Locatie verjaardag Limburg – De Waterhoek

verjaardag Limburg - Een unieke locatie voor een verjaardag vlak bij Limburg - De Waterhoek

De Waterhoek, een toplocatie voor een verjaardag bij Limburg

Op zoek naar een verjaardag in een prachtige landelijke locatie bij Limburg? Het mooie domein De Waterhoek met de stijlvolle kasteelhoeve is de ideale plek voor verschillende evenementen. Van een verjaardag tot familiefeesten, seminars, productvoorstellingen, congressen, enzovoort. Ontspanning zoeken, rustig wandelen, genieten van culinaire verwennerij in ons restaurant, het kan allemaal in de geweldige omgeving van De Waterhoek. Gelegen in het fraaie heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op de grens van Limburg en Brabant zijn wij enorm gemakkelijk te bereiken met zowel de wagen als bus, tram of trein. Voor uw verjaardag is dit waarlijk een exclusieve toplocatie!

Contacteer ons

Lees meer

Chique stijlrijke zalen voor uw verjaardag bij Limburg

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat gasten verlangen. Volgens de regels van de kunst heten ze u altijd hartelijk welkom in De Waterhoek, bij Limburg. De attente en professionele medewerkersploeg verzekert dat het u in De Waterhoek aan absoluut niets ontbeert.

Ons magnifieke zalencomplex bestaat uit twee fraaie met veel klasse ingerichte zalen. Topzaal De Appelgaard waar feestdiners voor een maximaal aantal van liefst 400 gasten mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets kleinschaligere feestdiners met een capaciteit tot 120 personen. Wij bieden voorts een zestal kleinere feestzalen die plaats verschaffen voor 700 mensen. Voor zeer grote evenementen zoals bijvoorbeeld galabals, bvb. galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen worden vergroot. De fraai ingerichte tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt uiteraard ook opteren voor een eigen dj.

Heerlijke terrassen voor een succesvolle receptie bij uw verjaardag

U begrijpt onmiddellijk dat zowel voor kleine als grote feesten De Waterhoek een geschikte zaal kan aanbieden. De chique decoratie komt zeer goed tot uiting in de statige feestzalen. Al onze zalen zijn aantrekkelijk, uniek en smaakvol samengesteld. De feestzalen voldoen aan de allerhoogste kwaliteitsnormen en hebben cachet! Alle soorten feestgelegenheden zoals bvb. een verjaardag en bedrijfsevents zoals seminars en meetings vinden hier de juiste setting. Onze buitenterrassen bieden een fantastische meerwaarde wanneer het mooi weer is. De genodigden zullen niet enkel smullen van de hapjes, maar ook van het mooie panorama. Maar geen paniek als de weersomstandigheden wat tegenwerken. Onze zalen bieden namelijk een uiterst valabel alternatief voor als het weer het niet toelaat om buiten op het terras te vertoeven. Een verjaardag bij Limburg wordt in De Waterhoek een heuglijk festijn!

Oog voor afwerking en mooi verzorgde tafels

Bij de organisatie van uw verjaardag besteden wij de grootste aandacht en zorg aan onze ten allen tijde smaakvol opgemaakte tafels. Onze eretafel zal ongetwijfeld uw gasten doen achterover vallen en daarnaast kunnen de gasten aanschuiven aan magnifieke ronde tafels voor 6 tot en met 13 personen. De witte designborden zullen het cachet van uw verjaardag naar een nog straffer niveau tillen. In dekeuze van de kleuren krijgt u nagenoeg alle vrijheid.

 De hoofdkleuren van het tafellinnen zijn wit, zwart of beige, kleuren die uitstekend combineerbaar zijn met bordeaux, aubergine, bruin of goud. Natuurlijk past ons ruime gamma aan mooi vormgegeven menukaarten mooi bij de rest van de tafel. Aan de hand van een powerpoint file kan u uw zaalindeling volledig zelf op punt stellen. Extra zaalaankleding kunt u zonder problemen bespreken met onze behulpzame mensen. De bereidwillige, deskundige en behulpzame medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw gelegenheid zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het allerhoogste niveau te tillen. Onze zalen, tuinen en toiletten zijn toegankelijk voor kinderwagens en andersvaliden. Zo wordt uw verjaardag bij Limburg een groot succes!

Uitgebreid brunchen in stijl bij Limburg

Bij ons bent u aan het juiste adres om in stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Ideaal als u iets te vieren heeft zoals een verjaardag of eens wilt samenkomen met een kleine of grote groep mensen. Onze unieke brunchformule bevat onder meerde smakelijkste fruitsappen, hoogstaande Luxemburgse schuimwijnen en een dessertenbuffet waarvan u en uw gasten onder de indruk zullen zijn. Een smakelijk kopje koffie of thee maakt de brunchervaring helemaal compleet.

Prachtplek voor verjaardag, seminars en bedrijfsevenementen

De Waterhoek biedt zalen op maat aan voor elk type bedrijfsgebeuren. Zaal Appelgaard is geëquipeerd met een i3-Touch-Lcd en wifi. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Tijdens brainstormsessies kan u heerlijk rondwandelen op het bekoorlijke domein om extra zuurstof en inspiratie op te doen.

Catering en traiteur nabij Limburg

Zijn de zalen van De Waterhoek volzet op uw geprefereerde datum voor een verjaardag? Of heeft u reeds een feestzaal gereserveerd en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een opendeurdag, receptie of seminar en u wenst uw gasten zonder extra zorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Afhankelijk van de gewenste locatie en culinaire wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor grote of kleine groepen zal u absoluut scoren. Alle overheerlijke menu’s op de uitgebreide lijst zijn van onbetwistbare topkwaliteit. Check dus zeker onze website voor extra informatie over onze formules.

Geen twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw verjaardag bij Limburg een ware triomf!