Locatie verjaardag Geetbets – De Waterhoek

verjaardag Geetbets - Een mooie locatie voor een verjaardag niet ver van Geetbets - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtlocatie voor een verjaardag bij Geetbets

Bent u op zoek naar een bekoorlijke prachtplek voor een verjaardag bij Geetbets? Wil u een verjaardag organiseren op een aangename landelijke locatie? De Waterhoek met zijn aangename kasteelhoeve is de ultieme locatie voor allerlei soorten aangelegenheden. Van een verjaardag tot productvoorstelllingen, seminars, familiefeesten, enzovoort. Bij De Waterhoek kunt u helemaal wegdromen in een fijne omgeving waar u uitgebreid kunt wandelen, ontspannen en tegelijkertijd kunt profiteren van een gastronomisch tussendoortje in het romantische en smaakvolle restaurant. Gelegen in het lieflijke heuvelland in de streek van Zuid-Hageland op het grensgebied van Brabant en Limburg zijn wij enorm vlot te bereiken met zowel de auto als bus, tram of trein. De exclusieve droomlocatie van De Waterhoek is de place to be voor uw verjaardag!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle stijlvolle zalen voor uw verjaardag bij Geetbets

De gastvrije familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het allerkleinste detail nodig hebben voor een verjaardag. Volgens de regels van de kunst heten ze u altijd zeer warm welkom in De Waterhoek, bij Geetbets. Het zal aan niets ontbreken, want onze oplettende medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Twee uiterst verrukkelijke zalen vormen de basis van onze intelligente zalenopstelling. Topzaal De Appelgaard waar feestbuffetten voor een maximaal aantal van maar liefst 400 gasten mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets kleinschaligere diners met een capaciteit tot 120 personen. Verder voorzien wij zes kleinere, fijne zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Wanneer u een groot evenement, zoals een galabal, wilt organiseren, kunnen de verschillende zalen probleemloos uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De indrukwekkend aangeklede tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt natuurlijk ook opteren voor een eigen dj.

Fraaie terrassen voor een geslaagde receptie bij uw verjaardag

Voor zowel kleine als grote evenementen heeft De Waterhoek de meest geschikte zalen voor u. De klassevolle, imposante feestzalen en de bevallige inrichting zullen indruk maken op uw gasten. Al onze zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. De feestzalen voldoen aan de allerhoogste kwaliteitsnormen en hebben cachet! Alle soorten feestgelegenheden zoals bvb. een verjaardag en bedrijfsaangelegenheden zoals seminars en productvoorstellingen vinden hier de juiste toets. Onze buitenterrassen bieden een schitterende meerwaarde wanneer het aangenaam weer is. De gasten zullen niet enkel smullen van de heerlijke gastronomische verwennerij, maar ook van het wondermooie panorama. Maar er is geen reden tot ongerustheid als de weergoden wat tegenwerken. Voor minder mooi weer hebben wij namelijk fijne binnenvertrekken tot uw beschikking. Een verjaardag bij Geetbets wordt in De Waterhoek een onvergetelijk evenement!

Oog voor de kleinste detail en knap gedecoreerde tafels

Bij de organisatie van uw verjaardag besteden wij de grootste zorg aan onze altijd smaakvol opgemaakte tafels. Onze eretafel zal ongetwijfeld uw gasten imponeren en daarnaast kunnen de mensen aanschuiven aan sierlijke ronde tafels voor 6 tem.13 personen. De elegante witte borden, van kwalitatief design geven nog wat meer cachet. U kunt zelf mee de kleuren bepalen.

 De kleur van het tafellinnen kunt u krijgen met als basiskleur beige, wit of zwart, combineerbaar met goud, bruin, bordeaux of eventueel aubergine. Het uitgebreide gamma aan menukaarten gaat ook nog eens perfect samen met het al even kwalitatieve tafellinnen. Aan de hand van een powerpoint file kunt u uw indeling van de zalen volledig zelf op punt stellen. Extra zaaldecoratie kan u zonder problemen bespreken met onze behulpzame mensen. De bereidwillige, deskundige en behulpzame medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw feest zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het allerhoogste niveau te tillen. Bij de toegankelijkheid van de toiletten, tuinen en zalen hebben wij gedacht aan kleine kinderen, kinderwagens en anders validen. Alles stellen wij in het werk om van uw verjaardag bij Geetbets een ongeëvenaard succes te maken!

Genieten van een brunch in luxe en stijl bij Geetbets

Bij ons bent u aan het juiste adres om in stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een brunch bij De Waterhoek is een topidee om iets vieren of het gewoon aangenaam en gezellig te maken met collega’s familie of vrienden. Onze unieke brunchformule bevat onder andere de smakelijkste fruitsappen, verfijnde Luxemburgse schuimwijn en een dessertenbuffet waarvan u onder de indruk zal zijn. Zelfs onze thee en koffie zijn van enorm hoog niveau om de brunch tot in de puntjes àf te maken.

Prachtplek voor verjaardag, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

Voor alle mogelijke bedrijfsaangelegenheden heeft Kasteelhoeve De Waterhoek een zaal op maat voor u. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve sessies kan u zalig wandelen op het bekoorlijke domein om extra inspiratie en zuurstof op te doen.

Catering en traiteur nabij Geetbets

Zijn de feestzalen van De Waterhoek volzet op uw favoriete dag voor een verjaardag? Of heeft u inmiddels een zaal gereserveerd en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een congres, seminar, receptie of opendeurdag en u wenst uw gasten zonder kopzorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Afhankelijk van de gekozen locatie en culinaire wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zal u gegarandeerd scoren. Alle hoogstaande menu’s op de zeer uitgebreide lijst zijn van onbetwistbare kwaliteit. Raadpleeg dus zeker onze website voor meer informatie hierover.

Geen twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw verjaardag bij Geetbets een ware triomf!