Locatie communiefeest Zoutleeuw – De Waterhoek

communiefeest Zoutleeuw - Een fraaie locatie voor een communiefeest op een steenworp van Zoutleeuw - De Waterhoek

De Waterhoek, een perfecte locatie voor een communiefeest bij Zoutleeuw

Op zoek naar een communiefeest in een aangename landelijke setting bij Zoutleeuw? De Waterhoek met zijn wondermooie kasteelhoeve is de perfecte locatie voor verschillende soorten gelegenheden. Voor een familie-evenement, een communiefeest of voor professionele gelegenheden zoals meetings, productvoorstellingen of congressen bent u hier op de juiste plaats. Ontspanning zoeken, rustig rondwandelen, genieten van culinaire verwennerij in ons restaurant, het kan allemaal in de prachtige omgeving van De Waterhoek. Onze locatie is wondermooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige landschap in de buurt van Tienen en gemakkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. De exclusieve toplocatie van De Waterhoek is de place to be voor uw communiefeest!

Contacteer ons

Lees meer

Chique klassevolle zalen voor uw communiefeest bij Zoutleeuw

De warmhartige familie weet al generaties lang wat de genodigden tot in het kleinste detail verlangen voor een communiefeest. Zoals het hoort heten ze u altijd van harte welkom in De Waterhoek, bij Zoutleeuw. Het zal aan niets ontbreken, want onze vakkundige medewerkersploeg staat dag en nacht voor u paraat.

Ons verrukkelijke feestzalencomplex is opgebouwd uit twee bevallige met veel klasse ingerichte zalen. Voor de intiemere, kleinere feestbuffetten is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) zeer geschikt en voor de grootste feestbanketten kan u terecht in De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Verder voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Indien u een groot evenement, zoals een galabal, wil laten plaatsvinden, kunnen de verschillende zalen gemakkelijk uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De mooi ingerichte tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de meest geschikte achtergrondmuziek, maar u kunt uiteraard ook opteren voor een eigen dj.

Formidabele terrassen voor een geslaagde receptie bij uw communiefeest

Voor zowel kleinere als grotere gelegenheden heeft De Waterhoek de ideale zalen voor u. De gracieuze inrichting komt mooi tot uiting in de imposante vertrekken. Alle zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. Onze ruimtes voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en hebben cachet! Een communiefeest, andere feestgelegenheden of professionele events zoals bedrijfsdiners en seminars komen hier bijzonder goed tot hun recht. Onze buitenterrassen bieden een schitterende meerwaarde als het aangenaam weer is. Met dank aan het verrukkelijke landschap zullen onze met veel liefde bereide hapjes nog beter smaken. Maar geen paniek indien de weergoden wat tegenwerken. Onze binnenvertrekken bieden namelijk een zeer valabel alternatief voor als het weer het niet toestaat om buiten op het terras te vertoeven. Een toverformule voor een communiefeest bij Zoutleeuw!

Oog voor afwerking en mooi verzorgde tafels

Bij het organiseren van uw communiefeest besteden wij de grootste aandacht en zorg aan onze ten allen tijde smaakvol gedekte tafels. Onze eretafel zal gegarandeerd uw genodigden imponeren en daarnaast kunnen de genodigden aanschuiven aan superbe ronde tafels voor zes tot dertien personen. De stijlvolle witte borden, van hoogkwalitatief design geven nog wat extra cachet. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De kleur van het tafellinnen kan u krijgen met als basiskleur beige, zwart of wit, mooi combineerbaar met aubergine, bordeaux, bruin en goud. Uiteraard past ons uitgebreide gamma aan menukaarten perfect bij de rest van de tafel. Aan de hand van een powerpoint file kunt u uw zaalschikking helemaal zelf op punt stellen. Extra zaalaankleding kan u uiteraard bespreken met onze behulpzame mensen. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel ervaring en expertise in huis dat ze samen met u uw feestgebeuren naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Onze toiletten, tuinen en zalen zijn toegankelijk voor kinderwagens en andersvaliden. Op die manier wordt uw communiefeest bij Zoutleeuw een groot succes!

Uitgebreid brunchen in een stijlvolle setting bij Zoutleeuw

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek aan het juiste adres. Een brunch bij De Waterhoek is een ideaal idee om iets vieren of het gewoon gezellig te maken met collega’s familie of vrienden. Geniet op onze brunches in een bevallige locatie van de lekkerste Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een zeer ruim dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Zelfs onze koffie en thee zijn van enorm hoog niveau om de brunch tot in de puntjes àf te maken.

Prachtlocatie voor communiefeest, bedrijfsevenementen en seminars

De Waterhoek biedt zalen op maat aan voor ieder type van bedrijfsevent. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. Onze hypermoderne schermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens brainstormsessies kan u zalig wandelen op het zeer fijne domein om extra inspiratie en zuurstof op te doen.

Traiteur en catering nabij Zoutleeuw

Zijn de zalen van De Waterhoek volzet op uw gewenste dag voor een communiefeest? Of heeft u al een feestzaal geboekt en zoekt u nog een traiteur? U houdt in uw bedrijf een opendeurdag, receptie of seminar en u wenst uw bezoekers zonder zorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Afhankelijk van de gewilde locatie en gastronomische wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor kleine of grote groepen zult u ongetwijfeld scoren. Alle hoogstaande menu’s op de zeer uitgebreide lijst zijn van ongeëvenaarde kwaliteit. Raadpleeg dus snel onze website voor meer informatie hierover.

De Waterhoek is zonder twijfel de succesformule bij Zoutleeuw voor een communiefeest!