Locatie doopfeest Limburg – De Waterhoek

doopfeest Limburg - Een fantastische locatie voor een doopfeest niet ver van Limburg - De Waterhoek

De Waterhoek, een ideale locatie voor een doopfeest bij Limburg

Op zoek naar een doopfeest in een fijne landelijke locatie bij Limburg? De Waterhoek met zijn lieflijke kasteelhoeve is de ultieme locatie voor allerlei soorten evenementen. Van een doopfeest tot familiefeesten, congressen, productvoorstellingen, seminars, enzovoort. Ontspanning zoeken, aangenaam wandelen, genieten van culinaire verwennerij in ons restaurant, het kan allemaal in de fraaie omgeving van De Waterhoek. Gelegen in het prachtige heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op het grensgebied van Brabant en Limburg zijn wij zeer vlot te bereiken met zowel de wagen als het openbaar vervoer. Voor uw doopfeest is dit ontegensprekelijk een exclusieve droomlocatie!

Contacteer ons

Lees meer

Chique stijlvolle zalen voor uw doopfeest bij Limburg

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat gasten verlangen. Volgens de regels van de kunst heten ze u altijd warm welkom in De Waterhoek, bij Limburg. Het zal aan niets ontbreken, want onze attente medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Ons wondermooie feestzalencomplex is opgebouwd uit twee fijne met veel klasse ingerichte zalen. De Appelgaard waar feestbuffetten voor een maximaal aantal van maar liefst 400 genodigden mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets kleinschaligere feestdiners met een capaciteit tot 120 personen. Wij beschikken verder over zes kleinere vertrekken die plaats verschaffen voor 700 mensen. Voor grote aangelegenheden zoals bijvoorbeeld galabals, bvb. galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen vergroot worden. De subliem ingerichte tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de meest geschikte achtergrondmuziek, maar u kunt uiteraard ook kiezen voor een eigen dj.

Formidabele terrassen voor een tot in de details verzorgde receptie bij uw doopfeest

U ziet onmiddellijk dat zowel voor grote als kleine feestaangelegenheden De Waterhoek een perfecte zaal kan aanbieden. De klassevolle, statige vertrekken en de fraaie inrichting zullen indruk maken op uw gasten. Al onze zalen zijn aantrekkelijk, uniek en smaakvol samengesteld. De ruimtes voldoen aan de allerhoogste eisen en hebben cachet! Alle mogelijke feestaangelegenheden zoals bvb. een doopfeest en bedrijfsevents zoals seminars en meetings vinden hier de juiste omgeving. Bij aangenaam weer staan de prachtige terrassen tot uw beschikking voor onze gerenommeerde recepties. Dankzij het verrukkelijke uitzicht zullen onze met veel kundigheid bereide hapjes nog beter tot hun recht komen. Maar er is geen reden tot ongerustheid wanneer de weersomstandigheden wat tegenzitten. Voor minder aangenaam weer hebben wij namelijk magnifieke binnenvertrekken tot uw beschikking. Een doopfeest bij Limburg wordt in De Waterhoek een heuglijk festijn!

Oog voor het kleinste detail en mooi gedekte tafels

Bij het organiseren van uw doopfeest besteden wij de grootste aandacht aan onze ten allen tijde smaakvol opgemaakte tafels. Naast ronde tafels voor 6 à 13 personen voorzien wij ook een spectaculaire ovalen eretafel. De elegante witte borden, van kwaliteitsvol design geven nog wat meer cachet. U kunt zelf mee de kleuren bepalen.

 De hoofdkleuren van het tafellinnen zijn beige, zwart of wit, kleuren die heel mooi combineerbaar zijn met goud, bruin, aubergine of bordeaux. Ons grote assortiment aan menukaarten gaat ook nog eens perfect samen met het al even kwalitatieve tafellinnen. Op basis van een powerpoint file kunt u uw zaalindeling volledig zelf op punt stellen. Extra zaalversiering kan u zonder problemen bespreken met onze behulpzame mensen. De deskundige medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw feest zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het hoogst mogelijke niveau te tillen. Onze toiletten, tuinen en zalen zijn toegankelijk voor andersvaliden en kinderwagens. Alles stellen wij in het werk om van uw doopfeest bij Limburg een groot succes te maken!

Uitgebreid brunchen in een stijlvolle setting bij Limburg

Bij ons bent u aan het juiste adres om in stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een brunch bij De Waterhoek is een topidee om iets vieren of het gewoon aangenaam en gezellig te maken met vrienden, collega’s of familie. Geniet op onze brunches in een prachtige setting van heerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een ruim dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Een lekker kopje koffie of thee maakt de brunch helemaal compleet.

Prachtlocatie voor doopfeest, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

Voor alle bedrijfsaangelegenheden heeft De Waterhoek een geschikte zaal voor u. Zaal Appelgaard is geëquipeerd met wifi en een i3-Touch-Lcd. Onze geavanceerde schermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve brainstormsessies kan u heerlijk rondwandelen op het zeer fijne domein om extra zuurstof en creatieve inspiratie op te doen.

Traiteur en catering nabij Limburg

Zijn de zalen van De Waterhoek bezet op uw gewilde datum voor een doopfeest? Of heeft u inmiddels een zaal gereserveerd en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een seminar, receptie of opendeurdag en u wenst uw bezoekers zonder kopzorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Rekening houdend met de gewenste locatie en culinaire wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleinere of iets grotere groepen zult u zeker scoren. Alle superlekkere menu’s op de uiterst uitgebreide lijst zijn van onberispelijke topkwaliteit. Check dus snel onze website voor aanvullende informatie hierover.

Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw doopfeest bij Limburg een ware triomf!