Locatie doopfeest Herk-de-Stad – De Waterhoek

doopfeest Herk-de-Stad - Een magnifieke locatie voor een doopfeest in de omgeving van Herk-de-Stad - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtplek voor een doopfeest bij Herk-de-Stad

Op zoek naar een doopfeest in een lieflijke idyllische setting bij Herk-de-Stad? De Waterhoek met zijn schitterende kasteelhoeve is de gedroomde locatie voor allerlei soorten gelegenheden. Voor een familie-aangelegenheid, een doopfeest of voor zakelijke gelegenheden zoals meetings, productvoorstellingen of congressen bent u hier aan het juiste adres. Bij De Waterhoek kunt u volledig wegdromen in een lieflijke omgeving waar u uitgebreid kan ontspannen, rondwandelen en gelijktijdig kunt genieten van een culinair tussendoortje in het smaakvolle en romantische restaurant. Onze locatie is mooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige landschap in de buurt van Tienen en zeer vlot bereikbaar met de wagen of het openbaar vervoer. De exclusieve droomlocatie van De Waterhoek is de uitgelezen plek voor uw doopfeest!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle klassevolle zalen voor uw doopfeest bij Herk-de-Stad

De warmhartige familie weet al generaties lang wat de genodigden tot in het kleinste detail verlangen voor een doopfeest. U zult warm welkom geheten worden in De Waterhoek. De attente en professionele medewerkersploeg maakt dat het u in De Waterhoek aan absoluut niets ontbreekt.

Ons magnifieke feestzalencomplex bestaat uit twee wondermooie betoverende stijlvol gedecoreerde vertrekken. Voor de intiemere, kleinere feestbuffetten is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uiterst geschikt en voor de meer uitgebreide buffetten kan u terecht in De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Daarbovenop voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Indien u een groot event, zoals een galabal, wilt organiseren, kunnen de zalen zonder problemen uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De zeer verzorgde en uiterst stijlvol gedecoreerde tafels zullen meteen in het oog springen. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een eigen dj.

Fraaie terrassen voor een succesvolle receptie bij uw doopfeest

Voor zowel kleinere als grotere evenementen heeft De Waterhoek de ideale zalen voor u. De klassevolle, imposante vertrekken en de wondermooie inrichting zullen indruk maken op uw gasten. Al onze zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. Onze feestzalen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en hebben cachet! Alle mogelijke feestaangelegenheden zoals bvb. een doopfeest en bedrijfsevents zoals seminars en meetings vinden bij ons de juiste setting. Bij mooi weer staan de wondermooie terrassen tot uw beschikking voor onze immer gesmaakte recepties. De genodigden zullen niet alleen smullen van de heerlijke traktaties, maar ook van het sublieme uitzicht. Als het weer wat tegenzit, is er echter geen reden tot paniek. Voor minder aangenaam weer hebben wij namelijk bevallige binnenvertrekken tot uw beschikking. Een doopfeest bij Herk-de-Stad wordt in De Waterhoek een onvergetelijk evenement!

Oog voor het kleinste detail en knap gedecoreerde tafels

Bij de organisatie van uw doopfeest besteden wij de grootste aandacht aan onze altijd smaakvol opgemaakte tafels. Naast ronde tafels voor 6 à 13 personen hebben wij ook een zeer chique ovalen eretafel. Onze witte designborden zullen het cachet van uw doopfeest naar een nog straffer niveau tillen. In de kleurkeuze krijgt u volledige vrijheid.

 De kleur van het tafellinnen kunt u krijgen met als basiskleur zwart, wit of beige, goed te combineren met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Vanzelfsprekend past ons uitgebreide gamma aan mooi vormgegeven menukaarten mooi bij de rest van de tafel. U kan overigens in overleg met ons uw schikking van de zaal grotendeels zelf bepalen. Extra zaalaankleding kunt u uiteraard bespreken met onze behulpzame mensen. De bereidwillige, deskundige en behulpzame medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw gelegenheid zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het allerhoogste niveau te tillen. Onze toiletten, tuinen en zalen zijn toegankelijk voor kinderwagens en andersvaliden. Alles stellen wij in het werk om van uw doopfeest bij Herk-de-Stad een weergaloos succes te maken!

Uitgebreid brunchen in luxe en stijl bij Herk-de-Stad

Bij ons bent u aan het juiste adres om in rust en stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een brunch bij De Waterhoek is een leuk idee om iets vieren of het gewoon gezellig te maken met familie, collega’s of vrienden. Onze unieke brunchformule bevat onder andere de heerlijkste fruitsappen, hoogstaande Luxemburgse schuimwijnen en een dessertenbuffet waarvan u onder de indruk zal zijn. Een smakelijk kopje koffie of thee maakt het helemaal compleet.

Droomlocatie voor doopfeest, bedrijfsevenementen en seminars

Voor alle denkbare bedrijfsevents heeft Kasteelhoeve De Waterhoek een geschikte zaal voor u. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. Onze geavanceerde schermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens brainstormsessies kan u lekker rondwandelen op het fraaie domein om extra zuurstof en creatieve inspiratie op te doen.

Traiteur en catering nabij Herk-de-Stad

Zijn de feestzalen van De Waterhoek niet beschikbaar op uw gewenste datum voor een doopfeest? Of heeft u inmiddels een feestzaal geboekt en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een opendeurdag, receptie of seminar en u wenst uw gasten zonder zorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de gekozen locatie en gastronomische wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor kleinere of iets grotere groepen zal u absoluut scoren. Alle hoogstaande menu’s op de uiterst uitgebreide lijst zijn van onberispelijke topkwaliteit. Raadpleeg dus zeker onze website voor nog meer informatie over onze formules.

Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw doopfeest bij Herk-de-Stad een ware triomf!