Locatie trouwfeest Alken – De Waterhoek

trouwfeest Alken - Een unieke locatie voor een trouwfeest dicht bij Alken - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtlocatie voor een trouwfeest bij Alken

Op zoek naar een trouwfeest in een aangename idyllische locatie bij Alken? Het aangename domein De Waterhoek met de klassevolle kasteelhoeve is de de plaats bij uitstek voor verschillende aangelegenheden. Van een trouwfeest tot familiefeesten, congressen, productvoorstellingen, seminars, enzovoort. Ontspannen, rustig rondwandelen, proeven van gastronomische verwennerij in ons restaurant, het kan allemaal in de aantrekkelijke omgeving van De Waterhoek. Gelegen in het geweldige heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op het grensgebied van Limburg en Brabant zijn wij enorm vlot te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Voor uw trouwfeest is dit waarlijk een exclusieve toplocatie!

Contacteer ons

Lees meer

Chique stijlvolle zalen voor uw trouwfeest bij Alken

De sympathieke familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het allerkleinste detail nodig hebben voor een trouwfeest. U zult hartelijk welkom geheten worden in De Waterhoek. De oplettende en professionele ploeg zorgt ervoor dat het u in De Waterhoek aan niets ontbeert.

Ons fijne zalencomplex bestaat uit twee mooie stijlrijk gedecoreerde zalen. Voor de intiemere, kleinere feestbuffetten is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uiterst geschikt en voor de grootste banketten kan u terecht in onze topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Wij bieden voorts een zestal kleinere, knusse feestzalen die plaats verschaffen voor 700 mensen. Wanneer u een groot event, zoals een galabal, wil organiseren, kunnen de zalen moeiteloos uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De mooi gedecoreerde tafels zijn een lust voor het oog. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw dienst maar u kunt ook uw eigen dj kiezen.

Prachtige terrassen voor een tot in de details verzorgde receptie bij uw trouwfeest

U ziet meteen dat zowel voor grote als kleine feestaangelegenheden De Waterhoek een geschikte zaal kan aanbieden. De stijlvolle, imposante feestzalen en de mooie inrichting zullen indruk maken op uw gasten. Ons feestzalencomplex is op een zeer doordachte wijze uitgewerkt. Kortom, zalen met cachet en een ziel die meteen een sterke impressie achterlaten! Een trouwfeest, andere feestgelegenheden of zakelijke events zoals bedrijfsbrunches en seminars komen hier zeer goed tot hun recht. Onze terrassen bieden een fantastische meerwaarde als het aangenaam weer is. De gasten zullen niet alleen smullen van de hapjes, maar ook van het schilderachtige uitzicht. Maar er is geen reden tot ongerustheid als de weergoden wat tegenzitten. Voor minder aangenaam weer hebben wij namelijk wondermooie binnenvertrekken tot uw beschikking. Een succesformule voor een trouwfeest bij Alken!

Oog voor afwerking en tot in de puntjes verzorgde tafels

Voor een trouwfeest zijn de tafels van cruciaal belang en om die reden besteden wij daar maximale aandacht aan. Naast ronde tafels voor 6 à 13 personen voorzien wij ook een imposante ovalen eretafel. Onze designborden zullen het cachet van uw trouwfeest naar een nog hoger niveau helpen. U kunt zelf mee de kleuren bepalen.

 De kleur van het tafellinnen kan u krijgen met als basiskleur beige, wit of zwart, goed combineerbaar met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Vanzelfsprekend past ons uitgebreide palet aan mooi vormgegeven menukaarten mooi bij de rest van de tafel. Op basis van een powerpoint file kunt u uw schikking van de zaal helemaal zelf op punt stellen. In samenspraak met onze bereidwillige medewerkers zijn details als extra decoratie, versiering, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel expertise en ervaring in huis dat ze samen met u uw feestconcept naar een heel hoog niveau zullen tillen. Onze toiletten, zalen en tuinen zijn toegankelijk voor andersvaliden en kinderwagens. Daardoor wordt uw trouwfeest bij Alken een onberispelijk succes!

Gezellig brunchen in luxe en stijl bij Alken

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek aan het juiste adres. Een geweldig idee voor als u iets te vieren heeft zoals een trouwfeest of eens wilt tafelen met een kleine of grote groep mensen. Onze unieke brunchformule biedt u onder meerde heerlijkste fruitsappen, verfijnde Luxemburgse schuimwijn en een dessertenbuffet waarvan u achterover zult vallen. Een smakelijk kopje koffie of thee maakt het helemaal compleet.

Droomlocatie voor trouwfeest, seminars en bedrijfsevenementen

Voor alle denkbare bedrijfsevents heeft Kasteelhoeve De Waterhoek een zaal op maat voor u. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens brainstormsessies kan u aangenaam rondwandelen op het betoverende domein om extra zuurstof en creatieve inspiratie op te doen.

Catering en traiteur nabij Alken

Zijn de zalen van De Waterhoek volzet op uw geprefereerde dag voor een trouwfeest? Of heeft u al een feestzaal gereserveerd en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een receptie, opendeurdag of seminar en u wenst uw genodigden zorgeloos te ontvangen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Afhankelijk van de geprefereerde locatie en culinaire wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zult u zeer zeker scoren. Alle overheerlijke menu’s op de zeer uitgebreide lijst zijn van onbetwistbare kwaliteit. Check dus snel onze website voor meer informatie hierover.

Geen twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw trouwfeest bij Alken een ware triomf!