Locatie huwelijksfeest Linter – De Waterhoek

huwelijksfeest Linter - Een luisterrijke locatie voor een huwelijksfeest dicht bij Linter - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtplek voor een huwelijksfeest bij Linter

Op zoek naar een huwelijksfeest in een aantrekkelijke landelijke locatie bij Linter? De Waterhoek met zijn schitterende kasteelhoeve is de gedroomde locatie voor verschillende soorten aangelegenheden. Voor een familiefeest, een huwelijksfeest of voor professionele gelegenheden zoals meetings, productvoorstellingen of congressen bent u hier op de juiste plaats. Ontspannen, aangenaam wandelen, proeven van gastronomische hoogstandjes in ons restaurant, het kan allemaal in de geweldige omgeving van De Waterhoek. Onze locatie is mooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige landschap in de buurt van Tienen en vlot te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Het is ontegensprekelijk een exclusieve locatie voor uw huwelijksfeest!

Contacteer ons

Lees meer

elegante stijlrijke zalen voor uw huwelijksfeest bij Linter

De gastvrije familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het allerkleinste detail nodig hebben voor een huwelijksfeest. U zult van harte welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze professionele medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Ons verrukkelijke zalencomplex is opgebouwd uit twee fraaie stijlvol gedecoreerde zalen. Topzaal De Appelgaard waar feestmaaltijden voor een maximaal aantal van liefst 400 gasten mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets intiemere diners met een capaciteit tot 120 personen. Wij bieden voorts zes kleinere, innigere feestzalen die plaats bieden aan 700 mensen. Wanneer u een groot evenement, zoals een galabal, wil organiseren, kunnen de verschillende vertrekken moeiteloos uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De goed verzorgde en ongelofelijk stijlvol gedecoreerde tafels zullen meteen in het oog springen. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt natuurlijk ook opteren voor een eigen dj.

Sublieme terrassen voor een succesvolle receptie bij uw huwelijksfeest

U snapt onmiddellijk dat zowel voor grote als kleine feestgelegenheden De Waterhoek een geschikte zaal kan aanbieden. De klassevolle, statige feestzalen en de mooie inrichting zullen indruk maken op uw gasten. Ons feestzalennetwerk is op een heel doordachte wijze in elkaar gezet. Onze zalen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en hebben cachet! Alle mogelijke feestaangelegenheden zoals bvb. een huwelijksfeest en bedrijfsevenementen zoals seminars en productvoorstellingen vinden bij ons de juiste toets. Onze terrassen bieden een fantastische meerwaarde als het aangenaam weer is. Met dank aan het prachtige uitzicht zullen onze met veel liefde en kunde bereide hapjes nog beter smaken. Wanneer het weer wat tegenzit, is er echter geen reden tot ongerustheid. Onze zalen bieden namelijk een zeer valabel alternatief voor als het weer het niet toelaat om buiten op het terras te vertoeven. Een succesrijke formule voor een huwelijksfeest bij Linter!

Oog voor detail en knap gedecoreerde tafels

Voor een huwelijksfeest zijn de tafels van cruciaal belang en daarom besteden wij daar meer dan voldoende aandacht aan. Naast ronde tafels (6- 13 personen.) voorzien wij ook een imposante ovalen eretafel. Onze witte designborden zullen het cachet van uw huwelijksfeest naar een nog straffer niveau tillen. In dekeuze van de kleuren krijgt u vrijwel onbeperkte vrijheid.

 De hoofdkleuren van het tafellinnen zijn zwart, beige of wit, kleuren die heel mooi te combineren zijn met bruin, goud, bordeaux of aubergine. Ons grote keuzepalet aan menukaarten gaat ook nog eens op ideale wijze samen met het al even kwalitatieve tafellinnen. U kunt trouwens in overleg met ons uw zaalindeling grotendeels zelf bepalen. In samenspraak met onze behulpzame medewerkers zijn zaken als extra aankleding, decoratie, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel expertise en ervaring in huis dat ze samen met u uw feestsetting naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Bij de toegankelijkheid van de toiletten, tuinen en zalen hebben wij gedacht aan andersvaliden, kinderwagens en kinderen. Alles stellen wij in het werk om van uw huwelijksfeest bij Linter een ongeëvenaard succes te maken!

Brunchen in stijl bij Linter

Bij ons bent u aan het juiste adres om in stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Perfect voor als u iets te vieren heeft zoals een huwelijksfeest of eens wilt samenkomen met een grote of kleine groep mensen. Geniet op onze brunches in een prachtige locatie van heerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een zeer uitgebreid dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Zelfs onze thee en koffie zijn van bovengemiddeld niveau om de brunch volledig àf te maken.

Prachtlocatie voor huwelijksfeest, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

De Waterhoek biedt geschikte zalen aan voor ieder type bedrijfsaangelegenheid. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Indien u wat rust of inspiratie wilt vinden, is een wandelingetje in het wondermooiedomein altijd een welkome afwisseling.

Catering en traiteur nabij Linter

Zijn de feestzalen van De Waterhoek volzet op uw gewilde datum voor een huwelijksfeest? Of heeft u inmiddels een zaal gereserveerd en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een opendeurdag, receptie of seminar en u wenst uw bezoekers zonder kopzorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Afhankelijk van de gewenste locatie en gastronomische wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleine of grote groepen zal u ongetwijfeld scoren. Alle kwaliteitsvolle menu’s op de goed gevulde lijst zijn van onbetwistbare topkwaliteit. Check dus snel onze website voor extra informatie over onze formules.

De Waterhoek is zonder twijfel de succesformule bij Linter voor een huwelijksfeest!