Locatie huwelijk Zoutleeuw – De Waterhoek

huwelijk Zoutleeuw - Een magnifieke locatie voor een huwelijk in de omgeving van Zoutleeuw - De Waterhoek

De Waterhoek, een gedroomde plek voor een huwelijk bij Zoutleeuw

Op zoek naar een huwelijk in een fijne landelijke setting bij Zoutleeuw? De Waterhoek met zijn geweldige kasteelhoeve is de perfecte locatie voor verschillende soorten aangelegenheden. Van een huwelijk tot productvoorstelllingen, seminars, familiefeesten, enzovoort. Bij De Waterhoek kunt u volledig wegdromen in een bekoorlijke omgeving waar u uitgebreid kan wandelen, ontspannen en tegelijkertijd kunt profiteren van een gastronomisch intermezzo in het smaakvolle en romantische restaurant. Gelegen in het bekoorlijke heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op de grensstreek van Brabant en Limburg zijn wij zeer vlot te bereiken met zowel de wagen als bus, tram of trein. De exclusieve toplocatie van De Waterhoek is de place to be voor uw huwelijk!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle stijlrijke zalen voor uw huwelijk bij Zoutleeuw

De warmhartige familie weet al generaties lang wat de genodigden tot in het allerkleinste detail verlangen voor een huwelijk. Zoals het hoort heten ze u altijd warm welkom in De Waterhoek, bij Zoutleeuw. De ervaren, attente en bekwame ploeg verzekert dat het u in De Waterhoek aan absoluut niets mankeert.

Twee uiterst indrukwekkende zalen vormen de basis van onze indrukwekkende zalenstructuur. Topzaal De Appelgaard waar diners voor een maximaal aantal van liefst 400 mensen mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets kleinschaligere buffetten met een capaciteit tot 120 personen. Verder voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor grotere events zoals bijvoorbeeld galabals, bvb. galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen worden vergroot. De zeer verzorgde en ongelofelijk stijlvol gedecoreerde tafels zullen onmiddellijk in het oog springen. Indien u voor achtergrondmuziek kiest, staat onze huis-dj tot uw beschikking maar u kan ook uw eigen dj kiezen.

Schitterende terrassen voor een mooie receptie bij uw huwelijk

Voor zowel grote als kleine evenementen heeft De Waterhoek de geschikte zalen voor u. De gracieuze aankleding komt zeer mooi tot uiting in de imposante vertrekken. Al onze zalen zijn aantrekkelijk, uniek en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die onmiddellijk een onvergetelijke impressie achterlaten! Een huwelijk, andere feestgelegenheden of zakelijke events zoals bedrijfslunches en seminars komen hier uitstekend tot hun recht. Onze terrassen bieden een mooie meerwaarde als het mooi weer is. De gasten zullen niet enkel smullen van de overheerlijke traktaties, maar ook van het verrukkelijke panorama. Maar er is geen reden tot paniek als de weergoden wat tegenwerken. Onze zalen bieden namelijk een heel valabel alternatief voor als het weer het niet zou toestaan om buiten te vertoeven. Een toverformule voor een huwelijk bij Zoutleeuw!

Oog voor het kleinste detail en knap gedecoreerde tafels

Bij het organiseren van uw huwelijk besteden wij de grootste aandacht aan onze altijd zeer smaakvol gedekte tafels. Onze eretafel zal gegarandeerd uw genodigden doen achterover vallen en daarnaast kunnen de genodigden aanschuiven aan sublieme ronde tafels voor 6-13 personen. De designborden zullen het cachet van uw huwelijk naar een nog hoger niveau helpen. In dekeuze van de kleuren hebt u vrijwel onbeperkte vrijheid.

 De hoofdkleuren van het tafellinnen zijn zwart, wit of beige, kleuren die zeer goed combineerbaar zijn met bruin, goud, bordeaux of aubergine. Natuurlijk past ons ruime gamma aan mooi vormgegeven menukaarten mooi bij de rest van de tafel. U kan overigens in overleg met ons uw tafelschikking voor een zeer groot deel zelf bepalen. In samenspraak met onze behulpzame medewerkers zijn zaken als extra decoratie, versiering, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze deskundige medewerkers hebben zodanig veel expertise en ervaring in huis dat ze samen met u uw feestconcept naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Onze zalen, tuinen en toiletten zijn toegankelijk voor andersvaliden en kinderwagens. Alles stellen wij in het werk om van uw huwelijk bij Zoutleeuw een weergaloos succes te maken!

Gezellig brunchen in een stijlvolle setting bij Zoutleeuw

Bij ons bent u aan het juiste adres om in stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een brunch bij De Waterhoek is een leuk idee om iets vieren of het gewoon gezellig te maken met collega’s familie of vrienden. Onze unieke brunchformule biedt u onder meerde heerlijkste fruitsappen, verfijnde Luxemburgse schuimwijnen en een dessertenbuffet waarvan u onder de indruk zal zijn. Een smakelijk kopje thee of koffie maakt de brunch helemaal compleet.

Gedroomde locatie voor huwelijk, seminars en bedrijfsevenementen

De Waterhoek biedt geschikte zalen aan voor ieder type van bedrijfsgebeuren. Zaal Appelgaard is geëquipeerd met een i3-Touch-Lcd en wifi. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Indien u wat inspiratie, creatieve impulsen of rust wilt zoeken, is een wandeling in het verrukkelijkedomein altijd een welkome afwisseling.

Traiteur en catering nabij Zoutleeuw

Zijn de zalen van De Waterhoek volzet op uw gewenste dag voor een huwelijk? Of heeft u al een zaal geboekt en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijf een seminar, receptie of opendeurdag en u wenst uw bezoekers zonder extra zorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Rekening houdend met de geprefereerde locatie en culinaire wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zal u gegarandeerd scoren. Alle lekkere menu’s op de goed gevulde lijst zijn van ongeëvenaarde kwaliteit. Check dus snel onze website voor meer informatie hierover.

De Waterhoek is zonder twijfel de succesformule bij Zoutleeuw voor een huwelijk!