhoek, een uitgelezen locatie voor een feest bij Zoutleeuw

Zoekt u een plaats voor een feest bijZoutleeuw in een geweldige idyllische locatie? Het lieflijke domein De Waterhoek met de klassevolle kasteelhoeve is de plaats bij uitstek voor uiteenlopende aangelegenheden. Voor een familiefeest, een feest of voor professionele evenementen zoals congressen, seminars of productvoorstellingen bent u hier aan het juiste adres. Bij De Waterhoek kunt u volledig wegdromen in een fantastische omgeving waar u uitgebreid kunt wandelen, ontspannen en tegelijkertijd kunt profiteren van een gastronomisch tussendoortje in het stijlvolle en romantische restaurant. Gelegen in het bekoorlijke heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op de grensstreek van Brabant en Limburg zijn wij enorm vlot te bereiken met zowel de wagen als bus, tram of trein. Het is ontegensprekelijk een exclusieve locatie voor uw feest!

Contacteer ons

Lees meer

elegante stijlrijke zalen voor uw feest bij Zoutleeuw

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat gasten wensen. U zult hartelijk welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze oplettende medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Ons bevallige feestzalencomplex is opgebouwd uit twee bevallige met veel stijl ingerichte vertrekken. Topzaal De Appelgaard waar feestmaaltijden voor een maximaal aantal van liefst 400 gasten mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets kleinschaligere feestdiners met een capaciteit tot 120 personen. Voorts voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Wanneer u een groot gebeuren, zoals een galabal, wilt laten plaatsvinden, kunnen de verschillende zalen probleemloos uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De knap ingerichte tafels zijn een lust voor het oog. Indien u voor achtergrondmuziek kiest, staat onze huis-dj tot uw dienst maar u kan ook uw eigen dj kiezen.

Schitterende terrassen voor een geslaagde receptie bij uw feest

U ziet meteen dat zowel voor kleine als grote feestgelegenheden De Waterhoek een ideale zaal kan aanbieden. De klassevolle, statige vertrekken en de mooie inrichting zullen indruk maken op uw gasten. Al onze zalen zijn aantrekkelijk, uniek en smaakvol samengesteld. Onze feestzalen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en hebben cachet! Alle soorten feestgelegenheden zoals bvb. een feest en bedrijfsevents zoals seminars en productvoorstellingen vinden bij De Waterhoek de juiste setting. Onze buitenterrassen bieden een geweldige meerwaarde als het aangenaam weer is. De genodigden zullen niet enkel smullen van de heerlijke hapjes, maar ook van het bekoorlijke panorama. Indien het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot paniek. Voor minder aangenaam weer hebben wij namelijk fijne binnenvertrekken tot uw beschikking. Een toverformule voor een feest bij Zoutleeuw!

Oog voor detail en tot in de puntjes verzorgde tafels

Voor een feest zijn de tafels van primordiaal belang en om die reden besteden wij daar meer dan voldoende aandacht aan. Naast ronde tafels voor zes tot dertien personen hebben wij ook een spectaculaire ovalen eretafel. De klassevolle witte borden, van kwaliteitsvol design geven nog wat extra cachet. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De basiskleuren van het tafellinnen zijn zwart, wit of beige, kleuren die uitstekend combineerbaar zijn met bruin, goud, bordeaux of aubergine. Ons uitgebreide keuzepalet aan menukaarten gaat uiteraard op ideale wijze samen met het al even kwaliteitsvolle tafellinnen. Op basis van een powerpoint file kunt u uw zaalschikking volledig zelf op punt stellen. Extra decoratie kan u uiteraard bespreken met onze behulpzame mensen. De bereidwillige, deskundige en behulpzame medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw feest of ander evenement zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het allerhoogste niveau te tillen. Onze zalen, tuinen en toiletten zijn toegankelijk voor andersvaliden en kinderwagens. Alles stellen wij in het werk om van uw feest bij Zoutleeuw een weergaloos succes te maken!

Brunchen in een stijlvolle setting bij Zoutleeuw

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek op de juiste plek. Een brunch bij De Waterhoek is een leuk idee om iets vieren of het gewoon gezellig te maken met collega’s familie of vrienden. Onze unieke brunchformule bevat onder andere de smakelijkste fruitsappen, verfijnde Luxemburgse schuimwijn en een dessertenbuffet waarvan u onder de indruk zal zijn. Zelfs onze thee en koffie zijn van bovengemiddeld niveau om de brunch volledig àf te maken.

Gedroomde locatie voor feest, seminars en bedrijfsevenementen

De Waterhoek biedt zalen op maat aan voor ieder type bedrijfsevent. Zaal Appelgaard is geëquipeerd met wifi en een i3-Touch-Lcd. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Indien u wat rust of inspiratie wilt zoeken, is een wandelingetje in het prachtigedomein altijd een welkome afwisseling.

Traiteur en catering nabij Zoutleeuw

Zijn de feestzalen van De Waterhoek niet vrij op uw gewenste dag voor een feest? Of heeft u al een zaal gereserveerd en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een congres, seminar, receptie of opendeurdag en u wenst uw genodigden zorgeloos te verwelkomen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de gewenste locatie en culinaire wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor kleine of grote groepen zal u ongetwijfeld scoren. Alle smakelijke menu’s op de uiterst uitgebreide lijst zijn van onbetwistbare kwaliteit. Raadpleeg dus zeker onze website voor nog meer informatie hierover.

Geen twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw feest bij Zoutleeuw een ware triomf!